גוואקמולי – ממרח אבוקדו מקסיקני שלא מפסיקים לנשנש

המטבל המושלם לאירוח או סתם לנישנוש מול הטלוויזיה הוא ללא ספק הגוואקמולי - ממרח אבוקדו מקסיקני שמכינים בקלי קלות וממכר בטירוף
המטבל המושלם לאירוח או סתם לנישנוש מול הטלוויזיה הוא ללא ספק הגוואקמולי - ממרח אבוקדו מקסיקני שמכינים בקלי קלות וממכר בטירוף
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
14 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • קלוריות
    161
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 161.4 קק״ל 645.7 קק״ל
    פחמימות 3.9 גרם 15.5 גרם
    שומן 14.3 גרם 57.4 גרם
    נתרן 519.8 מ״ג 2079.3 מ״ג
    חלבון 2.2 גרם 8.7 גרם
    סיבים תזונתיים 6.7 גרם 26.8 גרם
    שומן רווי 1.9 גרם 7.6 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 17.0 מ״ג 68.1 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 2.6 מ״ג
    אשלגן 494.1 מ״ג 1976.4 מ״ג
    אבץ 1.0 מ״ג 4.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • קלוריות
    161
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 161.4 קק״ל 645.7 קק״ל
    פחמימות 3.9 גרם 15.5 גרם
    שומן 14.3 גרם 57.4 גרם
    נתרן 519.8 מ״ג 2079.3 מ״ג
    חלבון 2.2 גרם 8.7 גרם
    סיבים תזונתיים 6.7 גרם 26.8 גרם
    שומן רווי 1.9 גרם 7.6 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 17.0 מ״ג 68.1 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 2.6 מ״ג
    אשלגן 494.1 מ״ג 1976.4 מ״ג
    אבץ 1.0 מ״ג 4.0 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
רטבים וממרחים
שי-לי ליפא
X

14 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. קולפים את האבוקדו וחותכים לקוביות בגודל 1 ס”מ.
  2. קוצצים דק בצל סגול וכוסברה.
  3. מרסקים במעבד מזון את כל החומרים, עד לקבלת קרם חלק.
  4. טועמים ובמידת הצורך מוסיפים עוד מעט מיץ לימון ומתקנים תיבול.

 

להיט מהתנור של אסי רוז - לחם קינואה ללא התפחה וללא גלוטן

מתכון מנצח: קלצונה מוצרלה ופטריות של אינס ינאי

חכמת הפרעצל - אוסף מתכוני פרעצלים ובייגלה מושלמים


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
גוואקמולי – ממרח אבוקדו מקסיקני שלא מפסיקים לנשנש

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    נחמן מאומן

    טעים. להוריד מהפלפל שחר

      Avatar
      מערכת Foody

      עניין של טעם 😉 שמחים שנהנת.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות