פריכות ללא פשרות: כרובית פריכה בזיגוג מבריק

מצאנו את הנשנוש המושלם! פרחי כרובית אפויים ופריכים, בציפוי פנקו ושלל תבלינים, עטופים ברוטב מתקתק ופיקנטי מצ'ילי מתוק, סרירצ'ה וטריאקי
מצאנו את הנשנוש המושלם! פרחי כרובית אפויים ופריכים, בציפוי פנקו ושלל תבלינים, עטופים ברוטב מתקתק ופיקנטי מצ'ילי מתוק, סרירצ'ה וטריאקי
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    469
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 469.0 קק״ל 1406.9 קק״ל
    פחמימות 75.6 גרם 226.9 גרם
    שומן 8.5 גרם 25.4 גרם
    נתרן 2269.0 מ״ג 6807.0 מ״ג
    חלבון 21.7 גרם 65.1 גרם
    סיבים תזונתיים 11.1 גרם 33.3 גרם
    שומן רווי 2.4 גרם 7.3 גרם
    כולסטרול 7.2 מ״ג 21.6 מ״ג
    סידן 200.5 מ״ג 601.4 מ״ג
    ברזל 4.5 מ״ג 13.5 מ״ג
    אשלגן 1492.4 מ״ג 4477.3 מ״ג
    אבץ 2.2 מ״ג 6.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    469
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 469.0 קק״ל 1406.9 קק״ל
    פחמימות 75.6 גרם 226.9 גרם
    שומן 8.5 גרם 25.4 גרם
    נתרן 2269.0 מ״ג 6807.0 מ״ג
    חלבון 21.7 גרם 65.1 גרם
    סיבים תזונתיים 11.1 גרם 33.3 גרם
    שומן רווי 2.4 גרם 7.3 גרם
    כולסטרול 7.2 מ״ג 21.6 מ״ג
    סידן 200.5 מ״ג 601.4 מ״ג
    ברזל 4.5 מ״ג 13.5 מ״ג
    אשלגן 1492.4 מ״ג 4477.3 מ״ג
    אבץ 2.2 מ״ג 6.6 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מנות ראשונות
מערכת Foody
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

כרובית פריכה

רוטב

הגשה


אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 180 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה. שמים את פירורי הפנקו בכלי שטוח.
  2. טורפים בקערה את החלב, הקמח וכל התבלינים עד שמתקבלת בלילה אחידה.
  3. טובלים כל פרח כרובית בבלילה, אחרי זה בפירורי פנקו, לכיסוי מלא, ומסדרים אותם על גבי התבנית. מתיזים קצת שמן.
    טובלים כל פרח כרובית בבלילה ואחרי זה בפירורי פנקו. צילום: שניר גואטה
    טובלים כל פרח כרובית בבלילה ואחרי זה בפירורי פנקו. צילום: שניר גואטה

    מסדרים את פרחי הכרובית המצופים בתבנית. צילום: שניר גואטה
    מסדרים את פרחי הכרובית המצופים בתבנית. צילום: שניר גואטה

  4. אופים את הכרוביות כ-25 דקות, או עד להשחמה יפה.
  5. מערבבים בקערה גדולה את כל מרכיבי הרוטב.

    מערבבים בקערה גדולה את כל מרכיבי הרוטב. צילום: שניר גואטה
    מערבבים בקערה גדולה את כל מרכיבי הרוטב. צילום: שניר גואטה

  6. מעבירים את הכרוביות לתוך הקערה (אפשר בנגלות), ומערבבים עד שהן מצופות ברוטב המבריק.

    מעבירים את הכרוביות לקערה ומערבבים עד שהן מצופות ברוטב. צילום: שניר גואטה
    מעבירים את הכרוביות לקערה ומערבבים עד שהן מצופות ברוטב. צילום: שניר גואטה

  7. מגישים מיד.

    פרחי כרובית פריכים בזיגוג מבריק. צילום: שניר גואטה
    פרחי כרובית פריכים בזיגוג מבריק. צילום: שניר גואטה


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פריכות ללא פשרות: כרובית פריכה בזיגוג מבריק

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות