טוסט על מחבת – שמים בפנים את כל מה שאוהבים!

עוד קלאסיקה מהילדות שלנו, טרום גילוי טוסטר הפסים. טוסט מלא בכל מה שאנחנו אוהבים, צלוי על מחבת לוהטת. אתם מוזמנים למרוח על הלחם כל מה שאתם אוהבים! בתיאבון!
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    3 דקות
  • זמן כולל
    שעה ו-13 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    5

מצרכים

אופן הכנה

  1. מורחים שתיים מהפרוסות בקטשופ או טפנד זיתים או אריסה. את השתיים האחרות מורחים בחמאה.
  2. מניחים את פרוסות הגבינה הצהובה על הפרוסה המרוחה בחמאה ומכסים בפרוסה המרוחה בממרח האחר.
  3. משמנים מחבת בחמאה או בתרסיס שמן.
  4. מניחים את הכריכים על המחבת ומטגנים משני הצדדים. בעזרת מרית לוחצים קצת על הכריך, ככה המרכיבים משוחחים טוב יותר אחד עם השני. מטגנים כל צד בערך 3 דקות עד שמשחים והגבינה נעשית רכה.
  5. מגישים ירקות חתוכים ואוכלים מיד.
תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 2 מנות
קלוריות 198.0 קק״ל 396.0 קק״ל
פחמימות 71.8 גרם 143.5 גרם
שומן 40.6 גרם 81.2 גרם
נתרן 39.9 מ״ג 79.7 מ״ג
חלבון 44.6 גרם 89.2 גרם
סיבים תזונתיים 40.6 גרם 81.1 גרם
שומן רווי 39.8 גרם 79.7 גרם
כולסטרול 39.6 מ״ג 79.2 מ״ג
סידן 39.6 מ״ג 79.2 מ״ג
ברזל 39.6 מ״ג 79.2 מ״ג
אשלגן 39.7 מ״ג 79.3 מ״ג
אבץ 39.6 מ״ג 79.2 מ״ג

קטגוריות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובה אחת

Avatar