חשוב להשקיע בכריך טוב: כריך בלקני קל (וסופר מושקע)!
גם אם הולכים או לא הולכים לבית הספר זה לא אומר שלא צריך להשקיע בכריך, מתכון בשני שלבים לכריך הכי מושקע וטעים שתכינו - כריך בלקני עם ירקות קלויים וממרחים
גם אם הולכים או לא הולכים לבית הספר זה לא אומר שלא צריך להשקיע בכריך, מתכון בשני שלבים לכריך הכי מושקע וטעים שתכינו - כריך בלקני עם ירקות קלויים וממרחים
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 893.2 קק״ל 893.2 קק״לפחמימות 114.2 גרם 114.2 גרםשומן 32.1 גרם 32.1 גרםנתרן 1288.7 מ״ג 1288.7 מ״גחלבון 26.6 גרם 26.6 גרםסיבים תזונתיים 23.3 גרם 23.3 גרםשומן רווי 16.9 גרם 16.9 גרםכולסטרול 0.1 מ״ג 0.1 מ״גסידן 131.8 מ״ג 131.8 מ״גברזל 4.6 מ״ג 4.6 מ״גאשלגן 2239.3 מ״ג 2239.3 מ״גאבץ 2.5 מ״ג 2.5 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 15 דק׳כולל 20 דק׳
-
קלוריות893
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 893.2 קק״ל 893.2 קק״לפחמימות 114.2 גרם 114.2 גרםשומן 32.1 גרם 32.1 גרםנתרן 1288.7 מ״ג 1288.7 מ״גחלבון 26.6 גרם 26.6 גרםסיבים תזונתיים 23.3 גרם 23.3 גרםשומן רווי 16.9 גרם 16.9 גרםכולסטרול 0.1 מ״ג 0.1 מ״גסידן 131.8 מ״ג 131.8 מ״גברזל 4.6 מ״ג 4.6 מ״גאשלגן 2239.3 מ״ג 2239.3 מ״גאבץ 2.5 מ״ג 2.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 893 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 חציל בינוני
-
1 קישוא בינוני
-
1 בטטה בינונית
-
1 פלפל אדום בינוני
-
1 פלפל ירוק בינוני
-
1 ג’בטה – לחם איטלקי בינוניתלבנה או קלה
-
2 כפות גבינת שמנת
-
1 כף ממרח פסטו
-
1/2 כפית סחוגאו אריסה, או ממרח פלפלים קלויים
-
2 פרוסות גבינה בולגריתרכה
אופן הכנה
- קולים את הירקות בתנור - חציל, קישוא, בטטה, גמבה אדומה, פלפל ירוק (כמו אנטי פסטי).
- קולים את הג’בטה קלות בתנור (מומלץ למרקם קריספי), מורחים גבינת שמנת, פסטו וסחוג/אריסה/ממרח פלפלים בכמות שאוהבים. מסדרים בשכבות גבינה בולגרית, ואת הירקות הקלויים. סוגרים ועוטפים בסנו סושי - שקיות אוכל מנייר לשמירה על טריות.
אופן הכנה
- קולים את הירקות בתנור - חציל, קישוא, בטטה, גמבה אדומה, פלפל ירוק (כמו אנטי פסטי).
- קולים את הג’בטה קלות בתנור (מומלץ למרקם קריספי), מורחים גבינת שמנת, פסטו וסחוג/אריסה/ממרח פלפלים בכמות שאוהבים. מסדרים בשכבות גבינה בולגרית, ואת הירקות הקלויים. סוגרים ועוטפים בסנו סושי - שקיות אוכל מנייר לשמירה על טריות.
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן