טורטיות אסיאתיות ממולאות בשר
בא לכם מאפה בשרי טעים בלי להשקיע עכשיו בהכנת בצק? בדיוק בשביל זה המציאו טורטיות! טורטיות ממולאות תבשיל בשרי טעים ומתקתק בניחוח אסיאתי
בא לכם מאפה בשרי טעים בלי להשקיע עכשיו בהכנת בצק? בדיוק בשביל זה המציאו טורטיות! טורטיות ממולאות תבשיל בשרי טעים ומתקתק בניחוח אסיאתי
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 2030.9 קק״ל 16246.9 קק״לפחמימות 1838.4 גרם 14707.6 גרםסוכר 1836.3 גרם 14690.1 גרםשומן 1843.2 גרם 14745.8 גרםנתרן 2082.0 מ״ג 16655.8 מ״גחלבון 1848.8 גרם 14790.3 גרםסיבים תזונתיים 1831.8 גרם 14654.6 גרםשומן רווי 1834.9 גרם 14679.1 גרםכולסטרול 1925.0 מ״ג 15400.0 מ״גסידן 1864.6 מ״ג 14916.8 מ״גברזל 1833.3 מ״ג 14666.6 מ״גאשלגן 2124.2 מ״ג 16993.8 מ״גאבץ 1835.3 מ״ג 14682.6 מ״גסגור
-
מרכיבים16
-
הכנה 15 דק׳כולל 35 דק׳
-
קלוריות2031
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 2030.9 קק״ל 16246.9 קק״לפחמימות 1838.4 גרם 14707.6 גרםסוכר 1836.3 גרם 14690.1 גרםשומן 1843.2 גרם 14745.8 גרםנתרן 2082.0 מ״ג 16655.8 מ״גחלבון 1848.8 גרם 14790.3 גרםסיבים תזונתיים 1831.8 גרם 14654.6 גרםשומן רווי 1834.9 גרם 14679.1 גרםכולסטרול 1925.0 מ״ג 15400.0 מ״גסידן 1864.6 מ״ג 14916.8 מ״גברזל 1833.3 מ״ג 14666.6 מ״גאשלגן 2124.2 מ״ג 16993.8 מ״גאבץ 1835.3 מ״ג 14682.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 16 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 35 דק׳ | קלוריות 2031 | כמות מנות 8 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1/2 ק"ג בשר בקר טחון
-
5 גבעולי בצל ירוקקצוצים
-
1 חופן כוסברהקצוצה
-
1 חופן עלי מנגולד
-
2 שיני שוםכתושות
-
1 גזר בינונימגורר
-
1 ס"מ שורש ג’ינג’רמגורר
-
1 כפית שמן שומשום
-
1 כף רוטב צ’ילי מתוק קנור
-
2 כפות רוטב אסייתי למוקפץ
-
2 כפות רוטב טריאקי קנור
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
- מרססים במחבת גדולה ספריי שמן ומכניסים אליה את השום והג’ינג’ר. מטגנים כשלושים שניות תוך כדי ערבוב ומוסיפים את הבשר הטחון.
- מועכים את הבשר במזלג ומפוררים אותו היטב תוך כדי טיגון. כשהוא משנה את צבעו מוסיפים אליו את הבצל הירוק, המנגולד, הכוסברה, הגזר והרטבים. מערבבים היטב ומטגנים יחד עוד 5 דקות. טועמים וממליחים במידת הצורך.
- מלהיטים מחבת נפרדת ומטגנים בה את הטורטיות כ-30 שניות מכל צד, רק כדי שיתרככו ויהיה קל לקפל אותן. אם הטורטיות שלכם מרגישות גמישות מספיק, אפשר לוותר על השלב הזה.
- מניחים את הטורטייה על משטח העבודה ומניחים במרכזה כ-3 כפות מהמילוי.
- סוגרים את שתי קצוותיה של הטורטייה ומגלגלים לרול עבה וקטן.
- מניחים את הטורטיות בתבנית עם נייר אפייה שהותז עליו מעט ספריי שמן.
- טורפים את הביצה עם המלח והמים ומברישים את הטורטיות.
- אופים בתנור במשך 10-15 דקות עד שהטורטיות זהובות ויפות.
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
- מרססים במחבת גדולה ספריי שמן ומכניסים אליה את השום והג’ינג’ר. מטגנים כשלושים שניות תוך כדי ערבוב ומוסיפים את הבשר הטחון.
- מועכים את הבשר במזלג ומפוררים אותו היטב תוך כדי טיגון. כשהוא משנה את צבעו מוסיפים אליו את הבצל הירוק, המנגולד, הכוסברה, הגזר והרטבים. מערבבים היטב ומטגנים יחד עוד 5 דקות. טועמים וממליחים במידת הצורך.
- מלהיטים מחבת נפרדת ומטגנים בה את הטורטיות כ-30 שניות מכל צד, רק כדי שיתרככו ויהיה קל לקפל אותן. אם הטורטיות שלכם מרגישות גמישות מספיק, אפשר לוותר על השלב הזה.
- מניחים את הטורטייה על משטח העבודה ומניחים במרכזה כ-3 כפות מהמילוי.
- סוגרים את שתי קצוותיה של הטורטייה ומגלגלים לרול עבה וקטן.
- מניחים את הטורטיות בתבנית עם נייר אפייה שהותז עליו מעט ספריי שמן.
- טורפים את הביצה עם המלח והמים ומברישים את הטורטיות.
- אופים בתנור במשך 10-15 דקות עד שהטורטיות זהובות ויפות.
בשיתוף עם קנור
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (3)
מתכון מעולה! אני עושה בלי המנגולד, ובסוף מצפה בפירורי לחם ומכניסה לתנור לעוד כרבע שעה.
נראה מעולה!! במה אפשר להחליף את עלי מנגולד?? תודה
עלי תרד.