5 מצרכים 10 דקות עבודה: שניצלוני ברוקולי בתנור
- יעל טל
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 20.8 קק״ל 622.6 קק״לפחמימות 1.8 גרם 53.7 גרםשומן 0.9 גרם 27.1 גרםנתרן 63.7 מ״ג 1912.1 מ״גחלבון 1.3 גרם 38.8 גרםסיבים תזונתיים 0.1 גרם 4.0 גרםשומן רווי 0.4 גרם 11.1 גרםכולסטרול 20.6 מ״ג 619.1 מ״גסידן 11.9 מ״ג 357.2 מ״גברזל 0.1 מ״ג 2.9 מ״גאשלגן 11.6 מ״ג 348.5 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 3.3 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 10 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות21
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 20.8 קק״ל 622.6 קק״לפחמימות 1.8 גרם 53.7 גרםשומן 0.9 גרם 27.1 גרםנתרן 63.7 מ״ג 1912.1 מ״גחלבון 1.3 גרם 38.8 גרםסיבים תזונתיים 0.1 גרם 4.0 גרםשומן רווי 0.4 גרם 11.1 גרםכולסטרול 20.6 מ״ג 619.1 מ״גסידן 11.9 מ״ג 357.2 מ״גברזל 0.1 מ״ג 2.9 מ״גאשלגן 11.6 מ״ג 348.5 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 3.3 מ״גסגור
הימים האלה בבית לא פשוטים לאף אחד, בטח לא לאמא כמוני שמטפלת בשני ילדים מהממים, שהופכים להיות קצת פחות חמודים כשהם סגורים בבית ומטפסים על הקירות. אז מה עושים בקייטנת הקורונה של אמא? מבשלים!
אני משתדלת להכניס לאוכל של הילדים שלי כמה שיותר חומרים טובים, כי כל החופש הזה הוא ממש לא תירוץ להעמיס על הגוף אוכל מתועש ומזיק. אז הנה שניצלוני הברוקולי הירקרקים של אלה ומיכאל, שהפכו להיות הסו-שפים שלי, או בעצם, אני הסו-שפית שלהם.
יאללה, שיגמר כבר! אני רוצה את החיים שלי בחזרה!
מרכיבים 7 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 21 | כמות מנות 30 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 חבילה ברוקוליקפוא או תפרחת אחת גדולה
-
2 ביצים L
-
1/2 כוס גבינת מוצרלהמגוררת
-
3/4 כוס גבינה צהובה 9%מגוררת (אפשר גם עם יותר אחוזי שומן)
-
3/4 כוס פירורי לחםרצוי מסוג פנקו
-
1/2 כפית שטוחה מלח דק
-
1 קורט פלפל שחור טחון
אופן הכנה
- מפשירים את הברוקולי הקפוא או חולטים את הברוקולי הטרי וקוצצים דק דק.
- מכניסים לקערה את הברוקולי, הביצים, הגבינות, פירורי הלחם,המלח והפלפל.
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
- מכדררים את התערובת לכדורים עגולים או לאליפסות ומניחים על גבי התבנית.
- מכניסים לתנור ואופים 10 דקות, מוציאים בזהירות, הופכים ואופים עוד 10 דקות.
- מגישים עם יוגורט, קטשופ או כל מטבל שאוהבים.
אופן הכנה
- מפשירים את הברוקולי הקפוא או חולטים את הברוקולי הטרי וקוצצים דק דק.
- מכניסים לקערה את הברוקולי, הביצים, הגבינות, פירורי הלחם,המלח והפלפל.
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
- מכדררים את התערובת לכדורים עגולים או לאליפסות ומניחים על גבי התבנית.
- מכניסים לתנור ואופים 10 דקות, מוציאים בזהירות, הופכים ואופים עוד 10 דקות.
- מגישים עם יוגורט, קטשופ או כל מטבל שאוהבים.
הכנתם את המתכון?
תגובות (8)
יצא טעים מאוד!!! איזה יופי של מתכון גם בריא וגם היה לנו ממש טעים
חייבת להכין נשמע ממש פשוט ונראה מעולה