באנר מתחם נינג'ה דסקטופ

חזה עוף ברוטב ברביקיו עם טוויסט של מנגו

חזה עוף ברוטב ברביקיו, בתוספת ברוקולי ותערובת תבלינים משגעת, בטעמים שלא ישאירו אתכם אדישים. את הטוויסט המעניין ברוטב עושה המנגו!
חזה עוף ברוטב ברביקיו, בתוספת ברוקולי ותערובת תבלינים משגעת, בטעמים שלא ישאירו אתכם אדישים. את הטוויסט המעניין ברוטב עושה המנגו!
  • אודי ברקן
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    21
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    534
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 534.4 קק״ל 2137.8 קק״ל
    פחמימות 55.3 גרם 221.4 גרם
    שומן 15.6 גרם 62.3 גרם
    נתרן 856.0 מ״ג 3423.9 מ״ג
    חלבון 43.2 גרם 172.9 גרם
    סיבים תזונתיים 7.1 גרם 28.2 גרם
    שומן רווי 2.9 גרם 11.6 גרם
    כולסטרול 0.5 מ״ג 2.1 מ״ג
    סידן 80.4 מ״ג 321.6 מ״ג
    ברזל 8.6 מ״ג 34.3 מ״ג
    אשלגן 951.7 מ״ג 3806.9 מ״ג
    אבץ 0.9 מ״ג 3.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    21
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    534
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 534.4 קק״ל 2137.8 קק״ל
    פחמימות 55.3 גרם 221.4 גרם
    שומן 15.6 גרם 62.3 גרם
    נתרן 856.0 מ״ג 3423.9 מ״ג
    חלבון 43.2 גרם 172.9 גרם
    סיבים תזונתיים 7.1 גרם 28.2 גרם
    שומן רווי 2.9 גרם 11.6 גרם
    כולסטרול 0.5 מ״ג 2.1 מ״ג
    סידן 80.4 מ״ג 321.6 מ״ג
    ברזל 8.6 מ״ג 34.3 מ״ג
    אשלגן 951.7 מ״ג 3806.9 מ״ג
    אבץ 0.9 מ״ג 3.7 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכוני עוף
אודי ברקן
X

2 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

רוטב

עוף

הגשה


אופן הכנה

  1. מחממים סיר רחב, מוסיפים שמן זית ומטגנים את הבצל במשך כ-4 דקות על להבה בינונית עד שהוא משחים קלות.
  2. מוסיפים את המרווה, הג’ינג’ר והצ’ילי וממשיכים לטגן במשך 2 דקות נוספות.
  3. מוסיפים גם את התבלינים ואת רסק העגבניות וממשיכים בטיגון עוד 2 דקות.
  4. עכשיו מוסיפים את קוביות המנגו ויתר הרכיבים, מערבבים, מביאים לרתיחה ומבשלים יחד במשך 3-4 דקות.
  5. מצננים את התערובת היטב, ניתן לצנן בתוך הסיר.

    חזה עוף ברוטב ברביקיו2
    טוחנים את הרוטב עם המנגו

  6. מעבירים את תכולת הסיר לבלנדר וטוחנים למרקם חלק בתוכנית SPREAD שמיועדת לממרחים.
  7. מנקים קלות את הסיר, מחממים שוב, מוסיפים שמן זית ומטגנים את קוביות העוף במשך 2-3 דקות.
  8. מוסיפים את הברוקולי החלוט ואת הרוטב, מערבבים ומביאים לרתיחה.
  9. מבשלים במשך 2 דקות, מוסיפים את הפטריות והכוסברה, מערבבים ומגישים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
חזה עוף ברוטב ברביקיו עם טוויסט של מנגו

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות