-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 607.0 קק״ל 2427.9 קק״לפחמימות 98.3 גרם 393.1 גרםשומן 21.5 גרם 86.0 גרםנתרן 208.8 מ״ג 835.2 מ״גחלבון 4.6 גרם 18.3 גרםסיבים תזונתיים 9.1 גרם 36.5 גרםשומן רווי 12.8 גרם 51.0 גרםכולסטרול 53.8 מ״ג 215.0 מ״גסידן 38.0 מ״ג 151.8 מ״גברזל 1.1 מ״ג 4.4 מ״גאשלגן 438.0 מ״ג 1751.8 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 1.9 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 5 דק׳כולל 40 דק׳
-
קלוריות607
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 607.0 קק״ל 2427.9 קק״לפחמימות 98.3 גרם 393.1 גרםשומן 21.5 גרם 86.0 גרםנתרן 208.8 מ״ג 835.2 מ״גחלבון 4.6 גרם 18.3 גרםסיבים תזונתיים 9.1 גרם 36.5 גרםשומן רווי 12.8 גרם 51.0 גרםכולסטרול 53.8 מ״ג 215.0 מ״גסידן 38.0 מ״ג 151.8 מ״גברזל 1.1 מ״ג 4.4 מ״גאשלגן 438.0 מ״ג 1751.8 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 1.9 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות 607 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
תפוחים
-
7 תפוחי עץ גרני סמיט בינוניים
-
2 כפות סוכר חום
-
1 כפית שטוחה קינמון טחון
הגשה
-
וניל
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום שלך 180 מעלות.
- מקלפים את התפוחים וחותכים אותם לקוביות.
- מוסיפים לתפוחים 2 כפות סוכר חום וכפית קינמון ומערבבים היטב.
- מכניסים את מצרכי הקראמבל למעבד מזון ומערבלים בפולסים קטנים עד ליצירת פירורים גסים.
- בתבנית שמים את התפוחים, מעליהם מפזרים את הקראמבל ומכניסים לאפייה למשך 35 דקות מעלות.
- מפזרים אבקת סוכר ומגישים עם גלידת וניל.
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום שלך 180 מעלות.
- מקלפים את התפוחים וחותכים אותם לקוביות.
- מוסיפים לתפוחים 2 כפות סוכר חום וכפית קינמון ומערבבים היטב.
- מכניסים את מצרכי הקראמבל למעבד מזון ומערבלים בפולסים קטנים עד ליצירת פירורים גסים.
- בתבנית שמים את התפוחים, מעליהם מפזרים את הקראמבל ומכניסים לאפייה למשך 35 דקות מעלות.
- מפזרים אבקת סוכר ומגישים עם גלידת וניל.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (4)
תיכף אכין. אבל איזה גודל כלי
היי זהר, תבנית רגילה של תנור
קינוח מהיר וטעים
איזה כיף!