חטיפי שוקולד קפה ואגוזים מ-4 מצרכים ומבלי להפעיל תנור
בא לכם משהו מתוק? לשגב משה יש את הפיתרון המושלם בשבילכם, מתכון קל להכנה שגם הילדים ישמחו להכין - חטיף שוקולד ואגוזים מ-4 מצרכים בלבד וללא אפייה
בא לכם משהו מתוק? לשגב משה יש את הפיתרון המושלם בשבילכם, מתכון קל להכנה שגם הילדים ישמחו להכין - חטיף שוקולד ואגוזים מ-4 מצרכים בלבד וללא אפייה
- משה שגב
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 228.2 קק״ל 4563.0 קק״לפחמימות 15.1 גרם 301.0 גרםשומן 16.6 גרם 331.3 גרםנתרן 99.2 מ״ג 1983.0 מ״גחלבון 4.2 גרם 83.4 גרםסיבים תזונתיים 2.3 גרם 46.1 גרםשומן רווי 5.2 גרם 104.5 גרםכולסטרול 5.8 מ״ג 115.0 מ״גסידן 64.6 מ״ג 1291.0 מ״גברזל 1.3 מ״ג 26.3 מ״גאשלגן 206.5 מ״ג 4130.0 מ״גאבץ 0.9 מ״ג 18.9 מ״גסגור
-
מרכיבים4
-
הכנה 30 דק׳כולל שעה ו-30 דק׳
-
קלוריות228
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 228.2 קק״ל 4563.0 קק״לפחמימות 15.1 גרם 301.0 גרםשומן 16.6 גרם 331.3 גרםנתרן 99.2 מ״ג 1983.0 מ״גחלבון 4.2 גרם 83.4 גרםסיבים תזונתיים 2.3 גרם 46.1 גרםשומן רווי 5.2 גרם 104.5 גרםכולסטרול 5.8 מ״ג 115.0 מ״גסידן 64.6 מ״ג 1291.0 מ״גברזל 1.3 מ״ג 26.3 מ״גאשלגן 206.5 מ״ג 4130.0 מ״גאבץ 0.9 מ״ג 18.9 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 4 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל שעה ו-30 דק׳ | קלוריות 228 | כמות מנות 20 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
500 גרם שוקולד חלב
-
300 גרם אגוזי לוז
-
1 כוס אספרסו
-
2 קורט מלח גס
אופן הכנה
- ממיסים שוקולד בקערה המונחת בתוך סיר מים חמים, במקביל טוחנים את האגוזים במעבד מזון.
- כאשר השוקולד נמס מוסיפים כוס אספרסו חמה היישר מהמכונה לתוך קערת השוקולד ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
- מוסיפים את האגוזים הקצוצים ומכבים את האש. מערבבים היטב ומוסיפים את המלח.
- מכניסים למקרר למשך 20-30 דקות לצינון.
- מוציאים את התערובת מהמקרר, מערבבים ומעבירים אותה ישירות על נייר אפייה, מכסים עם עוד נייר אפייה. מרדדים את התערובת בין שני ניירות האפייה רידוד קל עד לקבלת “שטיח” שוקולד ואגוזים שווה על פני נייר האפייה.
- מעבירים את ניירות האפייה כמו שהם לתבנית ומכניסים למקרר להתייצבות למשך 30 דקות או עד שה״שטיח״ מתקרר לחלוטין וניתן לחיתוך בקלות.
- מסירים את נייר האפייה עליון ובעזרת סכין חותכים את “השטיח” לצורות הרצויות.
- מכניסים לקופסה ושומרים בקירור.
אופן הכנה
- ממיסים שוקולד בקערה המונחת בתוך סיר מים חמים, במקביל טוחנים את האגוזים במעבד מזון.
- כאשר השוקולד נמס מוסיפים כוס אספרסו חמה היישר מהמכונה לתוך קערת השוקולד ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
- מוסיפים את האגוזים הקצוצים ומכבים את האש. מערבבים היטב ומוסיפים את המלח.
- מכניסים למקרר למשך 20-30 דקות לצינון.
- מוציאים את התערובת מהמקרר, מערבבים ומעבירים אותה ישירות על נייר אפייה, מכסים עם עוד נייר אפייה. מרדדים את התערובת בין שני ניירות האפייה רידוד קל עד לקבלת “שטיח” שוקולד ואגוזים שווה על פני נייר האפייה.
- מעבירים את ניירות האפייה כמו שהם לתבנית ומכניסים למקרר להתייצבות למשך 30 דקות או עד שה״שטיח״ מתקרר לחלוטין וניתן לחיתוך בקלות.
- מסירים את נייר האפייה עליון ובעזרת סכין חותכים את “השטיח” לצורות הרצויות.
- מכניסים לקופסה ושומרים בקירור.
בשיתוף עם דלונגי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן