2 כדורים על בטן מלאה: כדורי שוקולד מושלמים

כדורי שוקולד קלאסיים שילדים יהנו להכין וכמובן לאכול, מתאים לימי הולדת ולכל מפגש חברתי לילדים! עם ביסקוויטים וקישוטים של סוכריות צבעוניות, קקאו או שבבי קוקוס
כדורי שוקולד קלאסיים שילדים יהנו להכין וכמובן לאכול, מתאים לימי הולדת ולכל מפגש חברתי לילדים! עם ביסקוויטים וקישוטים של סוכריות צבעוניות, קקאו או שבבי קוקוס
  • תמרה אהרוני ועומר מילר
שמרו
כשר
80 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-20 דק׳
  • קלוריות
    176
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 176.3 קק״ל 3526.4 קק״ל
    פחמימות 19.6 גרם 391.7 גרם
    שומן 10.0 גרם 200.1 גרם
    נתרן 83.9 מ״ג 1678.8 מ״ג
    חלבון 1.9 גרם 37.1 גרם
    סיבים תזונתיים 0.8 גרם 16.0 גרם
    שומן רווי 6.0 גרם 120.5 גרם
    כולסטרול 8.3 מ״ג 165.3 מ״ג
    סידן 10.4 מ״ג 207.1 מ״ג
    ברזל 1.0 מ״ג 20.5 מ״ג
    אשלגן 76.5 מ״ג 1529.6 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 7.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-20 דק׳
  • קלוריות
    176
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 176.3 קק״ל 3526.4 קק״ל
    פחמימות 19.6 גרם 391.7 גרם
    שומן 10.0 גרם 200.1 גרם
    נתרן 83.9 מ״ג 1678.8 מ״ג
    חלבון 1.9 גרם 37.1 גרם
    סיבים תזונתיים 0.8 גרם 16.0 גרם
    שומן רווי 6.0 גרם 120.5 גרם
    כולסטרול 8.3 מ״ג 165.3 מ״ג
    סידן 10.4 מ״ג 207.1 מ״ג
    ברזל 1.0 מ״ג 20.5 מ״ג
    אשלגן 76.5 מ״ג 1529.6 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 7.2 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
קינוחי שוקולד
תמרה אהרוני ועומר מילר
X

80 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

קישוט


אופן הכנה

  1. שוברים את השוקולד לקוביות ושמים בקערה, חותכים את החמאה לקוביות ומוסיפים לקערה, מניחים על סיר קטן עם מים רותחים. חשוב: אסור שהמים בסיר יגעו בתחתית הקערה עם השוקולד!
  2. כשהשוקולד מתחיל להימס, מוסיפים את השמנת המתוקה, מעט מלח ותמצית וניל. מבשלים ומערבבים עד שהשוקולד והחמאה נמסים והכל מתערבב לתערובת אחידה. מורידים מהאש ומקררים מעט.
  3. שמים את הביסקוויטים במעבד מזון ובפולסים מרסקים אותם לפרורים (שלא יהיו ממש אבקה, אלא שברים של ביסקוויטים).
  4. מוסיפים את פרורי הביסקוויטים לשוקולד המומס, מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעה.
  5. יוצרים מהתערובת כדורים ומצפים אם רוצים בסוכריות/קוקוס/קקאו ושומרים במקרר.

    כדורי שוקולד (צילום: שניר גואטה)
    כדורי שוקולד (צילום: שניר גואטה)


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
2 כדורים על בטן מלאה: כדורי שוקולד מושלמים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (8)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      כן, רק חשוב מאוד לשים לב לא לשרוף את השוקולד והשמנת

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות