כמו של אימא: סופריטו עוף עם תפוחי אדמה!
סופריטו עוף - המנה הקלאסית מהמטבח היהודי-ספרדי בהכנה מהירה במכשיר אחד! תבשיל עוף ותפוחי אדמה, עם בצל, שום ורסק עגבניות. מנה ביתית, חמה ומנחמת
סופריטו עוף - המנה הקלאסית מהמטבח היהודי-ספרדי בהכנה מהירה במכשיר אחד! תבשיל עוף ותפוחי אדמה, עם בצל, שום ורסק עגבניות. מנה ביתית, חמה ומנחמת
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 827.6 קק״ל 3310.3 קק״לפחמימות 114.1 גרם 456.5 גרםשומן 15.0 גרם 60.1 גרםנתרן 1878.2 מ״ג 7512.6 מ״גחלבון 52.5 גרם 209.9 גרםסיבים תזונתיים 2.7 גרם 10.7 גרםשומן רווי 2.4 גרם 9.4 גרםכולסטרול 144.4 מ״ג 577.5 מ״גסידן 62.4 מ״ג 249.6 מ״גברזל 3.8 מ״ג 15.2 מ״גאשלגן 1041.9 מ״ג 4167.7 מ״גאבץ 4.6 מ״ג 18.4 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 10 דק׳כולל 40 דק׳
-
קלוריות828
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 827.6 קק״ל 3310.3 קק״לפחמימות 114.1 גרם 456.5 גרםשומן 15.0 גרם 60.1 גרםנתרן 1878.2 מ״ג 7512.6 מ״גחלבון 52.5 גרם 209.9 גרםסיבים תזונתיים 2.7 גרם 10.7 גרםשומן רווי 2.4 גרם 9.4 גרםכולסטרול 144.4 מ״ג 577.5 מ״גסידן 62.4 מ״ג 249.6 מ״גברזל 3.8 מ״ג 15.2 מ״גאשלגן 1041.9 מ״ג 4167.7 מ״גאבץ 4.6 מ״ג 18.4 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות 828 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
3 כרעי עוף בינוניותאו כל חלק אחר שאוהבים
-
6 תפוחי אדמה גדוליםקלופים וחתוכים לקוביות גסות
-
1 בצל גדולקלוף וקצוץ דק
-
3 שיני שום
-
4 כפות רסק עגבניות
-
3 כפות שמן קנולה
-
1 כפית מלח דק
-
1 קורט פלפל שחור גרוס
-
1 כף פפריקה מתוקה
-
2 כפות אבקת מרק עוףלא חובה
-
4 כוסות מים
-
1 חופן פטרוזיליהקצוצה
אופן הכנה
-
- מניחים בסיר הסמארט ליד שמן קנולה, מוסיפים את העוף יחד עם תפוחי האדמה והבצל ומקפיצים מעט עד הזהבה בתכנית טיגון באוויר חם כ-20 דקות בטמפרטורה של 200 מעלות.
- מערבבים בקערה את הרסק, התבלינים והמים. מערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
- שופכים מעל העוף ותפוחי האדמה את התערובת מהקערה, מוסיפים מעט פטרוזיליה קצוצה, מערבבים וסוגרים את המכסה. מזיזים את הסליידר למצב סיר לחץ ומבשלים למשך 10 דקות במצב HIGH.
- מגישים: מפזרים מעל מעט פטרוזיליה קצוצה ומגישים חם חם, לצד אורז (או עם לחם שחור של פעם כדי לטבול ברוטב).
אופן הכנה
-
- מניחים בסיר הסמארט ליד שמן קנולה, מוסיפים את העוף יחד עם תפוחי האדמה והבצל ומקפיצים מעט עד הזהבה בתכנית טיגון באוויר חם כ-20 דקות בטמפרטורה של 200 מעלות.
- מערבבים בקערה את הרסק, התבלינים והמים. מערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
- שופכים מעל העוף ותפוחי האדמה את התערובת מהקערה, מוסיפים מעט פטרוזיליה קצוצה, מערבבים וסוגרים את המכסה. מזיזים את הסליידר למצב סיר לחץ ומבשלים למשך 10 דקות במצב HIGH.
- מגישים: מפזרים מעל מעט פטרוזיליה קצוצה ומגישים חם חם, לצד אורז (או עם לחם שחור של פעם כדי לטבול ברוטב).
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (15)
לפי ההוראות במתכון אחרי שלב טיגון באויר חם מעבירים לתכנית סיר הלחץ. כעשיתי את זה התכנית רשמה לי cool, ולא נכנסה לשלב הכנת הלחץ. מה הבעיה???
היי רבקה ראי שזה נמצא על מצב HIGH
לחביתה אני צריך מתכון…חח,הכנתי לפי ההוראות ופשוט מדהים וטעים.הבעיה שאף אחד לא מאמין שאני הכנתי.אליפות המתכון הזה.
שמחים לשמע שיצא טוב 🙂