בראוניז בהגשה בלתי נשכחת

בום! טראח! מה קרה? קרין גורן מציגה בראוניז בהגשה שאף אורח לא ישכח בהבטחה! בראוניז שוקולדיים משגעים ונימוחים באריזה מתפוצצת
בום! טראח! מה קרה? קרין גורן מציגה בראוניז בהגשה שאף אורח לא ישכח בהבטחה! בראוניז שוקולדיים משגעים ונימוחים באריזה מתפוצצת
  • קרין גורן
שמרו
כשר
6 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    5796
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5796.0 קק״ל 5796.0 קק״ל
    פחמימות 681.1 גרם 681.1 גרם
    שומן 316.8 גרם 316.8 גרם
    נתרן 4332.2 מ״ג 4332.2 מ״ג
    חלבון 101.9 גרם 101.9 גרם
    סיבים תזונתיים 41.0 גרם 41.0 גרם
    שומן רווי 122.3 גרם 122.3 גרם
    כולסטרול 2221.8 מ״ג 2221.8 מ״ג
    סידן 460.3 מ״ג 460.3 מ״ג
    ברזל 23.3 מ״ג 23.3 מ״ג
    אשלגן 2939.0 מ״ג 2939.0 מ״ג
    אבץ 12.8 מ״ג 12.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    5796
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5796.0 קק״ל 5796.0 קק״ל
    פחמימות 681.1 גרם 681.1 גרם
    שומן 316.8 גרם 316.8 גרם
    נתרן 4332.2 מ״ג 4332.2 מ״ג
    חלבון 101.9 גרם 101.9 גרם
    סיבים תזונתיים 41.0 גרם 41.0 גרם
    שומן רווי 122.3 גרם 122.3 גרם
    כולסטרול 2221.8 מ״ג 2221.8 מ״ג
    סידן 460.3 מ״ג 460.3 מ״ג
    ברזל 23.3 מ״ג 23.3 מ״ג
    אשלגן 2939.0 מ״ג 2939.0 מ״ג
    אבץ 12.8 מ״ג 12.8 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
קינוחי שוקולד
קרין גורן
X

6 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


הגשה


אופן הכנה

  1. מכינים את הבראוניז: מחממים תנור לחום של של 180 מעלות.
  2. במיקרוגל ממיסים חמאה ושוקולד ומערבבים לתערובת חלקה ומבריקה. מעבירים לקערה גדולה..
  3. מוסיפים לתערובת השוקולד את שני סוגי הסוכר והמלח בעזרת מטרפה או מיקסר יד.
  4. מוסיפים את הביצים ומערבבים יחד.
  5. מוסיפים את הקמח, הקקאו המנופה והמלח וטורפים לתערובת אחידה ועוד חצי דקה לתערובת מבריקה.
  6. משטחים בתבנית משומנת ואופים 35 דקות עד התייצבות בצדדים ותחילת היסדקות בהיקף. מצננים לגמרי ושומרים במקרר עד ההגשה.
  7. מכינים את הקישוט: מנפחים בלון וטובלים בזפירו לא חם!!! אחרת הבלון יתפוצץ ומעבירים למקרר (לא למקפיא) להתקשות על כוס (אנחנו לא רוצים שייווצר בסיס שטוח).
  8. מנקבים את הבלון ומוציאים את האוויר לאט.
  9. מחממים מחבת על הכיריים, מניחים את כדור השוקולד כשהפתח כלפי מטה וממיסים ל-2 שניות להגדלת ויישור הפתח.
  10. בצלחת הגשה מניחים פרוסת בראוניז שמנמנה (לא גדולה מפתח הבלון) ומקשטים בגלידה, פירות יער ואבקת סוכר. מכסים בכדור הזפירו.
  11. מגישים: מוזגים רוטב שוקולד לוהט או ריבלת חלב חמה עם שמנת או גנאש שוקולד לבן חם להמסת הבלון וחשיפת הקינוח.

הערות

  • להכנת המתכון עליכם להצטייד בבלון רגיל

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
בראוניז בהגשה בלתי נשכחת

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (9)

Avatar

    Avatar
    אמיר

    בכמה שכבות שוקולד מצפים את הבלונים?

      Avatar
      מערכת Foody

      שכבה אחת של שוקולד מטומפרר (אפשר לקנות מוכן).

      Avatar
      אמיר

      היי עשיתי שכבה אחת וזה יצא ממש דק וזה נשבר לי שהוצאתי אותו

      Avatar
      מערכת Foody

      יש לעטוף בשוקולד מטומפרר (שוקולד שעבר תהליך חימום וקרור והוא פחות שביר אחרי המסה). ניתן לקנות שוקולד מטומפרר מוכן בחנויות לחומרי גלם לאפייה. בהצלחה!

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות