בראוניז שוקולד גבינה של שי-לי ליפא
למי שרוצה להנות מכל העולמות: בראוניז שוקולד גבינה נימוחים ועסיסים, ולא פחות חשוב - יפייפים. שילוב מושלם של גבינה מתוקה ושוקולד מריר.
למי שרוצה להנות מכל העולמות: בראוניז שוקולד גבינה נימוחים ועסיסים, ולא פחות חשוב - יפייפים. שילוב מושלם של גבינה מתוקה ושוקולד מריר.
- שי-לי ליפא
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 5096.4 קק״ל 5096.4 קק״לפחמימות 677.0 גרם 677.0 גרםשומן 237.4 גרם 237.4 גרםנתרן 1049.7 מ״ג 1049.7 מ״גחלבון 82.7 גרם 82.7 גרםסיבים תזונתיים 26.0 גרם 26.0 גרםשומן רווי 45.1 גרם 45.1 גרםכולסטרול 1523.2 מ״ג 1523.2 מ״גסידן 366.9 מ״ג 366.9 מ״גברזל 22.8 מ״ג 22.8 מ״גאשלגן 2140.7 מ״ג 2140.7 מ״גאבץ 12.3 מ״ג 12.3 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 15 דק׳כולל שעה
-
קלוריות5096
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 5096.4 קק״ל 5096.4 קק״לפחמימות 677.0 גרם 677.0 גרםשומן 237.4 גרם 237.4 גרםנתרן 1049.7 מ״ג 1049.7 מ״גחלבון 82.7 גרם 82.7 גרםסיבים תזונתיים 26.0 גרם 26.0 גרםשומן רווי 45.1 גרם 45.1 גרםכולסטרול 1523.2 מ״ג 1523.2 מ״גסידן 366.9 מ״ג 366.9 מ״גברזל 22.8 מ״ג 22.8 מ״גאשלגן 2140.7 מ״ג 2140.7 מ״גאבץ 12.3 מ״ג 12.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 5096 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
תערובת שוקולד
תערובת גבינה
-
2גביעי או 200 גרם גבינת סימפוניה בטעם טבעי
-
3 ביצים M
-
3/4כוס או 150 גרם סוכר לבן
-
1/4כוס או 45 גרם קמח לבן
שימון התבנית
-
1 מיכל תרסיס שמן בטעם חמאה
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-175 מעלות ומשמנים תבנית.
- מכינים את תערובת השוקולד: שוברים את השוקולד לקוביות, ממיסים יחד עם חמאה חתוכה לקוביות במיקרוגל או על אמבט מים חמים (ביין מארי) ומערבבים לתערובת חלקה ואחידה.
- מוסיפים סוכר וביצים ומערבבים. מוסיפים קמח ואבקת קקאו ומערבבים לתערובת חלקה.
- מכינים את תערובת הגבינה: טורפים גבינות, ביצים, סוכר וקמח במטרפה ידנית לתערובת
- חלקה ואחידה.
- מרכיבים את העוגה ואופים: יוצקים את תערובת השוקולד לתבנית.
- יוצקים מעל את תערובת הגבינה, מערבבים עם כף ליצירת מראה שיש ומחליקים.
- אופים 45-40 דקות, רק עד ששולי הבראוניז זהובים ויציבים. מצננים היטב.
- שומרים מכוסה במקרר עד 4 ימים. לפני ההגשה חותכים לריבועים.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-175 מעלות ומשמנים תבנית.
- מכינים את תערובת השוקולד: שוברים את השוקולד לקוביות, ממיסים יחד עם חמאה חתוכה לקוביות במיקרוגל או על אמבט מים חמים (ביין מארי) ומערבבים לתערובת חלקה ואחידה.
- מוסיפים סוכר וביצים ומערבבים. מוסיפים קמח ואבקת קקאו ומערבבים לתערובת חלקה.
- מכינים את תערובת הגבינה: טורפים גבינות, ביצים, סוכר וקמח במטרפה ידנית לתערובת
- חלקה ואחידה.
- מרכיבים את העוגה ואופים: יוצקים את תערובת השוקולד לתבנית.
- יוצקים מעל את תערובת הגבינה, מערבבים עם כף ליצירת מראה שיש ומחליקים.
- אופים 45-40 דקות, רק עד ששולי הבראוניז זהובים ויציבים. מצננים היטב.
- שומרים מכוסה במקרר עד 4 ימים. לפני ההגשה חותכים לריבועים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (4)
לגבי הגבינות ,200גבינת שמנת?
כן
הי, האם אפשר להציר את הקמח בשקדים טחונים על מנת להתאים לצליאקים?
היי טל, אנחנו לא ניסינו. אפשר לנסות ושתפי אותנו איך יצא