-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 180.1 קק״ל 1440.7 קק״לפחמימות 9.8 גרם 78.5 גרםשומן 15.8 גרם 126.7 גרםנתרן 396.3 מ״ג 3170.4 מ״גחלבון 1.8 גרם 14.6 גרםסיבים תזונתיים 1.4 גרם 11.6 גרםשומן רווי 2.1 גרם 17.1 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 19.8 מ״ג 158.2 מ״גברזל 1.2 מ״ג 9.9 מ״גאשלגן 224.5 מ״ג 1796.3 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 1.9 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 10 דק׳כולל 25 דק׳
-
קלוריות180
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 180.1 קק״ל 1440.7 קק״לפחמימות 9.8 גרם 78.5 גרםשומן 15.8 גרם 126.7 גרםנתרן 396.3 מ״ג 3170.4 מ״גחלבון 1.8 גרם 14.6 גרםסיבים תזונתיים 1.4 גרם 11.6 גרםשומן רווי 2.1 גרם 17.1 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 19.8 מ״ג 158.2 מ״גברזל 1.2 מ״ג 9.9 מ״גאשלגן 224.5 מ״ג 1796.3 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 1.9 מ״גסגור
חריימה הוא ללא ספק אחת מהמנות הקלאסיות של שולחן שישי. מנה פשוטה אך חגיגית, עם טעמים עזים ומעט מרכיבים, שכיף ללוות עם חלה טרייה בצד. אז אם מתחשק לכם על חריימה אמיתי, כדאי לכם לנסות את מנת החריימה של יונית צוקרמן ואמיר דן, שעשויה מבורי, רסק עגבניות והמון תבלינים ריחניים ונפלאים.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 25 דק׳ | קלוריות 180 | כמות מנות 8 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
8 פרוסות דגי בורי
-
1/2 כוס שמן זית
-
12 שיני שום
-
1 1/2 כפות פפריקה מתוקה
-
1 כף פפריקה חריפה
-
3 כפות רסק עגבניות
-
1 כפית קימל טחון
-
1 כפית כמון טחון
-
1 כפית מלח דק
-
1/2 כפית פלפל שחור טחון
אופן ההכנה
- מנקים את הדג בחומץ /לימון.
- מכינים את הפלפל צ׳ומה: במעבד מזון קטן שמים שום ופפריקה אדומה וחריפה ומתוקה ומעבדים היטב לתערובת אחידה.
- שמים בסוטאז׳ (סיר נמוך ורחב) שמן ואת תערובת הפלפל צומה ומטגנים שתיים שלוש דק.
- לאחר מכן מוסיפים את רסק העגבניות, 2 כוסות מים רותחים ומביאים לרתיחה.
- מתבלים, מערבבים הכול ומבשלים את הרוטב 2 דק’.
- מכניסים את הדג נקי ושטוף ומבשלים על אש קטנה כמה דק עד שהדג מוכן.
- מגישים לצד חלה עם לימון טרי.
אופן ההכנה
- מנקים את הדג בחומץ /לימון.
- מכינים את הפלפל צ׳ומה: במעבד מזון קטן שמים שום ופפריקה אדומה וחריפה ומתוקה ומעבדים היטב לתערובת אחידה.
- שמים בסוטאז׳ (סיר נמוך ורחב) שמן ואת תערובת הפלפל צומה ומטגנים שתיים שלוש דק.
- לאחר מכן מוסיפים את רסק העגבניות, 2 כוסות מים רותחים ומביאים לרתיחה.
- מתבלים, מערבבים הכול ומבשלים את הרוטב 2 דק’.
- מכניסים את הדג נקי ושטוף ומבשלים על אש קטנה כמה דק עד שהדג מוכן.
- מגישים לצד חלה עם לימון טרי.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (18)
היי, האם אפשר להכין יום קודם, או שזה חייב להיות טרי?
אפשר להכין יום קודם לכן
עם אני קונה פלפל צומנ מוכן כמה שמים ממנו? ואיזה רסק השתמשתם? תודה
אפשר להשתמש בכף ממרח פלפל צ’ומה מוכן. כל רסק עגבניות טוב, לא משנה איזה חברה.