-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 202.7 קק״ל 3243.4 קק״לפחמימות 22.3 גרם 357.2 גרםשומן 11.8 גרם 188.5 גרםנתרן 82.5 מ״ג 1319.3 מ״גחלבון 3.4 גרם 53.9 גרםסיבים תזונתיים 1.8 גרם 29.2 גרםשומן רווי 5.9 גרם 94.5 גרםכולסטרול 61.2 מ״ג 978.6 מ״גסידן 20.1 מ״ג 321.0 מ״גברזל 1.4 מ״ג 21.7 מ״גאשלגן 133.2 מ״ג 2130.4 מ״גאבץ 0.7 מ״ג 11.0 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 20 דק׳כולל 50 דק׳
-
קלוריות203
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 202.7 קק״ל 3243.4 קק״לפחמימות 22.3 גרם 357.2 גרםשומן 11.8 גרם 188.5 גרםנתרן 82.5 מ״ג 1319.3 מ״גחלבון 3.4 גרם 53.9 גרםסיבים תזונתיים 1.8 גרם 29.2 גרםשומן רווי 5.9 גרם 94.5 גרםכולסטרול 61.2 מ״ג 978.6 מ״גסידן 20.1 מ״ג 321.0 מ״גברזל 1.4 מ״ג 21.7 מ״גאשלגן 133.2 מ״ג 2130.4 מ״גאבץ 0.7 מ״ג 11.0 מ״גסגור
מחפשים מתכון מושלם של בראוניז? נסו את המתכון הזה, מתכון קל ופשוט שמוליד בראוניז נימוחים ושוקולדיים. מחכים שיצטננו, פורסים לקוביות ונהנים מכל ביס. אחרי שתכינו פעם אחת, תשובו להכין את הבראוניז האלה שוב ושוב.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 50 דק׳ | קלוריות 203 | כמות מנות 16 |
---|
מצרכים
מצרכים
בראוניז
-
200 גרם שוקולד מרירשבור לקוביות
-
100 גרם חמאהחתוכה לקוביות
-
2 כפות שמן קנולה
-
3/4 כוס סוכר לבן
-
3 ביצים M
-
1 קורט מלח דק
-
1 כפית תמצית וניללא חובה
-
70 גרם קמח לבןאו חצי כוס
-
30 גרם אבקת קקאואיכותית ומנופה
תוספות
-
1/2 כוס אגוזי מלךקצוצים גס, לא חובה
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
- ממיסים את השוקולד והחמאה במיקרוגל או בבן מארי. מעבירים לקערת המיקסר.
- מוסיפים לקערת המיקסר את השמן והסוכר ומערבבים היטב.
- מוסיפים את הביצים, המלח ותמצית הווניל וממשיכים לערבל עד שהביצים נטמעות בתערובת.
- מוסיפים את הקמח וקקאו וממשיכים לערבל עד שמתקבלת תערובת אחידה, סמיכה וחלקה. מוסיפים את אגוזי המלך ומערבבים בפעם האחרונה.
- יוצקים את המסה לתוך התבנית, מיישרים ואופים כ-20 דקות, או עד שהבראוניז נאפים ומתחילים להיסדק בחלק העליון.
- מצננים, חותכים לריבועים ומגישים.
- שומרים בכלי אטום במקרר.
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
- ממיסים את השוקולד והחמאה במיקרוגל או בבן מארי. מעבירים לקערת המיקסר.
- מוסיפים לקערת המיקסר את השמן והסוכר ומערבבים היטב.
- מוסיפים את הביצים, המלח ותמצית הווניל וממשיכים לערבל עד שהביצים נטמעות בתערובת.
- מוסיפים את הקמח וקקאו וממשיכים לערבל עד שמתקבלת תערובת אחידה, סמיכה וחלקה. מוסיפים את אגוזי המלך ומערבבים בפעם האחרונה.
- יוצקים את המסה לתוך התבנית, מיישרים ואופים כ-20 דקות, או עד שהבראוניז נאפים ומתחילים להיסדק בחלק העליון.
- מצננים, חותכים לריבועים ומגישים.
- שומרים בכלי אטום במקרר.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (54)
העוגה יצאה טעימה, אבל לא לחה מספיק.. להפחית זמן אפיה?
היי סמדר, יתכן ואכן צריך להפחית את זמן האפיה
באיזו וו להישתמש במיקסר?
היי, להשתמש בוו גיטרה