רקע הנמל מעודכן

עוגת תפוזים ויוגורט עם שטרויזל פריך

עוגת תפוזים ויוגורט שממלאת את הבית בניחוח תפוזי חורפי משגע! עוגה טעימה ואוורירית שמתאימה להפסקת קפה או תה בכל שעה של היום
עוגת תפוזים ויוגורט שממלאת את הבית בניחוח תפוזי חורפי משגע! עוגה טעימה ואוורירית שמתאימה להפסקת קפה או תה בכל שעה של היום
  • ניצן סוסיד
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    6728
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 6727.5 קק״ל 6727.5 קק״ל
    פחמימות 1075.3 גרם 1075.3 גרם
    שומן 276.4 גרם 276.4 גרם
    נתרן 700.6 מ״ג 700.6 מ״ג
    חלבון 93.5 גרם 93.5 גרם
    סיבים תזונתיים 19.0 גרם 19.0 גרם
    שומן רווי 154.4 גרם 154.4 גרם
    כולסטרול 1466.6 מ״ג 1466.6 מ״ג
    סידן 448.3 מ״ג 448.3 מ״ג
    ברזל 11.1 מ״ג 11.1 מ״ג
    אשלגן 1103.0 מ״ג 1103.0 מ״ג
    אבץ 8.6 מ״ג 8.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    6728
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 6727.5 קק״ל 6727.5 קק״ל
    פחמימות 1075.3 גרם 1075.3 גרם
    שומן 276.4 גרם 276.4 גרם
    נתרן 700.6 מ״ג 700.6 מ״ג
    חלבון 93.5 גרם 93.5 גרם
    סיבים תזונתיים 19.0 גרם 19.0 גרם
    שומן רווי 154.4 גרם 154.4 גרם
    כולסטרול 1466.6 מ״ג 1466.6 מ״ג
    סידן 448.3 מ״ג 448.3 מ״ג
    ברזל 11.1 מ״ג 11.1 מ״ג
    אשלגן 1103.0 מ״ג 1103.0 מ״ג
    אבץ 8.6 מ״ג 8.6 מ״ג
    סגור

למרות שבארץ אפשר למצוא תפוזים מסביב לשנה, עוגות תפוזים מתחברות לנו יותר לתחילת עונת סתיו-חורף. קבלו מתכון של עוגת תפוזים מעולה עם תוספת יוגורט, קליפת תפוז ושטרויזל פריך לתוצאה מפנקת וארומטית במיוחד.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
עוגות תפוזים
ניצן סוסיד
X

4 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


שטרויזל

הגשה


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-175 מעלות.
  2. מכינים את העוגה: מקציפים בקערת מיקסר עם וו גיטרה את החמאה והסוכר כ-3 דקות לתערובת אוורירית.
  3. מוסיפים את הביצים בהדרגה ולאחר מכן את תמצית הווניל.

    עוגת תפוזים ויוגורט1
    מוסיפים את תמצית הווניל. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: נעמה רן

  4. מערבבים בקערה גדולה את הקמח, הקורנפלור, אבקת האפייה ואבקת הסודה לשתייה. מערבבים בקערה נפרדת את מיץ התפוזים, קליפת התפוז המגוררת והיוגורט.
  5. מוסיפים את תערובת הקמח ותערובת היוגורט לקערת המיקסר לסירוגין (מתחילים ומסיימים בתערובת הקמח). מערבבים ליצירת בלילה חלקה.
  6. מרפדים תבנית 24 ס”מ עם נייר אפייה עגול.

    עוגת תפוזים ויוגורט2
    מרפדים את התבנית עם נייר האפייה העגולה. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: נעמה רן

  7. מעבירים את הבלילה לתבנית עם נייר האפייה.

    עוגת תפוזים ויוגורט3
    מעבירים את התערובת לתבנית עם נייר האפייה. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: נעמה רן

  8. מכינים את השטרויזל: מעבדים במעבד מזון את כל מרכיבי השטוריזל ליצירת פירורים. מפזרים אותם מעל העוגה ואופים 35 דקות להשחמה יפה.
  9. בוזקים על העוגה אבקת סוכר ומגישים.
עוגת תפוזים ויוגורט5
עוגת תפוזים ויוגורט נפלאה. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: נעמה רן

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות