טארטים אישיים עם ריקוטה ואספרגוס
אורחים מגיעים בהתרעה קצרה? בא לכם לתקתק את ארוחת הערב? טארטים אישיים פריכים מבצק עלים, ריקוטה ואספרגוס טרי שנראים מעולה בכלום מאמץ.
אורחים מגיעים בהתרעה קצרה? בא לכם לתקתק את ארוחת הערב? טארטים אישיים פריכים מבצק עלים, ריקוטה ואספרגוס טרי שנראים מעולה בכלום מאמץ.
- שי-לי ליפא
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 422.0 קק״ל 3376.1 קק״לפחמימות 79.8 גרם 638.1 גרםשומן 13.3 גרם 106.2 גרםנתרן 448.7 מ״ג 3589.3 מ״גחלבון 15.3 גרם 122.3 גרםסיבים תזונתיים 3.7 גרם 30.0 גרםשומן רווי 1.1 גרם 8.8 גרםכולסטרול 23.7 מ״ג 189.4 מ״גסידן 201.8 מ״ג 1614.3 מ״גברזל 6.0 מ״ג 48.1 מ״גאשלגן 238.5 מ״ג 1907.9 מ״גאבץ 2.1 מ״ג 16.6 מ״גסגור
-
מרכיבים5
-
הכנה 5 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות422
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 422.0 קק״ל 3376.1 קק״לפחמימות 79.8 גרם 638.1 גרםשומן 13.3 גרם 106.2 גרםנתרן 448.7 מ״ג 3589.3 מ״גחלבון 15.3 גרם 122.3 גרםסיבים תזונתיים 3.7 גרם 30.0 גרםשומן רווי 1.1 גרם 8.8 גרםכולסטרול 23.7 מ״ג 189.4 מ״גסידן 201.8 מ״ג 1614.3 מ״גברזל 6.0 מ״ג 48.1 מ״גאשלגן 238.5 מ״ג 1907.9 מ״גאבץ 2.1 מ״ג 16.6 מ״גסגור
הם כל כך יפים שיש סיכוי שלא תרצו לגעת בהם. אבל אם כבר נגעתם? ממליצים שתגבילו את עצמכם כי הם כל כך מופלאים! טארטים אישיים עם גבינת ריקוטה רכה ואספרגוסים אציליים שהם גם מרשימים וגם טעימים.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 5 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 422 | כמות מנות 8 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 חבילה בצק עלים קפואחתוך לריבועים
מלית
-
250 גרם גבינת ריקוטה 5%בטעם פלפלים קלויים
-
1 צרור אספרגוס
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים שתי תבניות בנייר אפייה.
- מסירים את הרבע התחתון של האספרגוס. חותכים את השארית למקטעים באורך של כ-9 ס”מ.
- מניחים את ריבועי הבצק בתבניות, מסמנים בעדינות (מבלי לחרוץ) שוליים ברוחב 1 ס”מ בעזרת סכין.
- מורחים ריקוטה-פלפלים על הבצק, מלבד השוליים, מסדרים מעל את האספרגוס וזורים מעט מלח ופלפל.
- טורפים חלמון יחד עם כפית חלב ומברישים מעט את שולי הבצק.
- אופים כ-25 דקות עד הזהבה עמוקה.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים שתי תבניות בנייר אפייה.
- מסירים את הרבע התחתון של האספרגוס. חותכים את השארית למקטעים באורך של כ-9 ס”מ.
- מניחים את ריבועי הבצק בתבניות, מסמנים בעדינות (מבלי לחרוץ) שוליים ברוחב 1 ס”מ בעזרת סכין.
- מורחים ריקוטה-פלפלים על הבצק, מלבד השוליים, מסדרים מעל את האספרגוס וזורים מעט מלח ופלפל.
- טורפים חלמון יחד עם כפית חלב ומברישים מעט את שולי הבצק.
- אופים כ-25 דקות עד הזהבה עמוקה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן