בראוניז שוקולד לפסח הכי מוצלחים שיש
זה לא עוד מתכון של בראוניז שוקולד לחג פסח. הבראוניז האלו עסיסים, שוקולדיים ועשירים ברמות שאת המתכון הזה אתם הולכים לאכול כל השנה. חג שמח!
זה לא עוד מתכון של בראוניז שוקולד לחג פסח. הבראוניז האלו עסיסים, שוקולדיים ועשירים ברמות שאת המתכון הזה אתם הולכים לאכול כל השנה. חג שמח!
- ניצן סוסיד
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 6210.2 קק״ל 6210.2 קק״לפחמימות 626.6 גרם 626.6 גרםשומן 379.2 גרם 379.2 גרםנתרן 1717.5 מ״ג 1717.5 מ״גחלבון 83.3 גרם 83.3 גרםסיבים תזונתיים 50.2 גרם 50.2 גרםשומן רווי 216.0 גרם 216.0 גרםכולסטרול 1618.6 מ״ג 1618.6 מ״גסידן 557.8 מ״ג 557.8 מ״גברזל 32.0 מ״ג 32.0 מ״גאשלגן 3198.4 מ״ג 3198.4 מ״גאבץ 15.9 מ״ג 15.9 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 10 דק׳כולל 50 דק׳
-
קלוריות6210
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 6210.2 קק״ל 6210.2 קק״לפחמימות 626.6 גרם 626.6 גרםשומן 379.2 גרם 379.2 גרםנתרן 1717.5 מ״ג 1717.5 מ״גחלבון 83.3 גרם 83.3 גרםסיבים תזונתיים 50.2 גרם 50.2 גרםשומן רווי 216.0 גרם 216.0 גרםכולסטרול 1618.6 מ״ג 1618.6 מ״גסידן 557.8 מ״ג 557.8 מ״גברזל 32.0 מ״ג 32.0 מ״גאשלגן 3198.4 מ״ג 3198.4 מ״גאבץ 15.9 מ״ג 15.9 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 50 דק׳ | קלוריות 6210 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
בראוניז שוקולד
-
350 גרם שוקולד מריר
-
200 גרם חמאה
-
4 ביצים L
-
1 1/2 כוסות סוכר לבן
-
1 כף תמצית וניל
-
1 כוס קוקוס טחון
-
1/2 כוס קורנפלור
-
1/2 כוס אבקת שקדים
-
1 כפית אבקת אפייה
-
1/4 כפית מלח דק
קישוט
-
1 כוס אגוזי מלךשבורים גס
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-170 מעלות.
- ממיסים את השוקולד עם החמאה בפולסים במיקרוגל או בבן מארי, מערבבים ומצננים מעט.
- בקערת מיקסר עם וו גיטרה מערבלים במהירות גבוהה למשך 5 דקות את הביצים עם הסוכר, עד לקבלת תערובת תפוחה ובהירה.
- מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים לאט את השוקולד והחמאה המומסים ולאחר מכן מוסיפים את תמצית הווניל.
- מצרפים את הקוקוס, הקורנפלור, אבקת השקדים, אבקת האפייה והמלח וממשיכים לערבל עד לאיחוד (אין צורך לערבל יותר מידי).
- מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה לתבנית מלבנית הנמל.
- מפזרים למעלה אגוזי מלך ואופים כ-25 דקות.
- מומלץ לא לאפות יותר מדי, הבראוניז הכי טעימים כשהם לחים מאוד, על גבול ה”לא מוכנים”.
- לאחר אפייה מצננים את הבראוניז ופורסים לריבועים. בתיאבון!
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-170 מעלות.
- ממיסים את השוקולד עם החמאה בפולסים במיקרוגל או בבן מארי, מערבבים ומצננים מעט.
- בקערת מיקסר עם וו גיטרה מערבלים במהירות גבוהה למשך 5 דקות את הביצים עם הסוכר, עד לקבלת תערובת תפוחה ובהירה.
- מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים לאט את השוקולד והחמאה המומסים ולאחר מכן מוסיפים את תמצית הווניל.
- מצרפים את הקוקוס, הקורנפלור, אבקת השקדים, אבקת האפייה והמלח וממשיכים לערבל עד לאיחוד (אין צורך לערבל יותר מידי).
- מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה לתבנית מלבנית הנמל.
- מפזרים למעלה אגוזי מלך ואופים כ-25 דקות.
- מומלץ לא לאפות יותר מדי, הבראוניז הכי טעימים כשהם לחים מאוד, על גבול ה”לא מוכנים”.
- לאחר אפייה מצננים את הבראוניז ופורסים לריבועים. בתיאבון!
בשיתוף עם "הנמל"
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן