טיול קטן למקסיקו – סלט ברוטב אבוקדו עם נאצ’וס
גיחה קלה למקסיקו עם סלט ברוטב אבוקדו ונאצ'וס עם דיפ שכיף לאכול עם חברים ומשפחה. בדיוק בזמן ליום העצמאות, סלט שישדרג לכם את השולחן
גיחה קלה למקסיקו עם סלט ברוטב אבוקדו ונאצ'וס עם דיפ שכיף לאכול עם חברים ומשפחה. בדיוק בזמן ליום העצמאות, סלט שישדרג לכם את השולחן
- Studio R.Y
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 413.3 קק״ל 1653.1 קק״לפחמימות 32.7 גרם 131.0 גרםשומן 18.6 גרם 74.5 גרםנתרן 103.1 מ״ג 412.4 מ״גחלבון 11.7 גרם 46.9 גרםסיבים תזונתיים 24.9 גרם 99.5 גרםשומן רווי 3.1 גרם 12.6 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 485.1 מ״ג 1940.5 מ״גברזל 4.9 מ״ג 19.7 מ״גאשלגן 3213.6 מ״ג 12854.4 מ״גאבץ 2.6 מ״ג 10.6 מ״גסגור
-
מרכיבים15
-
הכנה 10 דק׳כולל 15 דק׳
-
קלוריות413
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 413.3 קק״ל 1653.1 קק״לפחמימות 32.7 גרם 131.0 גרםשומן 18.6 גרם 74.5 גרםנתרן 103.1 מ״ג 412.4 מ״גחלבון 11.7 גרם 46.9 גרםסיבים תזונתיים 24.9 גרם 99.5 גרםשומן רווי 3.1 גרם 12.6 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 485.1 מ״ג 1940.5 מ״גברזל 4.9 מ״ג 19.7 מ״גאשלגן 3213.6 מ״ג 12854.4 מ״גאבץ 2.6 מ״ג 10.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 15 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 15 דק׳ | קלוריות 413 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
סלט
-
1/2 ראש כרוב לבן
-
2 מלפפונים בינוניים
-
2 גבעולי סלרי
-
1 תפוח עץ גרני סמיט (ירוק) גדול
רוטב
נאצ'וס
-
2 חבילות נאצ’וס מקמח תירסמזרח מערב
אופן הכנה
- קוצצים את כל הירקות של הסלט ומעבירים לקערה גדולה.
- במעבד מזון מעבדים את כל מרכיבי הרוטב עד לקבלת רוטב סמיך. אם יוצא סמיך מדי אפשר לדלל במעט שמן או מים, תלוי בהעדפה שלכם.
- מערבבים את הרוטב עם הסלט ומגישים כשהנאצ׳וס בצלחת שטוחה גדולה כשבמרכזה צלחת עמוקה נוספת ובה הסלט/דיפ. בתאבון.
אופן הכנה
- קוצצים את כל הירקות של הסלט ומעבירים לקערה גדולה.
- במעבד מזון מעבדים את כל מרכיבי הרוטב עד לקבלת רוטב סמיך. אם יוצא סמיך מדי אפשר לדלל במעט שמן או מים, תלוי בהעדפה שלכם.
- מערבבים את הרוטב עם הסלט ומגישים כשהנאצ׳וס בצלחת שטוחה גדולה כשבמרכזה צלחת עמוקה נוספת ובה הסלט/דיפ. בתאבון.
בשיתוף עם מזרח מערב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן