חגיגה במחבת: כיסון פסטרמה ענק שמכינים על המחבת!
קבלו פטנט: כיסון ענק שמכינים מבצק פריך מוכן, ממלאים אותו בקוביות פסטרמה צלויות וחלמון ביצה, שרק מחכה לנזול. כיסון פסטרמה גריל מפתיע וקל להכנה שכל כך כיף לזלול!
קבלו פטנט: כיסון ענק שמכינים מבצק פריך מוכן, ממלאים אותו בקוביות פסטרמה צלויות וחלמון ביצה, שרק מחכה לנזול. כיסון פסטרמה גריל מפתיע וקל להכנה שכל כך כיף לזלול!
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 2003.8 קק״ל 4007.5 קק״לפחמימות 209.9 גרם 419.8 גרםשומן 119.4 גרם 238.8 גרםנתרן 2792.2 מ״ג 5584.4 מ״גחלבון 25.8 גרם 51.5 גרםסיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.2 גרםשומן רווי 66.9 גרם 133.7 גרםכולסטרול 217.4 מ״ג 434.8 מ״גסידן 34.2 מ״ג 68.4 מ״גברזל 0.7 מ״ג 1.5 מ״גאשלגן 57.8 מ״ג 115.5 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 0.9 מ״גסגור
-
מרכיבים5
-
הכנה 15 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות2004
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 2003.8 קק״ל 4007.5 קק״לפחמימות 209.9 גרם 419.8 גרםשומן 119.4 גרם 238.8 גרםנתרן 2792.2 מ״ג 5584.4 מ״גחלבון 25.8 גרם 51.5 גרםסיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.2 גרםשומן רווי 66.9 גרם 133.7 גרםכולסטרול 217.4 מ״ג 434.8 מ״גסידן 34.2 מ״ג 68.4 מ״גברזל 0.7 מ״ג 1.5 מ״גאשלגן 57.8 מ״ג 115.5 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 0.9 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 5 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 2004 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 חבילה בצק פריך קפוא למאפים מלוחיםמופשר
-
1 חבילה פסטרמה גריל נתח שלם 200 גרם"עוף טוב" עם הסימון הירוק
-
2 חלמונים L
-
1 גבעול בצל ירוק
-
1 כף שמן זית
אופן הכנה
- חותכים את נתח הפסטרמה לקוביות בגודל 1 ס”מ.
- מטגנים מעט את הפסטרמה בשמן זית במשך כ-3 דקות, עד שהיא מזהיבה בקצוות.
- מניחים את הפסטרמה המטוגנת בצד שתתקרר מעט.
- פותחים את הבצק הפריך ומסמנים עם קערה הפוכה בקוטר של פיתה 14-16 ס”מ, שני עיגולים צמודים אחד לשני.
- חותכים את הבצק לפי סימון העיגולים אך לא מפרידים ביניהם.
- מניחים את הפסטרמה הזהובה במרכז אחד מעיגולי הבצק ויוצרים גומה במרכז.
- מניחים בגומה את החלמון.
- קוצצים את הבצל הירוק ומפזרים אותו מעל הפסטרמה והחלמון.
- סוגרים את הבצק עיגול מעל עיגול ומהדקים את הקצוות.
- אחרי שהבצק מהודק, צובטים אותו בשתי אצבעות ומגלגלים את הצביטה כלפי מעלה לקישוט, ממשיכים כך עד שכל הבצק מעוטר.
- מטגנים את הבצק במחבת עם מעט שמן זית, על להבה בינונית, במשך כ-10 דקות.
- הופכים את הכיסון וממשיכים לטגן כ-5 דקות נוספות.
אופן הכנה
- חותכים את נתח הפסטרמה לקוביות בגודל 1 ס”מ.
- מטגנים מעט את הפסטרמה בשמן זית במשך כ-3 דקות, עד שהיא מזהיבה בקצוות.
- מניחים את הפסטרמה המטוגנת בצד שתתקרר מעט.
- פותחים את הבצק הפריך ומסמנים עם קערה הפוכה בקוטר של פיתה 14-16 ס”מ, שני עיגולים צמודים אחד לשני.
- חותכים את הבצק לפי סימון העיגולים אך לא מפרידים ביניהם.
- מניחים את הפסטרמה הזהובה במרכז אחד מעיגולי הבצק ויוצרים גומה במרכז.
- מניחים בגומה את החלמון.
- קוצצים את הבצל הירוק ומפזרים אותו מעל הפסטרמה והחלמון.
- סוגרים את הבצק עיגול מעל עיגול ומהדקים את הקצוות.
- אחרי שהבצק מהודק, צובטים אותו בשתי אצבעות ומגלגלים את הצביטה כלפי מעלה לקישוט, ממשיכים כך עד שכל הבצק מעוטר.
- מטגנים את הבצק במחבת עם מעט שמן זית, על להבה בינונית, במשך כ-10 דקות.
- הופכים את הכיסון וממשיכים לטגן כ-5 דקות נוספות.
בשיתוף עם "עוף טוב" עם הסימון הירוק
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
מישהו יודע אם יש בצק פריך בלי מרגרינה ואם כן אז איפה אפשר להשיג?
היי יצחק, ברוב רשתות השיווק הגדולות יש היום להשיג בצק פריך על חמאה. בהצלחה!