הילה אלפרט חוגגת: טורטליני במילוי גבינות במרק דלעת

מחפשים מנה חגיגית וטעימה שתרשים את כל האורחים בשבועות? מאיר והילה מבשלים טורטליני במילוי גבינות עם מרק דלעת כתום בניחוח הדרים
מחפשים מנה חגיגית וטעימה שתרשים את כל האורחים בשבועות? מאיר והילה מבשלים טורטליני במילוי גבינות עם מרק דלעת כתום בניחוח הדרים
  • הילה אלפרט
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    22
  • הכנה שעה
    כולל 3 שעות ו-30 דק׳
  • קלוריות
    786
  • רמת קושי:
    קשה
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 785.9 קק״ל 3143.7 קק״ל
    פחמימות 106.5 גרם 426.2 גרם
    שומן 21.6 גרם 86.5 גרם
    נתרן 2262.6 מ״ג 9050.2 מ״ג
    חלבון 30.6 גרם 122.2 גרם
    סיבים תזונתיים 10.8 גרם 43.2 גרם
    שומן רווי 9.0 גרם 35.8 גרם
    כולסטרול 137.2 מ״ג 548.6 מ״ג
    סידן 854.0 מ״ג 3416.0 מ״ג
    ברזל 3.3 מ״ג 13.1 מ״ג
    אשלגן 1429.8 מ״ג 5719.0 מ״ג
    אבץ 2.8 מ״ג 11.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    22
  • הכנה שעה
    כולל 3 שעות ו-30 דק׳
  • קלוריות
    786
  • רמת קושי:
    קשה
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 785.9 קק״ל 3143.7 קק״ל
    פחמימות 106.5 גרם 426.2 גרם
    שומן 21.6 גרם 86.5 גרם
    נתרן 2262.6 מ״ג 9050.2 מ״ג
    חלבון 30.6 גרם 122.2 גרם
    סיבים תזונתיים 10.8 גרם 43.2 גרם
    שומן רווי 9.0 גרם 35.8 גרם
    כולסטרול 137.2 מ״ג 548.6 מ״ג
    סידן 854.0 מ״ג 3416.0 מ״ג
    ברזל 3.3 מ״ג 13.1 מ״ג
    אשלגן 1429.8 מ״ג 5719.0 מ״ג
    אבץ 2.8 מ״ג 11.3 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרקים
הילה אלפרט
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מכינים את הבצק: ממיסים את המלח במים רותחים. מוסיפים פנימה, בבת אחת, 2 כוסות קמח ומערבבים היטב. מעבירים למשטח עבודה, מוסיפים כוס קמח נוספת ומתחילים ללוש במרץ. מוסיפים את החלמונים ושמן הזית. ממשיכים ללוש עד שמתקבל בצק רך וגמיש. מכסים בניילון נצמד ומקררים לפחות שעתיים.
  2. מכינים את המרק: קולפים וקוצצים דק את הבצל והשום. קולפים את הדלעת וחותכים לקוביות.
  3. ממיסים בסיר את החמאה, מוסיפים את הבצל והשום ומטגנים כ-5 דקות תוך ערבוב, על להבה בינונית.
  4. מוסיפים את הדלעת, מערבבים, מטגנים עוד 2 דקות, מוסיפים את היין ומביאים לרתיחה.
  5. מוסיפים את המים, מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה, מכסים חלקית במכסה ומבשלים 30 דקות, עד שהדלעת רכה מאוד.
  6. מרסקים את המרק במעבד מזון למחית חלקה. מוסיפים את השמנת ומיץ התפוזים. מתבלים במלח, פלפל שחור ומעט אגוז מוסקט. טועמים ומתקנים את התיבול.
  7. מכינים את המילוי: מערבבים בקערה את כל רכיבי המילוי.
  8. מרדדים את הבצק לעלה דק, קורצים עיגולים (הכי פשוט בעזרת כוס רגילה), מניחים במרכז כל עיגול כפית נדיבה של המילוי וסוגרים את העיגול. מקפלים מהחלק הרחב כלפי פנימה, קפל בעובי של כ-1/2 ס”מ. מהדקים היטב זה לזה את השוליים של הסהר המקופל.
  9. מבשלים בסיר עם מי מלח רותחים. הכיסונים מוכנים כשהם צפים למעלה. מוציאים בעזרת כף מחוררת ומכניסים לנוזל הכתום. מבשלים ביחד על אש בינונית כדקה.
  10. מגישים את מרק הדלעת, מעליו את הטורטליני, כמה טיפות שמן זית ומעט גבינת פרמזן.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הילה אלפרט חוגגת: טורטליני במילוי גבינות במרק דלעת

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות