כפתורים מייפל פקאן
כפתורים מייפל פקאן אלה עוגיות חמאה קטנות, רכות ומתוקות, מתמוססות בפה, עם תוספת מפנקת של סירופ מייפל טבעי ואגוזי פקאן שנותנים קראנץ'
כפתורים מייפל פקאן אלה עוגיות חמאה קטנות, רכות ומתוקות, מתמוססות בפה, עם תוספת מפנקת של סירופ מייפל טבעי ואגוזי פקאן שנותנים קראנץ'
- קרין גורן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 153.4 קק״ל 5368.7 קק״לפחמימות 12.9 גרם 450.0 גרםשומן 8.9 גרם 313.0 גרםנתרן 23.6 מ״ג 827.6 מ״גחלבון 1.4 גרם 49.4 גרםסיבים תזונתיים 0.8 גרם 26.8 גרםשומן רווי 3.2 גרם 110.4 גרםכולסטרול 14.1 מ״ג 492.0 מ״גסידן 7.9 מ״ג 277.1 מ״גברזל 0.3 מ״ג 9.1 מ״גאשלגן 37.5 מ״ג 1311.2 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 13.4 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 15 דק׳כולל 40 דק׳
-
קלוריות153
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 153.4 קק״ל 5368.7 קק״לפחמימות 12.9 גרם 450.0 גרםשומן 8.9 גרם 313.0 גרםנתרן 23.6 מ״ג 827.6 מ״גחלבון 1.4 גרם 49.4 גרםסיבים תזונתיים 0.8 גרם 26.8 גרםשומן רווי 3.2 גרם 110.4 גרםכולסטרול 14.1 מ״ג 492.0 מ״גסידן 7.9 מ״ג 277.1 מ״גברזל 0.3 מ״ג 9.1 מ״גאשלגן 37.5 מ״ג 1311.2 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 13.4 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות 153 | כמות מנות 35 |
---|
מצרכים
מצרכים
בצק
-
200 גרם חמאה רכה
-
1/4 כוס סוכר חום
-
2 כפות סירופ מייפל
-
1 כפית תמצית וניל
-
2 כוסות קמח לבן
-
1 קורט מלח דק
-
200 גרם אגוזי פקאן
הגשה
-
2 כוסות אבקת סוכר
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-170 מעלות.
- במיקסר עם וו גיטרה מעבדים חמאה, סוכר חום, סירופ מייפל ותמצית וניל עד לקבלת תערובת קרמית.
- מוסיפים קמח ומלח ומעבדים רק עד לקבלת בצק אחיד. מוסיפים פנימה פקאנים ומעבדים קצרות לפיזור אחיד בבצק.
- מגלגלים את הבצק הקר לכדורים בקוטר 3 ס”מ.
- מניחים באופן מרווח על תבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים 25 דקות, עד שהעוגיות זהובות בהירות (גם בתחתית) - הן אמורות להישאר בהירות.
- מצננים מעט ומגלגלים את העוגיות החמימות באבקת סוכר.
- שומרים בכלי אטום, בטמפרטורת החדר או במקרר (בטמפרטורת החדר העוגיות נוטות להתפורר קצת- מי שמעדיף אותן פחות מתפוררות יכול להגיש קר).
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-170 מעלות.
- במיקסר עם וו גיטרה מעבדים חמאה, סוכר חום, סירופ מייפל ותמצית וניל עד לקבלת תערובת קרמית.
- מוסיפים קמח ומלח ומעבדים רק עד לקבלת בצק אחיד. מוסיפים פנימה פקאנים ומעבדים קצרות לפיזור אחיד בבצק.
- מגלגלים את הבצק הקר לכדורים בקוטר 3 ס”מ.
- מניחים באופן מרווח על תבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים 25 דקות, עד שהעוגיות זהובות בהירות (גם בתחתית) - הן אמורות להישאר בהירות.
- מצננים מעט ומגלגלים את העוגיות החמימות באבקת סוכר.
- שומרים בכלי אטום, בטמפרטורת החדר או במקרר (בטמפרטורת החדר העוגיות נוטות להתפורר קצת- מי שמעדיף אותן פחות מתפוררות יכול להגיש קר).
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן