-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 267.5 קק״ל 1070.0 קק״לפחמימות 8.2 גרם 32.6 גרםשומן 22.5 גרם 90.0 גרםנתרן 676.7 מ״ג 2706.7 מ״גחלבון 7.8 גרם 31.2 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 14.2 גרם 56.6 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 0.0 מ״ג 0.0 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״גאשלגן 0.0 מ״ג 0.0 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
-
מרכיבים4
-
הכנה 10 דק׳כולל 24 שעות
-
קלוריות268
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 267.5 קק״ל 1070.0 קק״לפחמימות 8.2 גרם 32.6 גרםשומן 22.5 גרם 90.0 גרםנתרן 676.7 מ״ג 2706.7 מ״גחלבון 7.8 גרם 31.2 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 14.2 גרם 56.6 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 0.0 מ״ג 0.0 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״גאשלגן 0.0 מ״ג 0.0 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 4 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 24 שעות | קלוריות 268 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
4גביעי או 800 מ"ל יוגורט 4.5% שומן
-
1גביע או 200 מ"ל שמנת חמוצה 27%
-
1 כפית שטוחה מלח ים אטלנטיאו מלח אחר
אופן הכנה
- מניחים שקית בד סנו סושי בתוך קערה ויוצקים לתוכה את היוגורט, השמנת והמלח. מערבבים קלות וקושרים את שקית הבד.
- מניחיםאת השקית על מסננת כשמתחתיה קערה נוספת לאיסוף הנוזלים.
- מכניסים למקרר ל-24 שעות.
- מוציאים מהמקרר, פותחים את שקית הבד ומעבירים את הלאבנה לצלחת הגשה.
- מוסיפים זעתר, שומשום, צ’ילי גרוס ושמן זית.
- ניתן לשמור במקרר כחמישה ימים בקופסא סגורה (ללא התיבול).
אופן הכנה
- מניחים שקית בד סנו סושי בתוך קערה ויוצקים לתוכה את היוגורט, השמנת והמלח. מערבבים קלות וקושרים את שקית הבד.
- מניחיםאת השקית על מסננת כשמתחתיה קערה נוספת לאיסוף הנוזלים.
- מכניסים למקרר ל-24 שעות.
- מוציאים מהמקרר, פותחים את שקית הבד ומעבירים את הלאבנה לצלחת הגשה.
- מוסיפים זעתר, שומשום, צ’ילי גרוס ושמן זית.
- ניתן לשמור במקרר כחמישה ימים בקופסא סגורה (ללא התיבול).
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (4)
איזה יוגורט?
4.5% שומן
הכמויות לא ברורות – “4 גביעי או 200 מ”ל” ??
היי יפעת, מדובר בטעות, יש צורך ב800 מ”ל, תוקן במתכון. תודה על עירור תשומת הלב