
-
זמן הכנה20 דקות
-
זמן כולל55 דקות
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים14
מצרכים
קצפת
-
375מ"ל או 1 1/2 מיכלים שמנת מתוקה 38%קרה
-
3 כפות אבקת סוכר
-
3 כפות אינסטנט פודינג בטעם וניל
אופן הכנה
- מחממים את התנור לחום של 170 מעלות.
- שמים בקערה גדולה את השמן, הביצה, החלמון, החלב, הסוכר והמלח וטורפים לתערובת אחידה בעזרת מטרפה ידנית.
- מוסיפים את הקקאו, הקמח ואבקת האפייה וטורפים עד שהחומרים היבשים נטמעים בתערובת.
- יוצקים את הבלילה לתבנית שקעים משומנת קלות. ממלאים עד לכ-2/3 מגובה.
- אופים במשך 15-20 דקות, או עד שהקאפקייקס תפוחים, וקיסם הננעץ במרכז יוצא עם פירורים לחים. מצננים לחלוטין לפני הקישוט.
- מכינים את הקצפת: מקציפים יחד במיקסר עם וו בלון את השמנת, אבקת הסוכר והאינסטנט פודינג עד שמתקבלת קצפת יציבה מאוד.
- מעבירים את הקצפת לתוך שקית זיפר, מוציאים את האוויר וסוגרים. חותכים את הקצה. נוצרת מעין שקית זילוף שאפשר לעבוד איתה בצורה נקייה בלי שהקצפת בורחת החוצה.
- מזלפים תלוליות הקצפת מעל הקאפקייקס, מקשטים בסוכריות הצבעוניות ומגישים.
קאפקייקס שוקולד עם קרם קצפת. צילום שני הלוי
בשיתוף עם סנו-סושי
תוכן נוסף
ערכים תזונתיים
לפי מנה
לפי
12
מנות
קלוריות
332.7
קק״ל
3992.3
קק״ל
פחמימות
28.0
גרם
336.5
גרם
שומן
22.5
גרם
270.3
גרם
נתרן
104.4
מ״ג
1253.1
מ״ג
חלבון
4.2
גרם
50.2
גרם
סיבים תזונתיים
1.9
גרם
22.6
גרם
שומן רווי
8.8
גרם
105.4
גרם
כולסטרול
75.4
מ״ג
905.3
מ״ג
סידן
55.3
מ״ג
663.8
מ״ג
ברזל
0.9
מ״ג
11.1
מ״ג
אשלגן
139.9
מ״ג
1678.9
מ״ג
אבץ
0.6
מ״ג
7.8
מ״ג
תגובות (0)