-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 711.6 קק״ל 8539.1 קק״לפחמימות 73.8 גרם 885.9 גרםשומן 41.7 גרם 500.4 גרםנתרן 150.9 מ״ג 1811.2 מ״גחלבון 11.8 גרם 142.1 גרםסיבים תזונתיים 3.5 גרם 41.8 גרםשומן רווי 24.5 גרם 294.0 גרםכולסטרול 224.2 מ״ג 2690.2 מ״גסידן 138.1 מ״ג 1657.2 מ״גברזל 3.2 מ״ג 38.7 מ״גאשלגן 413.2 מ״ג 4958.7 מ״גאבץ 2.0 מ״ג 23.5 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 15 דק׳כולל שעה ו-30 דק׳
-
קלוריות712
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 711.6 קק״ל 8539.1 קק״לפחמימות 73.8 גרם 885.9 גרםשומן 41.7 גרם 500.4 גרםנתרן 150.9 מ״ג 1811.2 מ״גחלבון 11.8 גרם 142.1 גרםסיבים תזונתיים 3.5 גרם 41.8 גרםשומן רווי 24.5 גרם 294.0 גרםכולסטרול 224.2 מ״ג 2690.2 מ״גסידן 138.1 מ״ג 1657.2 מ״גברזל 3.2 מ״ג 38.7 מ״גאשלגן 413.2 מ״ג 4958.7 מ״גאבץ 2.0 מ״ג 23.5 מ״גסגור
אנחנו מבטיחים שמזמן לא טעמתם קינוח כזה מושלם! סופלה שוקולד במנות אישיות שמסתיר בתוכו סוד מתוק – טראפלס ריבת חלב שמתפרצים החוצה כמו לאבה של הר געש. אתם חייבים לנסות – זה פשוט וסופר מושחת.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל שעה ו-30 דק׳ | קלוריות 712 | כמות מנות 12 |
---|
מצרכים
מצרכים
טראפלס ריבת חלב
-
1/2 כוס שמנת מתוקה להקצפה יטבתה 32%
-
200 גרם שוקולד לבן
-
100 גרם שוקולד חלב
-
4 כפות ריבת חלב
אופן הכנה
- מכינים את הטראפלס: ממיסים במיקרוגל או בבן מרי את כל מרכיבי הטראפלס. מערבבים לתערובת אחידה וחלקה.
- יוצקים את התערובת לתבנית אינגליש קייק עם נייר אפייה לתבנית אינגליש קייק הנמל ומקפיאים כשעה.
- מחממים תנור ל-200 מעלות.
- מקציפים בקערת מיקסר עם וו בלון את הביצים והסוכר במהירות גבוהה כ-5 דקות לתערובת תפוחה.
- ממיסים במיקרוגל את החמאה והשוקולד, מערבבים ומצננים מעט.
- מקפלים בעדינות את השוקולד והחמאה לתערובת הביצים. מוסיפים את הקמח והקקאו וממשיכים לקפל לתערובת חלקה.
- יוצרים כדורים מהטראפלס שהוצאנו מהמקפיא.
- מעבירים את הבלילה לתבניות אישיות, מניחים במרכז טראפלס אחד ואופים כ-10 דקות.
אופן הכנה
- מכינים את הטראפלס: ממיסים במיקרוגל או בבן מרי את כל מרכיבי הטראפלס. מערבבים לתערובת אחידה וחלקה.
- יוצקים את התערובת לתבנית אינגליש קייק עם נייר אפייה לתבנית אינגליש קייק הנמל ומקפיאים כשעה.
- מחממים תנור ל-200 מעלות.
- מקציפים בקערת מיקסר עם וו בלון את הביצים והסוכר במהירות גבוהה כ-5 דקות לתערובת תפוחה.
- ממיסים במיקרוגל את החמאה והשוקולד, מערבבים ומצננים מעט.
- מקפלים בעדינות את השוקולד והחמאה לתערובת הביצים. מוסיפים את הקמח והקקאו וממשיכים לקפל לתערובת חלקה.
- יוצרים כדורים מהטראפלס שהוצאנו מהמקפיא.
- מעבירים את הבלילה לתבניות אישיות, מניחים במרכז טראפלס אחד ואופים כ-10 דקות.
בשיתוף עם "הנמל"
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
8 ביצים זה לא מעט, מה כמות המנות שיוצאת?
היי מגי, יוצאות 12 מנות