רקע ראש השנה

החלה המתוקה שלכם: חלת דבש והדרים לחגי תשרי

עם חלה כזאת פותחים שנה חדשה ומתוקה! ליאור שרף עם מתכון לחלה מתוקה מדבש הדרים, רכה, וטעימה במיוחד לשולחן ראש השנה שלכם שכולם ירצו לקחת חתיכה
עם חלה כזאת פותחים שנה חדשה ומתוקה! ליאור שרף עם מתכון לחלה מתוקה מדבש הדרים, רכה, וטעימה במיוחד לשולחן ראש השנה שלכם שכולם ירצו לקחת חתיכה
  • ליאור שרף
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 45 דק׳
    כולל 4 שעות ו-45 דק׳
  • קלוריות
    2080
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2079.5 קק״ל 4159.0 קק״ל
    פחמימות 343.7 גרם 687.5 גרם
    שומן 59.3 גרם 118.5 גרם
    נתרן 2935.7 מ״ג 5871.4 מ״ג
    חלבון 40.1 גרם 80.1 גרם
    סיבים תזונתיים 11.9 גרם 23.7 גרם
    שומן רווי 8.0 גרם 16.0 גרם
    כולסטרול 103.1 מ״ג 206.2 מ״ג
    סידן 70.5 מ״ג 141.0 מ״ג
    ברזל 4.8 מ״ג 9.7 מ״ג
    אשלגן 393.0 מ״ג 786.0 מ״ג
    אבץ 3.7 מ״ג 7.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 45 דק׳
    כולל 4 שעות ו-45 דק׳
  • קלוריות
    2080
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2079.5 קק״ל 4159.0 קק״ל
    פחמימות 343.7 גרם 687.5 גרם
    שומן 59.3 גרם 118.5 גרם
    נתרן 2935.7 מ״ג 5871.4 מ״ג
    חלבון 40.1 גרם 80.1 גרם
    סיבים תזונתיים 11.9 גרם 23.7 גרם
    שומן רווי 8.0 גרם 16.0 גרם
    כולסטרול 103.1 מ״ג 206.2 מ״ג
    סידן 70.5 מ״ג 141.0 מ״ג
    ברזל 4.8 מ״ג 9.7 מ״ג
    אשלגן 393.0 מ״ג 786.0 מ״ג
    אבץ 3.7 מ״ג 7.5 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מאפים מתוקים
ליאור שרף
X

1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

הברשה

  • מעורבב עם כף בירה שחורה או קולה

זיגוג סירופ סוכר


אופן הכנה

  1. מכינים את זיגוג הסוכר: בסיר קטן מביאים את כל מצרכי הזיגוג לרתיחה, מכבים את האש ומניחים בצד להצטנן עד לשימוש.
  2. בקערת מיקסר עם וו לישה, לשים את כל חומרי הבצק כ-12 דקות לבצק חלק. מכסים את הקערה ומתפיחים שעה.
  3. מחלקים את הבצק לשמונה כדורים שווים, מכל כדור יוצרים רצועה ומכל ארבע רצועות יוצרים חלה.

    יוצרים חלה מכל ארבע רצועות בצק. צילום: ליאור שרף
    יוצרים חלה מכל ארבע רצועות בצק. צילום: ליאור שרף

  4. מתפיחים כשעתיים וחצי (בטמפ’ החדר עד 27 מעלות).
  5. מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  6. מברישים את החלות בחלמון, מכניסים לאפייה של כ-35 דקות עד השחמה מלאה של החלות.

    מברישים את החלות בחלמון, מכניסים לאפייה של כ-35 דקות. צילום: ליאור שרף
    מברישים את החלות בחלמון, מכניסים לאפייה של כ-35 דקות. צילום: ליאור שרף

  7. מברישים בסירופ סוכר שהכנו מראש! חג שמח!

    חלה מתוקה דבש והדרים. צילום: ליאור שרף
    חלה מתוקה דבש והדרים. צילום: ליאור שרף


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
החלה המתוקה שלכם: חלת דבש והדרים לחגי תשרי

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (6)

Avatar

    Avatar
    Hertzel Morovatty

    את מכינה?אז בשבילנו שתי חלות

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות