-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 77.6 קק״ל 1552.0 קק״לפחמימות 12.5 גרם 249.8 גרםסוכר 2.6 גרם 52.6 גרםשומן 2.6 גרם 52.3 גרםנתרן 132.1 מ״ג 2641.7 מ״גחלבון 2.6 גרם 52.3 גרםסיבים תזונתיים 0.9 גרם 18.6 גרםשומן רווי 0.2 גרם 4.9 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 38.2 מ״ג 764.4 מ״גברזל 0.9 מ״ג 17.4 מ״גאשלגן 146.3 מ״ג 2926.6 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 8.3 מ״גסגור
-
מרכיבים14
-
הכנה 30 דק׳כולל 45 דק׳
-
קלוריות78
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 77.6 קק״ל 1552.0 קק״לפחמימות 12.5 גרם 249.8 גרםסוכר 2.6 גרם 52.6 גרםשומן 2.6 גרם 52.3 גרםנתרן 132.1 מ״ג 2641.7 מ״גחלבון 2.6 גרם 52.3 גרםסיבים תזונתיים 0.9 גרם 18.6 גרםשומן רווי 0.2 גרם 4.9 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 38.2 מ״ג 764.4 מ״גברזל 0.9 מ״ג 17.4 מ״גאשלגן 146.3 מ״ג 2926.6 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 8.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 14 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 45 דק׳ | קלוריות 78 | כמות מנות 20 |
---|
מצרכים
מצרכים
כדורי אורז
-
1 כוס אורז מלא
-
2 כוסות מים רותחים
-
300גרם או 1 חבילה טופוקשה, מסומן ומיובש
-
1 כף רוטב סויה קלאסי קנור
-
1/4 כוס קמח מלא
-
2 שיני שוםכתושות
-
1 כפית שורש ג’ינג’רקצוץ
-
3 גבעולי בצל ירוק
-
1 חבילה עלי בייבי תרד
-
2 כפיות שמן שומשום
-
2 כפות שמן קנולהלטיגון
-
1/3 בקבוק רוטב טריאקי קנור
אופן הכנה
- שמים את האורז בסיר, מוסיפים את המים הרותחים, מערבבים ומביאים לרתיחה.
- מנמיכים את הלהבה, מבשלים במשך כ-20 דקות עד שהמים נספגים והאורז כמעט מוכן ומצננים.
- שמים במעבד מזון את האורז והטופו וטוחנים לתערובת אחידה ודביקה.
- מעבירים לקערה, מוסיפים את הסויה, הקמח, השום, הג’ינג’ר, הבצל הירוק, התרד ושמן השומשום ומערבבים.
- קורצים מהתערובת כדורים בגודל כדור פינג פונג.
- מחממים שמן במחבת ומטגנים את הכדורים מכל הצדדים להזהבה יפה.
- מוסיפים למחבת את רוטב הטריאקי ומבשלים את הכדורים ברוטב במשך 5 דקות נוספות.
- מפזרים כוסברה ושומשום ומגישים מיד.
אופן הכנה
- שמים את האורז בסיר, מוסיפים את המים הרותחים, מערבבים ומביאים לרתיחה.
- מנמיכים את הלהבה, מבשלים במשך כ-20 דקות עד שהמים נספגים והאורז כמעט מוכן ומצננים.
- שמים במעבד מזון את האורז והטופו וטוחנים לתערובת אחידה ודביקה.
- מעבירים לקערה, מוסיפים את הסויה, הקמח, השום, הג’ינג’ר, הבצל הירוק, התרד ושמן השומשום ומערבבים.
- קורצים מהתערובת כדורים בגודל כדור פינג פונג.
- מחממים שמן במחבת ומטגנים את הכדורים מכל הצדדים להזהבה יפה.
- מוסיפים למחבת את רוטב הטריאקי ומבשלים את הכדורים ברוטב במשך 5 דקות נוספות.
- מפזרים כוסברה ושומשום ומגישים מיד.
בשיתוף עם קנור
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן