גרנולה ביתית בקלי קלות

גרנולה ביתית קלה להכנה ללא תוספת סוכר, עם פירות יבשים ואגוזים שתסדר לכם ארוחת בוקר בריאה ומזינה בקלי קלות. מתנה תוצרת בית מושלמת לכל אירוח!
גרנולה ביתית קלה להכנה ללא תוספת סוכר, עם פירות יבשים ואגוזים שתסדר לכם ארוחת בוקר בריאה ומזינה בקלי קלות. מתנה תוצרת בית מושלמת לכל אירוח!
  • איילת הירשמן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    448
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 447.7 קק״ל 3581.4 קק״ל
    פחמימות 44.1 גרם 352.8 גרם
    שומן 26.9 גרם 215.3 גרם
    נתרן 8.9 מ״ג 71.2 מ״ג
    חלבון 8.4 גרם 67.3 גרם
    סיבים תזונתיים 5.3 גרם 42.5 גרם
    שומן רווי 3.2 גרם 25.7 גרם
    כולסטרול 5.4 מ״ג 43.0 מ״ג
    סידן 40.9 מ״ג 327.3 מ״ג
    ברזל 1.6 מ״ג 13.1 מ״ג
    אשלגן 507.6 מ״ג 4060.8 מ״ג
    אבץ 1.4 מ״ג 11.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    448
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 447.7 קק״ל 3581.4 קק״ל
    פחמימות 44.1 גרם 352.8 גרם
    שומן 26.9 גרם 215.3 גרם
    נתרן 8.9 מ״ג 71.2 מ״ג
    חלבון 8.4 גרם 67.3 גרם
    סיבים תזונתיים 5.3 גרם 42.5 גרם
    שומן רווי 3.2 גרם 25.7 גרם
    כולסטרול 5.4 מ״ג 43.0 מ״ג
    סידן 40.9 מ״ג 327.3 מ״ג
    ברזל 1.6 מ״ג 13.1 מ״ג
    אשלגן 507.6 מ״ג 4060.8 מ״ג
    אבץ 1.4 מ״ג 11.3 מ״ג
    סגור

10 דקות הכנה ויש לכם גרנולה. כן, זה עד כדי כך פשוט, יותר קל מלצאת מהבית, להיכנס לסופר ולקנות גרנולה.

איילת הירשמן מלמדת איך להכין גרנולה ביתית אמיתית.

המתכון המתחיל עם מיץ תפוחים טבעי, הנסחט במקום מתפוחים ירוקים במטבח – וממשיך עם מצרכים נוספים, כשהמשותף לכולם זה כמה שיותר טבעי. יש כאן שיבולת שועל עבה, קינמון טחון, אגוזי פקאן, מיץ תפוחים סחוט, משמשים מיובשים ומעט חמאה.

אם אין לכם מכונת מיצים, אתם יכולים להשתמש גם במיץ תפוחים קנוי, אבל השתדלו לבחור במיץ תפוחים כמה שיותר טבעי, ללא סוכר.

לוקח 10 דקות בדיוק להכין מגש גרנולה וכעבור 40 דקות יש לכם גרנולה משגעת וביתית.

לאחר שהגרנולה יוצאת מהתנור, אפשר וכדאי להוסיף 250 גרם של פירות יבשים, איזה סוג שאתם אוהבים, לדוגמה: תאנים, פאפאיה, תפוחים מיובשים ועוד. מערבבים את הכל ביחד ומקבלים גרנולה מופחתת שומן, טבעית לגמרי וטעימה במיוחד. אתם יכולים להכין אותה לט”ו בשבט. להכניס לצנצנת זכוכית, לארוז יפה ולתת מתנה או סתם ליהנות ממנה בבית.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
ארוחות בוקר
איילת הירשמן
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-160 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
  2. ממיסים את החמאה.
  3. חותכים את המשמשים המיובשים לקוביות בינוניות וקוצצים את הפקאן.
  4. שמים בקערה את השיבולת שועל, מיץ התפוחים, החמאה, אגוזי הפקאן והקינמון ומערבבים.
  5. מעבירים לתבנית ואופים 30 דקות, שבמהלכן מערבבים בזהירות מדי פעם. מוציאים ומצננים.
  6. אחרי רבע שעה של צינון, מערבבים לתוך התערובת של הגרנולה את המשמשים המיובשים.
  7. שומרים את הגרנולה בכלי אטום עד חודש.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
גרנולה ביתית בקלי קלות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות