בלי לעבוד קשה: 3 סוגי רטבי פסטה מעולים

לפעמים כל מה שבא לנו זה צלחת פסטה טעימה כזאת בלי לעבוד קשה, ארגנו לכם 3 מתכונים שונים של רטבים הכי קלים שיש
לפעמים כל מה שבא לנו זה צלחת פסטה טעימה כזאת בלי לעבוד קשה, ארגנו לכם 3 מתכונים שונים של רטבים הכי קלים שיש
  • חיה טבואדה
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    302
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 302.2 קק״ל 1813.1 קק״ל
    פחמימות 39.3 גרם 235.8 גרם
    סוכר 0.9 גרם 5.4 גרם
    שומן 11.8 גרם 71.1 גרם
    נתרן 325.6 מ״ג 1953.9 מ״ג
    חלבון 8.3 גרם 49.7 גרם
    סיבים תזונתיים 2.3 גרם 13.5 גרם
    שומן רווי 3.4 גרם 20.4 גרם
    כולסטרול 8.5 מ״ג 51.0 מ״ג
    סידן 24.0 מ״ג 143.9 מ״ג
    ברזל 1.7 מ״ג 10.0 מ״ג
    אשלגן 74.4 מ״ג 446.4 מ״ג
    אבץ 1.3 מ״ג 7.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    302
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 302.2 קק״ל 1813.1 קק״ל
    פחמימות 39.3 גרם 235.8 גרם
    סוכר 0.9 גרם 5.4 גרם
    שומן 11.8 גרם 71.1 גרם
    נתרן 325.6 מ״ג 1953.9 מ״ג
    חלבון 8.3 גרם 49.7 גרם
    סיבים תזונתיים 2.3 גרם 13.5 גרם
    שומן רווי 3.4 גרם 20.4 גרם
    כולסטרול 8.5 מ״ג 51.0 מ״ג
    סידן 24.0 מ״ג 143.9 מ״ג
    ברזל 1.7 מ״ג 10.0 מ״ג
    אשלגן 74.4 מ״ג 446.4 מ״ג
    אבץ 1.3 מ״ג 7.5 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
פסטה
חיה טבואדה
X

4 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

פסטה בזיליקום

פסטה שום

פסטה פטריות


אופן הכנה

פסטה בזיליקום

  1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.
  2. מחממים סיר עם 2 כפות שמן על חום בינוני-גבוה, מוסיפים את התיבולית בזיליקום וכשהיא נמסה מוסיפים את הפסטה המוכנה.
  3. מערבבים יחד את הפסטה עם הרוטב עד לאיחוד.

 

פסטה שום

  1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.
  2. מחממים סיר עם 2 כפות שמן על חום בינוני-גבוה, מוסיפים את התיבולית שום וכשהיא נמסה מוסיפים את הפסטה המוכנה.

 

פסטה פטריות

  1. מחממים סיר עם שמנת על חום בינוני-גבוה עד לכמעט הרתחה.
  2. מוסיפים את התיבולית פטריות וכשהיא נמסה מוסיפים את הפסטה המוכנה.
  3. מערבבים יחד את הפסטה עם הרוטב עד לאיחוד.
3 רטבי פסטה2
3 רטבי פסטה משגעים ומהירים. צילום: חיה טבואדה

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות