גרנולה ביתית עם אגוזים ופירות יבשים

למה לקנות כשאפשר להכין לבד? איילת הירשמן מכינה גרנולה ביתית עם פירות יבשים ואגוזים שהופכים אותה למתנה תוצרת בית מושלמת לט"ו בשבט
1 Loading... 5
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    40 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    6

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-160 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
  2. ממיסים את החמאה.
  3. חותכים את המשמשים המיובשים לקוביות בינוניות וקוצצים את הפקאן.
  4. שמים בקערה את השיבולת שועל, מיץ התפוחים, החמאה, אגוזי הפקאן והקינמון ומערבבים.
  5. מעבירים לתבנית ואופים 30 דקות, שבמהלכן מערבבים בזהירות מדי פעם. מוציאים ומצננים.
  6. אחרי רבע שעה של צינון, מערבבים פנימה את המשמשים המיובשים.
  7. שומרים בכלי אטום עד חודש.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 8 מנות
קלוריות 595.6 קק״ל 4764.4 קק״ל
פחמימות 42.3 גרם 338.0 גרם
שומן 27.3 גרם 218.3 גרם
נתרן 11.1 מ״ג 89.0 מ״ג
חלבון 8.8 גרם 70.2 גרם
סיבים תזונתיים 5.3 גרם 42.5 גרם
שומן רווי 3.2 גרם 25.7 גרם
כולסטרול 5.4 מ״ג 43.0 מ״ג
סידן 40.9 מ״ג 327.3 מ״ג
ברזל 1.6 מ״ג 13.1 מ״ג
אשלגן 507.6 מ״ג 4060.8 מ״ג
אבץ 1.4 מ״ג 11.3 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody