-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 5796.0 קק״ל 5796.0 קק״לפחמימות 681.1 גרם 681.1 גרםשומן 316.8 גרם 316.8 גרםנתרן 4332.2 מ״ג 4332.2 מ״גחלבון 101.9 גרם 101.9 גרםסיבים תזונתיים 41.0 גרם 41.0 גרםשומן רווי 122.3 גרם 122.3 גרםכולסטרול 2221.8 מ״ג 2221.8 מ״גסידן 460.3 מ״ג 460.3 מ״גברזל 23.3 מ״ג 23.3 מ״גאשלגן 2939.0 מ״ג 2939.0 מ״גאבץ 12.8 מ״ג 12.8 מ״גסגור
-
מרכיבים16
-
הכנה 20 דק׳כולל שעה
-
קלוריות5796
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 5796.0 קק״ל 5796.0 קק״לפחמימות 681.1 גרם 681.1 גרםשומן 316.8 גרם 316.8 גרםנתרן 4332.2 מ״ג 4332.2 מ״גחלבון 101.9 גרם 101.9 גרםסיבים תזונתיים 41.0 גרם 41.0 גרםשומן רווי 122.3 גרם 122.3 גרםכולסטרול 2221.8 מ״ג 2221.8 מ״גסידן 460.3 מ״ג 460.3 מ״גברזל 23.3 מ״ג 23.3 מ״גאשלגן 2939.0 מ״ג 2939.0 מ״גאבץ 12.8 מ״ג 12.8 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 16 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 5796 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
200 גרם חמאה
-
300 גרם מטבעות שוקולד מריר
-
1כוס או 200 גרם סוכר לבן
-
1כוס או 240 גרם סוכר חום כההאו סוכר דמררה
-
1 כפית מלח דק
-
6 ביצים L
-
1כוס או 140 גרם קמח לבן
-
1/2כוס או 70 גרם אבקת קקאו
קישוט
-
או פירות טריים שאוהבים
הגשה
-
חם או גנאש שוקולד מריר/חלב/לבן חם
אופן הכנה
- מכינים את הבראוניז: מחממים תנור לחום של של 180 מעלות.
- במיקרוגל ממיסים חמאה ושוקולד ומערבבים לתערובת חלקה ומבריקה. מעבירים לקערה גדולה..
- מוסיפים לתערובת השוקולד את שני סוגי הסוכר והמלח בעזרת מטרפה או מיקסר יד.
- מוסיפים את הביצים ומערבבים יחד.
- מוסיפים את הקמח, הקקאו המנופה והמלח וטורפים לתערובת אחידה ועוד חצי דקה לתערובת מבריקה.
- משטחים בתבנית משומנת ואופים 35 דקות עד התייצבות בצדדים ותחילת היסדקות בהיקף. מצננים לגמרי ושומרים במקרר עד ההגשה.
- מכינים את הקישוט: מנפחים בלון וטובלים בזפירו לא חם!!! אחרת הבלון יתפוצץ ומעבירים למקרר (לא למקפיא) להתקשות על כוס (אנחנו לא רוצים שייווצר בסיס שטוח).
- מנקבים את הבלון ומוציאים את האוויר לאט.
- מחממים מחבת על הכיריים, מניחים את כדור השוקולד כשהפתח כלפי מטה וממיסים ל-2 שניות להגדלת ויישור הפתח.
- בצלחת הגשה מניחים פרוסת בראוניז שמנמנה (לא גדולה מפתח הבלון) ומקשטים בגלידה, פירות יער ואבקת סוכר. מכסים בכדור הזפירו.
- מגישים: מוזגים רוטב שוקולד לוהט או ריבלת חלב חמה עם שמנת או גנאש שוקולד לבן חם להמסת הבלון וחשיפת הקינוח.
אופן הכנה
- מכינים את הבראוניז: מחממים תנור לחום של של 180 מעלות.
- במיקרוגל ממיסים חמאה ושוקולד ומערבבים לתערובת חלקה ומבריקה. מעבירים לקערה גדולה..
- מוסיפים לתערובת השוקולד את שני סוגי הסוכר והמלח בעזרת מטרפה או מיקסר יד.
- מוסיפים את הביצים ומערבבים יחד.
- מוסיפים את הקמח, הקקאו המנופה והמלח וטורפים לתערובת אחידה ועוד חצי דקה לתערובת מבריקה.
- משטחים בתבנית משומנת ואופים 35 דקות עד התייצבות בצדדים ותחילת היסדקות בהיקף. מצננים לגמרי ושומרים במקרר עד ההגשה.
- מכינים את הקישוט: מנפחים בלון וטובלים בזפירו לא חם!!! אחרת הבלון יתפוצץ ומעבירים למקרר (לא למקפיא) להתקשות על כוס (אנחנו לא רוצים שייווצר בסיס שטוח).
- מנקבים את הבלון ומוציאים את האוויר לאט.
- מחממים מחבת על הכיריים, מניחים את כדור השוקולד כשהפתח כלפי מטה וממיסים ל-2 שניות להגדלת ויישור הפתח.
- בצלחת הגשה מניחים פרוסת בראוניז שמנמנה (לא גדולה מפתח הבלון) ומקשטים בגלידה, פירות יער ואבקת סוכר. מכסים בכדור הזפירו.
- מגישים: מוזגים רוטב שוקולד לוהט או ריבלת חלב חמה עם שמנת או גנאש שוקולד לבן חם להמסת הבלון וחשיפת הקינוח.
הערות
- להכנת המתכון עליכם להצטייד בבלון רגיל
הערות
- להכנת המתכון עליכם להצטייד בבלון רגיל
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (9)
בכמה שכבות שוקולד מצפים את הבלונים?
שכבה אחת של שוקולד מטומפרר (אפשר לקנות מוכן).
היי עשיתי שכבה אחת וזה יצא ממש דק וזה נשבר לי שהוצאתי אותו
יש לעטוף בשוקולד מטומפרר (שוקולד שעבר תהליך חימום וקרור והוא פחות שביר אחרי המסה). ניתן לקנות שוקולד מטומפרר מוכן בחנויות לחומרי גלם לאפייה. בהצלחה!