כריך צמחוני עם מטבוחה מושלמת שעושים בצ’יק
פינוק לצהרי שישי - כריך צמחוני עם מטבוחה וירקות צלויים בתנור. כדי שזה יהיה מוכן מהר סידרנו לכם מתכון עם פטנט לבישול מטבוחה מושלמת במעט עבודה
פינוק לצהרי שישי - כריך צמחוני עם מטבוחה וירקות צלויים בתנור. כדי שזה יהיה מוכן מהר סידרנו לכם מתכון עם פטנט לבישול מטבוחה מושלמת במעט עבודה
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 233.8 קק״ל 701.5 קק״לפחמימות 33.2 גרם 99.7 גרםסוכר 20.8 גרם 62.3 גרםשומן 35.0 גרם 104.9 גרםנתרן 1053.5 מ״ג 3160.5 מ״גחלבון 18.3 גרם 54.9 גרםסיבים תזונתיים 18.8 גרם 56.5 גרםשומן רווי 18.7 גרם 56.2 גרםכולסטרול 17.5 מ״ג 52.5 מ״גסידן 25.6 מ״ג 76.9 מ״גברזל 17.8 מ״ג 53.5 מ״גאשלגן 163.0 מ״ג 489.0 מ״גאבץ 17.6 מ״ג 52.8 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 20 דק׳כולל 40 דק׳
-
קלוריות234
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 233.8 קק״ל 701.5 קק״לפחמימות 33.2 גרם 99.7 גרםסוכר 20.8 גרם 62.3 גרםשומן 35.0 גרם 104.9 גרםנתרן 1053.5 מ״ג 3160.5 מ״גחלבון 18.3 גרם 54.9 גרםסיבים תזונתיים 18.8 גרם 56.5 גרםשומן רווי 18.7 גרם 56.2 גרםכולסטרול 17.5 מ״ג 52.5 מ״גסידן 25.6 מ״ג 76.9 מ״גברזל 17.8 מ״ג 53.5 מ״גאשלגן 163.0 מ״ג 489.0 מ״גאבץ 17.6 מ״ג 52.8 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות 234 | כמות מנות 3 |
---|
מצרכים
מצרכים
מטבוחה
-
1/4 כוס שמן קנולה
-
1 בצלחתוך לקוביות קטנות
-
5 שיני שוםחתוכות לפרוסות דקות
-
1 פלפל צ’ילי אדום קטןקצוץ (בהתאם לרמת החריפות הרצויה)
-
1/2 צנצנת פלפלים קלויים
-
2 צנצנות רוטב עגבניות לקציצות ותבשילים קנור
-
1 כפית מלח דקלהוסיף לפי הטעם
-
1 1/2 כפיות סוכר לבןלהוסיף לפי הטעם
הגשה
-
או לחמניית חלה
-
חתוך לעיגולים וצלוי בתנור
-
חתוך לעיגולים וצלוי בתנור
-
חתוכה לעיגולים וצלויה בתנור
אופן הכנה
- מחממים את השמן במחבת ומטגנים את הבצל, השום והצ’ילי עד להזהבה.
- מוסיפים את הפלפלים הקלויים ומערבבים היטב.
- מוסיפים את רוטב העגבניות, מערבבים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה ומבשלים את המטבוחה ללא מכסה במשך כ-20 דקות או עד שהיא מצטמצמת ומסמיכה.
- מתבלים במלח וסוכר, טועמים ומתקנים את התיבול.
- בינתיים צולים את הירקות בתנור עד לריכוך.
- חותכים את הלחמנייה לאורך ומורחים מטבוחה בכמות הרצויה.
- מוסיפים פרוסות של הירקות הצלויים ומגישים מיד.
אופן הכנה
- מחממים את השמן במחבת ומטגנים את הבצל, השום והצ’ילי עד להזהבה.
- מוסיפים את הפלפלים הקלויים ומערבבים היטב.
- מוסיפים את רוטב העגבניות, מערבבים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה ומבשלים את המטבוחה ללא מכסה במשך כ-20 דקות או עד שהיא מצטמצמת ומסמיכה.
- מתבלים במלח וסוכר, טועמים ומתקנים את התיבול.
- בינתיים צולים את הירקות בתנור עד לריכוך.
- חותכים את הלחמנייה לאורך ומורחים מטבוחה בכמות הרצויה.
- מוסיפים פרוסות של הירקות הצלויים ומגישים מיד.
בשיתוף עם קנור
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
ממש מתאים לי
וואו נראה מאוד טעים