לא תוכלו לסרב להם: קאפקייקס שוקולד עם קרם קצפת

מתכון לקאפקייקס המושלמים! קאפקייקס שוקולד עם קרם קצפת רכים ונמסים בפה שקל להכין והכי כיף לאכול, כי אין כמו שילוב של שוקולד וקצפת
מתכון לקאפקייקס המושלמים! קאפקייקס שוקולד עם קרם קצפת רכים ונמסים בפה שקל להכין והכי כיף לאכול, כי אין כמו שילוב של שוקולד וקצפת
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 2]
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 55 דק׳
  • קלוריות
    333
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 332.7 קק״ל 3992.3 קק״ל
    פחמימות 28.0 גרם 336.5 גרם
    שומן 22.5 גרם 270.3 גרם
    נתרן 104.4 מ״ג 1253.1 מ״ג
    חלבון 4.2 גרם 50.2 גרם
    סיבים תזונתיים 1.9 גרם 22.6 גרם
    שומן רווי 8.8 גרם 105.4 גרם
    כולסטרול 75.4 מ״ג 905.3 מ״ג
    סידן 55.3 מ״ג 663.8 מ״ג
    ברזל 0.9 מ״ג 11.1 מ״ג
    אשלגן 139.9 מ״ג 1678.9 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 7.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 55 דק׳
  • קלוריות
    333
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 332.7 קק״ל 3992.3 קק״ל
    פחמימות 28.0 גרם 336.5 גרם
    שומן 22.5 גרם 270.3 גרם
    נתרן 104.4 מ״ג 1253.1 מ״ג
    חלבון 4.2 גרם 50.2 גרם
    סיבים תזונתיים 1.9 גרם 22.6 גרם
    שומן רווי 8.8 גרם 105.4 גרם
    כולסטרול 75.4 מ״ג 905.3 מ״ג
    סידן 55.3 מ״ג 663.8 מ״ג
    ברזל 0.9 מ״ג 11.1 מ״ג
    אשלגן 139.9 מ״ג 1678.9 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 7.8 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 2]

מצרכים

מצרכים


plus minus

קצפת


אופן הכנה

  1. מחממים את התנור לחום של 170 מעלות.
  2. שמים בקערה גדולה את השמן, הביצה, החלמון, החלב, הסוכר והמלח וטורפים לתערובת אחידה בעזרת מטרפה ידנית.
  3. מוסיפים את הקקאו, הקמח ואבקת האפייה וטורפים עד שהחומרים היבשים נטמעים בתערובת.
  4. יוצקים את הבלילה לתבנית שקעים משומנת קלות. ממלאים עד לכ-2/3 מגובה.
  5. אופים במשך 15-20 דקות, או עד שהקאפקייקס תפוחים, וקיסם הננעץ במרכז יוצא עם פירורים לחים. מצננים לחלוטין לפני הקישוט.
  6. מכינים את הקצפת: מקציפים יחד במיקסר עם וו בלון את השמנת, אבקת הסוכר והאינסטנט פודינג עד שמתקבלת קצפת יציבה מאוד.
  7. מעבירים את הקצפת לתוך סנו סושי - שקיות זיפר L, מוציאים את האוויר וסוגרים. חותכים את הקצה. נוצרת מעין שקית זילוף שאפשר לעבוד איתה בצורה נקייה בלי שהקצפת בורחת החוצה.
  8. מזלפים תלוליות הקצפת מעל הקאפקייקס, מקשטים בסוכריות הצבעוניות ומגישים.

    קאפקייקס שוקולד עם קרם קצפת. צילום שני הלוי
    קאפקייקס שוקולד עם קרם קצפת. צילום שני הלוי

מתכונים נוספים שכדאי להכיר
לא תוכלו לסרב להם: קאפקייקס שוקולד עם קרם קצפת

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות