ארוחת צהריים מושלמת: מאפה פסטה וטונה עם תרד ועגבניות שרי

מתכון נפלא לארוחת צהריים או ערב והכל בתבנית אחת - מאפה פסטה וטונה עם תרד ועגבניות שרי, כולם יטרפו כולל הילדים!
מתכון נפלא לארוחת צהריים או ערב והכל בתבנית אחת - מאפה פסטה וטונה עם תרד ועגבניות שרי, כולם יטרפו כולל הילדים!
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
12 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    18
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    466
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 466.2 קק״ל 3730.0 קק״ל
    פחמימות 65.6 גרם 524.7 גרם
    סוכר 2.3 גרם 18.5 גרם
    שומן 7.9 גרם 63.6 גרם
    נתרן 1085.6 מ״ג 8684.6 מ״ג
    חלבון 23.1 גרם 184.5 גרם
    סיבים תזונתיים 15.4 גרם 123.1 גרם
    שומן רווי 2.6 גרם 20.5 גרם
    כולסטרול 15.4 מ״ג 123.1 מ״ג
    סידן 362.3 מ״ג 2898.6 מ״ג
    ברזל 6.3 מ״ג 50.2 מ״ג
    אשלגן 1658.4 מ״ג 13267.3 מ״ג
    אבץ 3.0 מ״ג 23.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    18
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    466
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 466.2 קק״ל 3730.0 קק״ל
    פחמימות 65.6 גרם 524.7 גרם
    סוכר 2.3 גרם 18.5 גרם
    שומן 7.9 גרם 63.6 גרם
    נתרן 1085.6 מ״ג 8684.6 מ״ג
    חלבון 23.1 גרם 184.5 גרם
    סיבים תזונתיים 15.4 גרם 123.1 גרם
    שומן רווי 2.6 גרם 20.5 גרם
    כולסטרול 15.4 מ״ג 123.1 מ״ג
    סידן 362.3 מ״ג 2898.6 מ״ג
    ברזל 6.3 מ״ג 50.2 מ״ג
    אשלגן 1658.4 מ״ג 13267.3 מ״ג
    אבץ 3.0 מ״ג 23.7 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
פסטה
מערכת Foody
X

12 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

מאפה פסטה וטונה


אופן הכנה

  1. מחממים שמן במחבת גדולה ומטגנים את הבצל והסלרי תוך כדי ערבוב להזהבה קלה.
  2. מוסיפים את השום והפטריות וממשיכים לטגן תוך כדי ערבוב עד שהפטריות מתכווצות ולא נשארים נוזלים בתחתית המחבת.
  3. מחממים תנור לחום של 180 מעלות ומשמנים קלות תבנית מלבנית גדולה.
  4. מוסיפים למחבת את עגבניות השרי, מתבלים בסויה, מלח ופלפל, מערבבים וממשיכים לטגן במשך 2-3 דקות.
  5. מפזרים מעל הירקות את הקמח, מערבבים ומטגנים במשך חצי דקה.
  6. מוסיפים את המים עם מרק העוף והחרדל, מערבבים ומביאים לרתיחה.
  7. מנמיכים את הלהבה וממשיכים לבשל תוך כדי ערבוב מספר דקות נוספות עד שהרוטב מתחיל להסמיך.
  8. מוסיפים לרוטב את הפסטה המבושלת, הטונה והתרד, מערבבים ומבשלים במשך 3 דקות.
  9. מעבירים את תכולת המחבת לתוך התבנית.
  10. מערבבים את פירורי הלחם והגבינה ומפזרים מעל תערובת הפסטה.
  11. אופים במשך 20-25 דקות או עד שהמאפה משחים יפה.
מאפה פסטה וטונה 2
מאפה פסטה וטונה. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: ענת לובל

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
ארוחת צהריים מושלמת: מאפה פסטה וטונה עם תרד ועגבניות שרי

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      תוכלי לוותר 🙂

קטגוריות

אביזרים

טכניקות