רקע הנמל

גרסת הספירלה: מאפה שבלולי מיני כנאפה לוהטים ומתוקים

איך לא חשבו על זה קודם? שבלולי מיני כנאפה מתוקים עם שיערות קדאיף, בצק פילו, תערובת גבינות משובחות וסירופ מתוק מתוק
איך לא חשבו על זה קודם? שבלולי מיני כנאפה מתוקים עם שיערות קדאיף, בצק פילו, תערובת גבינות משובחות וסירופ מתוק מתוק
  • חיה טבואדה
שמרו
כשר
5 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-5 דק׳
  • קלוריות
    518
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 518.3 קק״ל 6219.8 קק״ל
    פחמימות 38.0 גרם 455.9 גרם
    שומן 32.1 גרם 385.1 גרם
    נתרן 509.9 מ״ג 6119.1 מ״ג
    חלבון 12.3 גרם 147.7 גרם
    סיבים תזונתיים 0.9 גרם 11.2 גרם
    שומן רווי 17.1 גרם 204.7 גרם
    כולסטרול 53.1 מ״ג 637.0 מ״ג
    סידן 285.4 מ״ג 3424.6 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 7.4 מ״ג
    אשלגן 122.2 מ״ג 1466.5 מ״ג
    אבץ 116.4 מ״ג 1396.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-5 דק׳
  • קלוריות
    518
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 518.3 קק״ל 6219.8 קק״ל
    פחמימות 38.0 גרם 455.9 גרם
    שומן 32.1 גרם 385.1 גרם
    נתרן 509.9 מ״ג 6119.1 מ״ג
    חלבון 12.3 גרם 147.7 גרם
    סיבים תזונתיים 0.9 גרם 11.2 גרם
    שומן רווי 17.1 גרם 204.7 גרם
    כולסטרול 53.1 מ״ג 637.0 מ״ג
    סידן 285.4 מ״ג 3424.6 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 7.4 מ״ג
    אשלגן 122.2 מ״ג 1466.5 מ״ג
    אבץ 116.4 מ״ג 1396.4 מ״ג
    סגור

תכינו כבר תה עם נענע, כי הכנאפה בדרך! קבלו מתכון מפתיע ומהמם עם טוויסט – מאפה שמורכב משבלולי מיני כנאפה! דפי בצק פילו פריכים במילוי שערות קדאיף דקיקות עם תערובת גבינות נהדרת ומעל כל זה סירופ סוכר מתוק.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
5 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק פילו

שערות קדאיף

מילוי

סירופ


אופן הכנה

  1. מכינים את עלי הפילו: משתמשים בכל רולדה בשני עלי פילו: שמים שני עלי פילו אחד על השני ומברישים את עלה הפילו העליון בחמאה מומסת או בשמן קנולה.
  2. מכינים את הקדאיף: יוצקים את החמאה המומסת על שיערות הקדאיף, מוסיפים את אבקת הסוכר ומערבבים היטב עד שכל השערות עטופות בחמאה ואבקת הסוכר.
  3. מכינים את המילוי: מערבבים את הריקוטה, המוצרלה והבולגרית.
  4. מחממים את התנור ל-180 מעלות טורבו.
  5. מרכיבים את שבלולי הכנאפה: מסדרים בקצה צמד עלי הפילו המרוחים בחמאה משערות הקדאיף העטופות בחמאה ואבקת הסוכר ומניחים מעל מתערובת המילוי. מגלגלים מהקצה עם המילוי ועד הקצה הריק לצורה של רולדה.
  6. חותכים את הרולדה לעיגולים ומניחים בתבנית עגולה 24 ס”מ מרופדת בנייר אפייה עגול: מצופפים את העיגולים כאשר הפילו בצדדים והמילוי עם הקדאיף מבצבץ מלמעלה. חוזרים על הפעולה עם יתר דפי הפילו, הקדאיף והמילוי.
  7. אופים כ-40 דקות או להשחמה יפה.
  8. מכינים את הסירופ: מבשלים את המים עם הסוכר על להבה גבוהה להמסה מלאה של הסוכר.
  9. יוצקים את הסירופ החם על המאפה מיד לאחר הוצאתו מהתנור ומגישים חם.
שבלולי מיני כנאפה
שבלולי מיני כנאפה. צילום: חיה טבואדה
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
גרסת הספירלה: מאפה שבלולי מיני כנאפה לוהטים ומתוקים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות