-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 302.2 קק״ל 1813.1 קק״לפחמימות 39.3 גרם 235.8 גרםסוכר 0.9 גרם 5.4 גרםשומן 11.8 גרם 71.1 גרםנתרן 325.6 מ״ג 1953.9 מ״גחלבון 8.3 גרם 49.7 גרםסיבים תזונתיים 2.3 גרם 13.5 גרםשומן רווי 3.4 גרם 20.4 גרםכולסטרול 8.5 מ״ג 51.0 מ״גסידן 24.0 מ״ג 143.9 מ״גברזל 1.7 מ״ג 10.0 מ״גאשלגן 74.4 מ״ג 446.4 מ״גאבץ 1.3 מ״ג 7.5 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 5 דק׳כולל 20 דק׳
-
קלוריות302
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 302.2 קק״ל 1813.1 קק״לפחמימות 39.3 גרם 235.8 גרםסוכר 0.9 גרם 5.4 גרםשומן 11.8 גרם 71.1 גרםנתרן 325.6 מ״ג 1953.9 מ״גחלבון 8.3 גרם 49.7 גרםסיבים תזונתיים 2.3 גרם 13.5 גרםשומן רווי 3.4 גרם 20.4 גרםכולסטרול 8.5 מ״ג 51.0 מ״גסידן 24.0 מ״ג 143.9 מ״גברזל 1.7 מ״ג 10.0 מ״גאשלגן 74.4 מ״ג 446.4 מ״גאבץ 1.3 מ״ג 7.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 302 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
פסטה בזיליקום
-
250 גרם פסטה פנהאו כל פסטה שאוהבים
-
2 כפות שמן זית
-
1 קובייה תיבולית בזיליקום
פסטה שום
-
250 גרם פסטה פנהאו כל פסטה שאוהבים
-
2 כפות שמן זית
-
1 קובייה תיבולית שום פטרוזיליה
פסטה פטריות
-
250 גרם פסטה פנהאו כל פסטה שאוהבים
-
100 מ"ל שמנת לבישול 15%
-
1 קובייה תיבולית פטריות
אופן הכנה
פסטה בזיליקום
- מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.
- מחממים סיר עם 2 כפות שמן על חום בינוני-גבוה, מוסיפים את התיבולית בזיליקום וכשהיא נמסה מוסיפים את הפסטה המוכנה.
- מערבבים יחד את הפסטה עם הרוטב עד לאיחוד.
פסטה שום
- מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.
- מחממים סיר עם 2 כפות שמן על חום בינוני-גבוה, מוסיפים את התיבולית שום וכשהיא נמסה מוסיפים את הפסטה המוכנה.
פסטה פטריות
- מחממים סיר עם שמנת על חום בינוני-גבוה עד לכמעט הרתחה.
- מוסיפים את התיבולית פטריות וכשהיא נמסה מוסיפים את הפסטה המוכנה.
- מערבבים יחד את הפסטה עם הרוטב עד לאיחוד.
אופן הכנה
פסטה בזיליקום
- מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.
- מחממים סיר עם 2 כפות שמן על חום בינוני-גבוה, מוסיפים את התיבולית בזיליקום וכשהיא נמסה מוסיפים את הפסטה המוכנה.
- מערבבים יחד את הפסטה עם הרוטב עד לאיחוד.
פסטה שום
- מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.
- מחממים סיר עם 2 כפות שמן על חום בינוני-גבוה, מוסיפים את התיבולית שום וכשהיא נמסה מוסיפים את הפסטה המוכנה.
פסטה פטריות
- מחממים סיר עם שמנת על חום בינוני-גבוה עד לכמעט הרתחה.
- מוסיפים את התיבולית פטריות וכשהיא נמסה מוסיפים את הפסטה המוכנה.
- מערבבים יחד את הפסטה עם הרוטב עד לאיחוד.
בשיתוף עם קנור
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן