אמיר ויונית דגים במחבת: חריימה אורגינל וגם פלפל צ’ומה ביתית!

יונית צוקרמן ואמיר דן מתכוננים לארוחת שישי עם המנה הקלאסית של חריימה שימלא את הבית בריחות וטעמים של שבת, לא לשכוח את החלה
יונית צוקרמן ואמיר דן מתכוננים לארוחת שישי עם המנה הקלאסית של חריימה שימלא את הבית בריחות וטעמים של שבת, לא לשכוח את החלה
  • יונית צוקרמן ואמיר דן
שמרו
כשר
8 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    248
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 247.9 קק״ל 1239.5 קק״ל
    פחמימות 14.6 גרם 73.1 גרם
    שומן 21.3 גרם 106.4 גרם
    נתרן 634.0 מ״ג 3169.9 מ״ג
    חלבון 2.7 גרם 13.6 גרם
    סיבים תזונתיים 1.8 גרם 9.2 גרם
    שומן רווי 1.5 גרם 7.5 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 40.3 מ״ג 201.5 מ״ג
    ברזל 2.0 מ״ג 9.9 מ״ג
    אשלגן 686.6 מ״ג 3433.1 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 2.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    248
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 247.9 קק״ל 1239.5 קק״ל
    פחמימות 14.6 גרם 73.1 גרם
    שומן 21.3 גרם 106.4 גרם
    נתרן 634.0 מ״ג 3169.9 מ״ג
    חלבון 2.7 גרם 13.6 גרם
    סיבים תזונתיים 1.8 גרם 9.2 גרם
    שומן רווי 1.5 גרם 7.5 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 40.3 מ״ג 201.5 מ״ג
    ברזל 2.0 מ״ג 9.9 מ״ג
    אשלגן 686.6 מ״ג 3433.1 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 2.9 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
8 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus

הגשה


אופן ההכנה

  1. מנקים את הדג בחומץ /לימון.
  2. מכינים את הפלפל צ׳ומה: במעבד מזון קטן שמים שום ופפריקה אדומה וחריפה ומתוקה ומעבדים היטב לתערובת אחידה.
  3. שמים בסוטאג׳ (סיר נמוך ורחב) שמן ואת תערובת הפלפל צומה ומטגנים שתיים שלוש דק.
  4. לאחר מכן מוסיפים את רסק העגבניות, 2 כוסות מים רותחים ומביאים לרתיחה.
  5. מתבלים, מערבבים הכל ומבשלים את הרוטב 2 דק’.
  6. מכניסים את הדג נקי ושטוף ומבשלים על אש קטנה כמה דק עד שהדג מוכן.
  7. מגישים לצד חלה עם לימון טרי.

    חריימה. צילום: שניר גואטה
    חריימה. צילום: שניר גואטה

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
אמיר ויונית דגים במחבת: חריימה אורגינל וגם פלפל צ’ומה ביתית!

הכנתם את המתכון?

כן
    Avatar
    רחל בלום

    הכנו עם בורי ופלפל צ’ומה מוכן, ליקקו את האצבעות

    Avatar
    רחל בלום

תגובות (16)

Avatar

    Avatar
    יסמין יסמין

    עם אני קונה פלפל צומנ מוכן כמה שמים ממנו? ואיזה רסק השתמשתם? תודה

      Avatar
      מערכת Foody

      אפשר להשתמש בכף ממרח פלפל צ’ומה מוכן. כל רסק עגבניות טוב, לא משנה איזה חברה.

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות