רקע הנמל מעודכן

אוזני המן אלפחורס: העוגייה הארגנטינאית עושה עלייה לכבוד פורים

אוזני המן אלפחורס במילוי מתוק ועשיר של ריבת חלב וקוקוס. אם מתחשק לכם לגוון מהמליות הסטנדרטיות של אוזני המן, קבלו את השילוב הכובש הזה!
אוזני המן אלפחורס במילוי מתוק ועשיר של ריבת חלב וקוקוס. אם מתחשק לכם לגוון מהמליות הסטנדרטיות של אוזני המן, קבלו את השילוב הכובש הזה!
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
15 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    124
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 124.3 קק״ל 4972.1 קק״ל
    פחמימות 11.8 גרם 472.6 גרם
    שומן 6.8 גרם 272.4 גרם
    נתרן 7.1 מ״ג 285.4 מ״ג
    חלבון 1.4 גרם 57.3 גרם
    סיבים תזונתיים 0.3 גרם 11.5 גרם
    שומן רווי 1.1 גרם 45.2 גרם
    כולסטרול 4.1 מ״ג 163.1 מ״ג
    סידן 23.8 מ״ג 953.9 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 5.8 מ״ג
    אשלגן 43.0 מ״ג 1721.2 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 7.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    124
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 124.3 קק״ל 4972.1 קק״ל
    פחמימות 11.8 גרם 472.6 גרם
    שומן 6.8 גרם 272.4 גרם
    נתרן 7.1 מ״ג 285.4 מ״ג
    חלבון 1.4 גרם 57.3 גרם
    סיבים תזונתיים 0.3 גרם 11.5 גרם
    שומן רווי 1.1 גרם 45.2 גרם
    כולסטרול 4.1 מ״ג 163.1 מ״ג
    סידן 23.8 מ״ג 953.9 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 5.8 מ״ג
    אשלגן 43.0 מ״ג 1721.2 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 7.1 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
אזני המן מתוקות
מערכת Foody
X

15 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק

מלית


אופן הכנה

  1. מכינים את המילוי: מבשלים בסיר את החמאה וריבת החלב תוך כדי ערבוב עד שהחמאה נמסה ומתקבלת תערובת אחידה.
  2. מוסיפים את הקוקוס, מערבבים וממשיכים לבשל על להבה נמוכה תוך כדי ערבוב עד שהתערובת סמיכה.
  3. מעבירים את התערובת לקערה, מניילנים ומקררים במקרר לפחות שעה עד שהמילוי מתייצב.
  4. מכינים את הבצק: מעבדים במעבד מזון או מיקסר עם וו גיטרה את הקמח, הקורנפלור, אבקת הסוכר והחמאה לתערובת פירורית. מוסיפים את השמנת וממשיכים לעבד בפולסים עד שנוצרים גושי בצק.
  5. אוספים את הבצק לכדור, משטיחים לדסקית, עוטפים בניילון נצמד ומקררים במשך 30 דקות.
  6. מחממים תנור לחום של 180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
  7. מרדדים את הבצק על משטח עבודה מקומח לעלה בעובי של כ-3 מ”מ. קורצים עיגולים בקוטר של כ-7 ס”מ.
  8. מוציאים את תערובת המילוי מהמקרר ויוצרים כדורים בגודל דובדבן.
  9. מניחים כדור מילוי במרכז עיגול בצק, יוצרים מסביב צורה משולשת של אוזן המן ומהדקים היטב (רוצים להיות בטוחים שהבצק לא ייפתח באפייה? הרטיבו את הבצק מסביב למילוי בחלבון ביצה). ממשיכים עם יתר עיגולי הבצק והמילוי.
  10. מסדרים את העוגיות בתבנית ואופים במשך 15 דקות להזהבה קלה. מצננים לטמפרטורת החדר.
  11. טובלים את פינות העוגיות הקרות בריבת חלב ובקוקוס ומגישים.

    אוזני המן 2
    אוזני המן. צילום: נמרוד סונדרס. סטיילינג: יעל לובל


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
אוזני המן אלפחורס: העוגייה הארגנטינאית עושה עלייה לכבוד פורים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (4)

Avatar

    Avatar
    לאה דוידוביץ

    למה הבצק יוצא כ”כ יבש לא חסר נוזלים?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי לאה, קשה לדעת מרחוק למה יצא לך לא טוב. אם קשה לעבוד אם הבצק תוסיפי כף מים.

    Avatar
    ליבת דביר

    מה עושים עם האגוזים של המילוי, מתי מכניים אותם?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי, אין צורך להכין אותם, פשוט מוסיפים אותם למלית. לא חובה 🙂

קטגוריות

אביזרים

טכניקות