-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 466.2 קק״ל 3730.0 קק״לפחמימות 65.6 גרם 524.7 גרםסוכר 2.3 גרם 18.5 גרםשומן 7.9 גרם 63.6 גרםנתרן 1085.6 מ״ג 8684.6 מ״גחלבון 23.1 גרם 184.5 גרםסיבים תזונתיים 15.4 גרם 123.1 גרםשומן רווי 2.6 גרם 20.5 גרםכולסטרול 15.4 מ״ג 123.1 מ״גסידן 362.3 מ״ג 2898.6 מ״גברזל 6.3 מ״ג 50.2 מ״גאשלגן 1658.4 מ״ג 13267.3 מ״גאבץ 3.0 מ״ג 23.7 מ״גסגור
-
מרכיבים18
-
הכנה 30 דק׳כולל שעה
-
קלוריות466
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 466.2 קק״ל 3730.0 קק״לפחמימות 65.6 גרם 524.7 גרםסוכר 2.3 גרם 18.5 גרםשומן 7.9 גרם 63.6 גרםנתרן 1085.6 מ״ג 8684.6 מ״גחלבון 23.1 גרם 184.5 גרםסיבים תזונתיים 15.4 גרם 123.1 גרםשומן רווי 2.6 גרם 20.5 גרםכולסטרול 15.4 מ״ג 123.1 מ״גסידן 362.3 מ״ג 2898.6 מ״גברזל 6.3 מ״ג 50.2 מ״גאשלגן 1658.4 מ״ג 13267.3 מ״גאבץ 3.0 מ״ג 23.7 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 18 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 466 | כמות מנות 8 |
---|
מצרכים
מצרכים
מאפה פסטה וטונה
-
1חבילה או 500 גרם פסטה מקמח מלא
-
3 כפות שמן זית
-
1 בצל גדולקצוץ
-
2 גבעולי סלרי
-
2 שיני שוםכתושות
-
2 סלסילות פטריות שמפיניון
-
15 עגבניות שרי צבעוניות גדולותחצויות
-
2 כפות רוטב סויה קלאסי קנור
-
קורט מלח דקלפי הטעם
-
קורט פלפל שחור טחוןלפי הטעם
-
1/4 כוס קמח מלא
-
3 כוסות מים רותחים
-
2 כפות אבקת מרק בטעם עוף
-
2 כפיות חרדל דיז’ון
-
2 קופסאות שימורים טונה במיםמסוננות
-
2 חבילות עלי תרד
-
3/4 כוס פירורי לחם מלאים
-
3/4 כוס גבינת מוצרלהאו גבינת צ'דר מגוררת
אופן הכנה
- מחממים שמן במחבת גדולה ומטגנים את הבצל והסלרי תוך כדי ערבוב להזהבה קלה.
- מוסיפים את השום והפטריות וממשיכים לטגן תוך כדי ערבוב עד שהפטריות מתכווצות ולא נשארים נוזלים בתחתית המחבת.
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות ומשמנים קלות תבנית מלבנית גדולה.
- מוסיפים למחבת את עגבניות השרי, מתבלים בסויה, מלח ופלפל, מערבבים וממשיכים לטגן במשך 2-3 דקות.
- מפזרים מעל הירקות את הקמח, מערבבים ומטגנים במשך חצי דקה.
- מוסיפים את המים עם מרק העוף והחרדל, מערבבים ומביאים לרתיחה.
- מנמיכים את הלהבה וממשיכים לבשל תוך כדי ערבוב מספר דקות נוספות עד שהרוטב מתחיל להסמיך.
- מוסיפים לרוטב את הפסטה המבושלת, הטונה והתרד, מערבבים ומבשלים במשך 3 דקות.
- מעבירים את תכולת המחבת לתוך התבנית.
- מערבבים את פירורי הלחם והגבינה ומפזרים מעל תערובת הפסטה.
- אופים במשך 20-25 דקות או עד שהמאפה משחים יפה.
אופן הכנה
- מחממים שמן במחבת גדולה ומטגנים את הבצל והסלרי תוך כדי ערבוב להזהבה קלה.
- מוסיפים את השום והפטריות וממשיכים לטגן תוך כדי ערבוב עד שהפטריות מתכווצות ולא נשארים נוזלים בתחתית המחבת.
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות ומשמנים קלות תבנית מלבנית גדולה.
- מוסיפים למחבת את עגבניות השרי, מתבלים בסויה, מלח ופלפל, מערבבים וממשיכים לטגן במשך 2-3 דקות.
- מפזרים מעל הירקות את הקמח, מערבבים ומטגנים במשך חצי דקה.
- מוסיפים את המים עם מרק העוף והחרדל, מערבבים ומביאים לרתיחה.
- מנמיכים את הלהבה וממשיכים לבשל תוך כדי ערבוב מספר דקות נוספות עד שהרוטב מתחיל להסמיך.
- מוסיפים לרוטב את הפסטה המבושלת, הטונה והתרד, מערבבים ומבשלים במשך 3 דקות.
- מעבירים את תכולת המחבת לתוך התבנית.
- מערבבים את פירורי הלחם והגבינה ומפזרים מעל תערובת הפסטה.
- אופים במשך 20-25 דקות או עד שהמאפה משחים יפה.
בשיתוף עם קנור
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
יהיה לי מעולה בלי תרד .
תוכלי לוותר 🙂