בראוניז עם קצפת של מילקי שכולם אוהבים

איך חוזרים לילדות בביס אחד? ליאור משיח עם מתכון שוקולדי במיוחד של בראוניז עם קצפת של מילקי שפשוט אי אפשר להפסיק ליישר
איך חוזרים לילדות בביס אחד? ליאור משיח עם מתכון שוקולדי במיוחד של בראוניז עם קצפת של מילקי שפשוט אי אפשר להפסיק ליישר
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    10182
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 10181.8 קק״ל 10181.8 קק״ל
    פחמימות 1222.7 גרם 1222.7 גרם
    שומן 558.8 גרם 558.8 גרם
    נתרן 4779.1 מ״ג 4779.1 מ״ג
    חלבון 148.9 גרם 148.9 גרם
    סיבים תזונתיים 61.7 גרם 61.7 גרם
    שומן רווי 329.8 גרם 329.8 גרם
    כולסטרול 3231.2 מ״ג 3231.2 מ״ג
    סידן 841.4 מ״ג 841.4 מ״ג
    ברזל 61.9 מ״ג 61.9 מ״ג
    אשלגן 6774.1 מ״ג 6774.1 מ״ג
    אבץ 27.4 מ״ג 27.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    10182
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 10181.8 קק״ל 10181.8 קק״ל
    פחמימות 1222.7 גרם 1222.7 גרם
    שומן 558.8 גרם 558.8 גרם
    נתרן 4779.1 מ״ג 4779.1 מ״ג
    חלבון 148.9 גרם 148.9 גרם
    סיבים תזונתיים 61.7 גרם 61.7 גרם
    שומן רווי 329.8 גרם 329.8 גרם
    כולסטרול 3231.2 מ״ג 3231.2 מ״ג
    סידן 841.4 מ״ג 841.4 מ״ג
    ברזל 61.9 מ״ג 61.9 מ״ג
    אשלגן 6774.1 מ״ג 6774.1 מ״ג
    אבץ 27.4 מ״ג 27.4 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


קצפת


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-170 מעלות.
  2. משמנים קלות תבנית 25X32 ומרפדים בנייר אפייה.
  3. ממיסים את החמאה והשוקולד המריר בבן מארי. מערבבים פנימה גם את המאלט ואבקת החלב.
  4. במקביל, מעבדים את הביצים, הסוכר והמלח במיקסר עם וו גיטרה, עד לקבלת בלילה תפוחה ובהירה.
  5. מוזגים את תערבות השוקולד פנימה, לאט, כדי שלא יבשל את הביצים.
  6. מוסיפים את הקמח, הקקאו והשוקולד צ’יפס ומערבבים רק לקבלת בלילה אחידה ובלי גושים.
  7. יוצקים את הבלילה לתבנית הבראוניז ומשטחים בעובי אחיד.
  8. אופים כ-25 דקות, עד שקיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא כמעט נקי לחלוטין. אני אוהבת מרקם קצת פאדג’י לבראוניז. מוציאים מהתנור ומניחים להתקרר לחלוטין.
  9. לאחר שהבראוניז התקררו לחלוטין, חותכים בעזרת סכין חדה לריבועים.
  10. מכינים את הקצפת: מוזגים מיכל הקצפת של מילקי לקערת מיקסר ומקציפים עם וו הקצפה. אני אוהבת להקציף 80% ולא לחלוטין, כדי שהקצפת לא תישבר.
  11. מעבירים את הקצפת לשק זילוף עם צנתר משונן, ומזלפים מעל לבראוניז.
  12. אפשר לקשט מעל עם פירות טריים, סוכריות צבעוניות וכו’.

 

מתכון בשיתוף שטראוס
מתכון וצילום: ליאור משיח

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
בראוניז עם קצפת של מילקי שכולם אוהבים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    ענת

    אין סיכוי שהמתכון הזה יעבוד. כמויות מטורפות (8 ביצים? 400 גרם חמאה?) על תבנית קטנה וזמן אפייה קצר. מישהו בדק את המתכון בכלל?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי! המתכון נבדק ואכן יוצא נהדר. קודם כול, מדובר בתבנית מלבנית גדולה ולא קטנה. שנית, הבראוניז יוצאים קצת פאדג’יים וזה בסדר. מקווים שתנסי בכל זאת 🙂

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות