טוסט על מחבת – שמים בפנים את כל מה שאוהבים!
עוד קלאסיקה מהילדות שלנו, טרום גילוי טוסטר הפסים. טוסט מלא בכל מה שאנחנו אוהבים, צלוי על מחבת לוהטת. אתם מוזמנים למרוח על הלחם כל מה שאתם אוהבים! בתיאבון!
עוד קלאסיקה מהילדות שלנו, טרום גילוי טוסטר הפסים. טוסט מלא בכל מה שאנחנו אוהבים, צלוי על מחבת לוהטת. אתם מוזמנים למרוח על הלחם כל מה שאתם אוהבים! בתיאבון!
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 198.0 קק״ל 396.0 קק״לפחמימות 71.8 גרם 143.5 גרםשומן 40.6 גרם 81.2 גרםנתרן 39.9 מ״ג 79.7 מ״גחלבון 44.6 גרם 89.2 גרםסיבים תזונתיים 40.6 גרם 81.1 גרםשומן רווי 39.8 גרם 79.7 גרםכולסטרול 39.6 מ״ג 79.2 מ״גסידן 39.6 מ״ג 79.2 מ״גברזל 39.6 מ״ג 79.2 מ״גאשלגן 39.7 מ״ג 79.3 מ״גאבץ 39.6 מ״ג 79.2 מ״גסגור
-
מרכיבים5
-
הכנה 3 דק׳כולל שעה ו-13 דק׳
-
קלוריות198
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 198.0 קק״ל 396.0 קק״לפחמימות 71.8 גרם 143.5 גרםשומן 40.6 גרם 81.2 גרםנתרן 39.9 מ״ג 79.7 מ״גחלבון 44.6 גרם 89.2 גרםסיבים תזונתיים 40.6 גרם 81.1 גרםשומן רווי 39.8 גרם 79.7 גרםכולסטרול 39.6 מ״ג 79.2 מ״גסידן 39.6 מ״ג 79.2 מ״גברזל 39.6 מ״ג 79.2 מ״גאשלגן 39.7 מ״ג 79.3 מ״גאבץ 39.6 מ״ג 79.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 5 | זמן הכנה 3 דק׳ | זמן כולל שעה ו-13 דק׳ | קלוריות 198 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
4 פרוסות לחם לבןאו כל לחם אחר שאוהבים.
-
2 כפיות חמאה רכהלמריחה על הפרוסות
-
2 כפיות גדושות קטשופאו טפנד זיתים, אריסה, סחוג וכל ממרח אחר שאוהבים.
-
4 פרוסות גבינה צהובה 28%
אופן הכנה
- מורחים שתיים מהפרוסות בקטשופ או טפנד זיתים או אריסה. את השתיים האחרות מורחים בחמאה.
- מניחים את פרוסות הגבינה הצהובה על הפרוסה המרוחה בחמאה ומכסים בפרוסה המרוחה בממרח האחר.
- משמנים מחבת בחמאה או בתרסיס שמן.
- מניחים את הכריכים על המחבת ומטגנים משני הצדדים. בעזרת מרית לוחצים קצת על הכריך, ככה המרכיבים משוחחים טוב יותר אחד עם השני. מטגנים כל צד בערך 3 דקות עד שמשחים והגבינה נעשית רכה.
- מגישים ירקות חתוכים ואוכלים מיד.
אופן הכנה
- מורחים שתיים מהפרוסות בקטשופ או טפנד זיתים או אריסה. את השתיים האחרות מורחים בחמאה.
- מניחים את פרוסות הגבינה הצהובה על הפרוסה המרוחה בחמאה ומכסים בפרוסה המרוחה בממרח האחר.
- משמנים מחבת בחמאה או בתרסיס שמן.
- מניחים את הכריכים על המחבת ומטגנים משני הצדדים. בעזרת מרית לוחצים קצת על הכריך, ככה המרכיבים משוחחים טוב יותר אחד עם השני. מטגנים כל צד בערך 3 דקות עד שמשחים והגבינה נעשית רכה.
- מגישים ירקות חתוכים ואוכלים מיד.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובה (1)
רעיון נפלא???