טעים למות: ארטיק סורבה תות בציפוי שוקולד
ארטיק סורבה תות ביתי בציפוי שוקולד הכי טעים שיש! סורבה תות טעים וסמיך שמכינים בבלנדר בקלי קלות וטובלים בגנאש שוקולד מריר
ארטיק סורבה תות ביתי בציפוי שוקולד הכי טעים שיש! סורבה תות טעים וסמיך שמכינים בבלנדר בקלי קלות וטובלים בגנאש שוקולד מריר
- מלי זיידמן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 559.1 קק״ל 1677.2 קק״לפחמימות 71.1 גרם 213.2 גרםשומן 27.0 גרם 81.1 גרםנתרן 62.7 מ״ג 188.1 מ״גחלבון 8.3 גרם 24.9 גרםסיבים תזונתיים 6.8 גרם 20.3 גרםשומן רווי 13.6 גרם 40.8 גרםכולסטרול 15.8 מ״ג 47.4 מ״גסידן 177.6 מ״ג 532.9 מ״גברזל 5.0 מ״ג 14.9 מ״גאשלגן 683.8 מ״ג 2051.5 מ״גאבץ 2.5 מ״ג 7.4 מ״גסגור
-
מרכיבים4
-
הכנה 10 דק׳כולל 8 שעות ו-10 דק׳
-
קלוריות559
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 559.1 קק״ל 1677.2 קק״לפחמימות 71.1 גרם 213.2 גרםשומן 27.0 גרם 81.1 גרםנתרן 62.7 מ״ג 188.1 מ״גחלבון 8.3 גרם 24.9 גרםסיבים תזונתיים 6.8 גרם 20.3 גרםשומן רווי 13.6 גרם 40.8 גרםכולסטרול 15.8 מ״ג 47.4 מ״גסידן 177.6 מ״ג 532.9 מ״גברזל 5.0 מ״ג 14.9 מ״גאשלגן 683.8 מ״ג 2051.5 מ״גאבץ 2.5 מ״ג 7.4 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 4 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 8 שעות ו-10 דק׳ | קלוריות 559 | כמות מנות 3 |
---|
מצרכים
מצרכים
גנאש
-
200 גרם שוקולד מריר
-
2 כפות שמן קנולה
אופן הכנה
- מכניסים את התותים והחלב המרוכז לקערת הבלנדר ומפעילים על תכנית BOWL.
- מעבירים את התערובת לתבניות ארטיק ומקפיאים במשך 8 שעות.
- ממיסים במיקרוגל את קוביות השוקולד בתוך כוס רחבה שתוכל להכיל את הארטיק.
- מוסיפים את השמן ומערבבים היטב.
- מחלצים את הארטיקים: מכינים קערה של מים חמים, טובלים לשנייה את התבנית הסגורה ומחלצים בקלות.
- טובלים את הארטיק בכוס השוקולד כשמשאירים את הרבע התחתון ללא ציפוי.
- משאירים את הארטיק דקה באוויר עד שהציפוי יתקשה.
- מגישים מיד או מעבירים בתבנית סגורה למקפיא.
אופן הכנה
- מכניסים את התותים והחלב המרוכז לקערת הבלנדר ומפעילים על תכנית BOWL.
- מעבירים את התערובת לתבניות ארטיק ומקפיאים במשך 8 שעות.
- ממיסים במיקרוגל את קוביות השוקולד בתוך כוס רחבה שתוכל להכיל את הארטיק.
- מוסיפים את השמן ומערבבים היטב.
- מחלצים את הארטיקים: מכינים קערה של מים חמים, טובלים לשנייה את התבנית הסגורה ומחלצים בקלות.
- טובלים את הארטיק בכוס השוקולד כשמשאירים את הרבע התחתון ללא ציפוי.
- משאירים את הארטיק דקה באוויר עד שהציפוי יתקשה.
- מגישים מיד או מעבירים בתבנית סגורה למקפיא.
הערות
- ניתן להכין את הארטיק גם מפירות אחרים- כל פרי שהולך להיזרק לפח, פשוט חותכים לחתיכות בגודל 1 ס"מ ומקפיאים בשקיות. כשרוצים להכין את הארטיקים, מוציאים את שקית הפירות הקפואה ומכינים באותו האופן בקלות.
הערות
- ניתן להכין את הארטיק גם מפירות אחרים- כל פרי שהולך להיזרק לפח, פשוט חותכים לחתיכות בגודל 1 ס"מ ומקפיאים בשקיות. כשרוצים להכין את הארטיקים, מוציאים את שקית הפירות הקפואה ומכינים באותו האופן בקלות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (4)
אפר להשתמש בחלב מרוכז פרווה ביתי (שהכנתי מחלב שקדים )
אפשר!
איך ניתן להמיר לגלידה פרווה????
השתמשי בחלב קוקוס מרוכז וממותק, הוא פרווה וטבעוני ונהדר למטרה זו.