-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 10181.8 קק״ל 10181.8 קק״לפחמימות 1222.7 גרם 1222.7 גרםשומן 558.8 גרם 558.8 גרםנתרן 4779.1 מ״ג 4779.1 מ״גחלבון 148.9 גרם 148.9 גרםסיבים תזונתיים 61.7 גרם 61.7 גרםשומן רווי 329.8 גרם 329.8 גרםכולסטרול 3231.2 מ״ג 3231.2 מ״גסידן 841.4 מ״ג 841.4 מ״גברזל 61.9 מ״ג 61.9 מ״גאשלגן 6774.1 מ״ג 6774.1 מ״גאבץ 27.4 מ״ג 27.4 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 20 דק׳כולל 45 דק׳
-
קלוריות10182
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 10181.8 קק״ל 10181.8 קק״לפחמימות 1222.7 גרם 1222.7 גרםשומן 558.8 גרם 558.8 גרםנתרן 4779.1 מ״ג 4779.1 מ״גחלבון 148.9 גרם 148.9 גרםסיבים תזונתיים 61.7 גרם 61.7 גרםשומן רווי 329.8 גרם 329.8 גרםכולסטרול 3231.2 מ״ג 3231.2 מ״גסידן 841.4 מ״ג 841.4 מ״גברזל 61.9 מ״ג 61.9 מ״גאשלגן 6774.1 מ״ג 6774.1 מ״גאבץ 27.4 מ״ג 27.4 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 45 דק׳ | קלוריות 10182 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
בראוניז
-
400 גרם חמאה
-
400 גרם שוקולד מריר
-
8 ביצים L
-
600 גרם סוכר לבן
-
1 כפית מלח דק
-
1 כף אבקת חלב
-
1 כף אבקת מאלט קלוי
-
220 גרם קמח לבן
-
70 גרם אבקת קקאו
-
1 1/2 כוסות שוקולד צ’יפס
קצפת
-
1 מיכל הקצפת של מילקי
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-170 מעלות.
- משמנים קלות תבנית 25X32 ומרפדים בנייר אפייה.
- ממיסים את החמאה והשוקולד המריר בבן מארי. מערבבים פנימה גם את המאלט ואבקת החלב.
- במקביל, מעבדים את הביצים, הסוכר והמלח במיקסר עם וו גיטרה, עד לקבלת בלילה תפוחה ובהירה.
- מוזגים את תערבות השוקולד פנימה, לאט, כדי שלא יבשל את הביצים.
- מוסיפים את הקמח, הקקאו והשוקולד צ’יפס ומערבבים רק לקבלת בלילה אחידה ובלי גושים.
- יוצקים את הבלילה לתבנית הבראוניז ומשטחים בעובי אחיד.
- אופים כ-25 דקות, עד שקיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא כמעט נקי לחלוטין. אני אוהבת מרקם קצת פאדג’י לבראוניז. מוציאים מהתנור ומניחים להתקרר לחלוטין.
- לאחר שהבראוניז התקררו לחלוטין, חותכים בעזרת סכין חדה לריבועים.
- מכינים את הקצפת: מוזגים מיכל הקצפת של מילקי לקערת מיקסר ומקציפים עם וו הקצפה. אני אוהבת להקציף 80% ולא לחלוטין, כדי שהקצפת לא תישבר.
- מעבירים את הקצפת לשק זילוף עם צנתר משונן, ומזלפים מעל לבראוניז.
- אפשר לקשט מעל עם פירות טריים, סוכריות צבעוניות וכו’.
מתכון בשיתוף שטראוס
מתכון וצילום: ליאור משיח
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-170 מעלות.
- משמנים קלות תבנית 25X32 ומרפדים בנייר אפייה.
- ממיסים את החמאה והשוקולד המריר בבן מארי. מערבבים פנימה גם את המאלט ואבקת החלב.
- במקביל, מעבדים את הביצים, הסוכר והמלח במיקסר עם וו גיטרה, עד לקבלת בלילה תפוחה ובהירה.
- מוזגים את תערבות השוקולד פנימה, לאט, כדי שלא יבשל את הביצים.
- מוסיפים את הקמח, הקקאו והשוקולד צ’יפס ומערבבים רק לקבלת בלילה אחידה ובלי גושים.
- יוצקים את הבלילה לתבנית הבראוניז ומשטחים בעובי אחיד.
- אופים כ-25 דקות, עד שקיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא כמעט נקי לחלוטין. אני אוהבת מרקם קצת פאדג’י לבראוניז. מוציאים מהתנור ומניחים להתקרר לחלוטין.
- לאחר שהבראוניז התקררו לחלוטין, חותכים בעזרת סכין חדה לריבועים.
- מכינים את הקצפת: מוזגים מיכל הקצפת של מילקי לקערת מיקסר ומקציפים עם וו הקצפה. אני אוהבת להקציף 80% ולא לחלוטין, כדי שהקצפת לא תישבר.
- מעבירים את הקצפת לשק זילוף עם צנתר משונן, ומזלפים מעל לבראוניז.
- אפשר לקשט מעל עם פירות טריים, סוכריות צבעוניות וכו’.
מתכון בשיתוף שטראוס
מתכון וצילום: ליאור משיח
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (4)
כמעט חצי קילו שוקולד, כמעט חצי קילו חמאה, 8 ביצים, יותר מחצי קילו סוכר ועוד כוס וחצי שוקולד צ’יפס???? מה זה????
הי בלה, זה המתכון לבראוניז.
אין סיכוי שהמתכון הזה יעבוד. כמויות מטורפות (8 ביצים? 400 גרם חמאה?) על תבנית קטנה וזמן אפייה קצר. מישהו בדק את המתכון בכלל?
היי! המתכון נבדק ואכן יוצא נהדר. קודם כול, מדובר בתבנית מלבנית גדולה ולא קטנה. שנית, הבראוניז יוצאים קצת פאדג’יים וזה בסדר. מקווים שתנסי בכל זאת 🙂