קאפקייקס שוקולד שלא תוכלו לסרב להם עם קרם קצפת
- מערכת Foody
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 335.9 קק״ל 4030.2 קק״לפחמימות 28.2 גרם 338.4 גרםשומן 22.6 גרם 271.4 גרםנתרן 99.2 מ״ג 1190.9 מ״גחלבון 4.4 גרם 53.3 גרםסיבים תזונתיים 1.9 גרם 22.6 גרםשומן רווי 8.8 גרם 105.7 גרםכולסטרול 43.3 מ״ג 520.0 מ״גסידן 35.4 מ״ג 425.1 מ״גברזל 0.9 מ״ג 11.2 מ״גאשלגן 117.2 מ״ג 1406.5 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 7.0 מ״גסגור
-
מרכיבים14
-
הכנה 20 דק׳כולל 55 דק׳
-
קלוריות336
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 335.9 קק״ל 4030.2 קק״לפחמימות 28.2 גרם 338.4 גרםשומן 22.6 גרם 271.4 גרםנתרן 99.2 מ״ג 1190.9 מ״גחלבון 4.4 גרם 53.3 גרםסיבים תזונתיים 1.9 גרם 22.6 גרםשומן רווי 8.8 גרם 105.7 גרםכולסטרול 43.3 מ״ג 520.0 מ״גסידן 35.4 מ״ג 425.1 מ״גברזל 0.9 מ״ג 11.2 מ״גאשלגן 117.2 מ״ג 1406.5 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 7.0 מ״גסגור
קאפקייקס הם קינוח שפשוט קשה לסרב לו. יש משהו במראה שלהם שתמיד נראה מאוד חגיגי, חלומי וילדותי. כשמכינים אותם כמו שצריך, הם יוצאים רכים ומתוקים – ואז בכלל החגיגה מושלמת. מכירים את זה שאתם מכינים קאפקייקס והוא נראה מושלם אבל הטעם לא משהו? העוגה יבשה, לא מספיק מתוקה והקרם בינוני? זה ממש לא המקרה עם המתכון הזה. כאן מחכה לכם המתכון לדבר האמיתי.
20 דקות הכנה ויש לכם קאפקייקס מושלמים, שחומים, שוקולדיים, עם קצפת משגעת. זה הקינוח המושלם להביא לגן, להכין למסיבת יום הולדת, מסיבת רווקות, כשהחברים של הילדים באים, כשסתם מתחשק לכם לפנק את בני הבית או לפנק את עצמכם.
את הקצפת אפשר לקשט איך שרוצים: סוכריות צבעוניות, סוכריות בצבע אחיד, להשאיר אותה לבנה, להניח דובדבן, עוגייה, ופל ארוך, סוכריה, ביסקוויט, תות, רוטב שוקולד ועוד. צפו בסרטון ותראו כמה שזה קל. 20 דקות עבודה והם בתנור.
מרכיבים 14 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 55 דק׳ | קלוריות 336 | כמות מנות 12 |
---|
מצרכים
מצרכים
קצפת
-
375מ"ל או 1 1/2 מיכלים שמנת להקצפה יטבתה 38%קרה
-
3 כפות אבקת סוכר
-
3 כפות אינסטנט פודינג בטעם וניל
אופן הכנה
- מחממים את התנור לחום של 170 מעלות.
- שמים בקערה גדולה את השמן, הביצה, החלמון, החלב, הסוכר והמלח וטורפים לתערובת אחידה בעזרת מטרפה ידנית.
- מוסיפים את הקקאו, הקמח ואבקת האפייה וטורפים עד שהחומרים היבשים נטמעים בתערובת.
- יוצקים את הבלילה לתבנית שקעים משומנת קלות. ממלאים עד לכ-2/3 מגובה.
- אופים במשך 15-20 דקות, או עד שהקאפקייקס תפוחים, וקיסם הננעץ במרכז יוצא עם פירורים לחים. מצננים לחלוטין לפני הקישוט.
- מכינים את הקצפת: מקציפים יחד במיקסר עם וו בלון את השמנת, אבקת הסוכר והאינסטנט פודינג עד שמתקבלת קצפת יציבה מאוד.
- מעבירים את הקצפת לתוך סנו סושי - שקיות זיפר L, מוציאים את האוויר וסוגרים. חותכים את הקצה. נוצרת מעין שקית זילוף שאפשר לעבוד איתה בצורה נקייה בלי שהקצפת בורחת החוצה.
- מזלפים תלוליות הקצפת מעל הקאפקייקס, מקשטים בסוכריות הצבעוניות ומגישים.
אופן הכנה
- מחממים את התנור לחום של 170 מעלות.
- שמים בקערה גדולה את השמן, הביצה, החלמון, החלב, הסוכר והמלח וטורפים לתערובת אחידה בעזרת מטרפה ידנית.
- מוסיפים את הקקאו, הקמח ואבקת האפייה וטורפים עד שהחומרים היבשים נטמעים בתערובת.
- יוצקים את הבלילה לתבנית שקעים משומנת קלות. ממלאים עד לכ-2/3 מגובה.
- אופים במשך 15-20 דקות, או עד שהקאפקייקס תפוחים, וקיסם הננעץ במרכז יוצא עם פירורים לחים. מצננים לחלוטין לפני הקישוט.
- מכינים את הקצפת: מקציפים יחד במיקסר עם וו בלון את השמנת, אבקת הסוכר והאינסטנט פודינג עד שמתקבלת קצפת יציבה מאוד.
- מעבירים את הקצפת לתוך סנו סושי - שקיות זיפר L, מוציאים את האוויר וסוגרים. חותכים את הקצה. נוצרת מעין שקית זילוף שאפשר לעבוד איתה בצורה נקייה בלי שהקצפת בורחת החוצה.
- מזלפים תלוליות הקצפת מעל הקאפקייקס, מקשטים בסוכריות הצבעוניות ומגישים.