-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 2720.7 קק״ל 2720.7 קק״לפחמימות 445.9 גרם 445.9 גרםשומן 68.6 גרם 68.6 גרםנתרן 4285.8 מ״ג 4285.8 מ״גחלבון 99.8 גרם 99.8 גרםסיבים תזונתיים 2.2 גרם 2.2 גרםשומן רווי 36.7 גרם 36.7 גרםכולסטרול 428.0 מ״ג 428.0 מ״גסידן 451.8 מ״ג 451.8 מ״גברזל 1.0 מ״ג 1.0 מ״גאשלגן 511.5 מ״ג 511.5 מ״גאבץ 2.1 מ״ג 2.1 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 10 דק׳כולל שעתיים ו-15 דק׳
-
קלוריות2721
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 2720.7 קק״ל 2720.7 קק״לפחמימות 445.9 גרם 445.9 גרםשומן 68.6 גרם 68.6 גרםנתרן 4285.8 מ״ג 4285.8 מ״גחלבון 99.8 גרם 99.8 גרםסיבים תזונתיים 2.2 גרם 2.2 גרםשומן רווי 36.7 גרם 36.7 גרםכולסטרול 428.0 מ״ג 428.0 מ״גסידן 451.8 מ״ג 451.8 מ״גברזל 1.0 מ״ג 1.0 מ״גאשלגן 511.5 מ״ג 511.5 מ״גאבץ 2.1 מ״ג 2.1 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל שעתיים ו-15 דק׳ | קלוריות 2721 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
תבנית אינגליש קייק ללחם
אופן הכנה
- בקערת מיקסר עם וו לישה שמים קמח ושמרים. מוסיפים סוכר ומערבבים היטב.
- מוסיפים את יתרת המצרכים: ביצה, חלב, קוטג’ מלח וחמאה ולשים במשך כ10 דקות במהירות איטית עד שמתקבל בצק רך וחלק.
- מכסים את הקערה בכיסוי ניילון סנו סושי ומניחים לתפיחה עד להכפלת נפח.
- מוציאים את האויר מהבצק, מרדדים אותו לעלה מלבני בגובה 2-3 ס”מ.
- מגלגלים את העלה לגליל שמנמן.
- מניחים בתבנית לחם (אפשר גם באינגליש קייק), מכסים בכיסוי ניילון סנו סושי ומניחים לתפיחה נוספת.
- מחממים תנור ל-160 מעלות.
- שמים את הלחם בתנור ואופים כ-30-35 דקות עד שהבצק משחים.
- מוציאים מהתנור ומצננים. פורסים את הלחם רק כשהוא מגיע לטמפרטורת החדר.
אופן הכנה
- בקערת מיקסר עם וו לישה שמים קמח ושמרים. מוסיפים סוכר ומערבבים היטב.
- מוסיפים את יתרת המצרכים: ביצה, חלב, קוטג’ מלח וחמאה ולשים במשך כ10 דקות במהירות איטית עד שמתקבל בצק רך וחלק.
- מכסים את הקערה בכיסוי ניילון סנו סושי ומניחים לתפיחה עד להכפלת נפח.
- מוציאים את האויר מהבצק, מרדדים אותו לעלה מלבני בגובה 2-3 ס”מ.
- מגלגלים את העלה לגליל שמנמן.
- מניחים בתבנית לחם (אפשר גם באינגליש קייק), מכסים בכיסוי ניילון סנו סושי ומניחים לתפיחה נוספת.
- מחממים תנור ל-160 מעלות.
- שמים את הלחם בתנור ואופים כ-30-35 דקות עד שהבצק משחים.
- מוציאים מהתנור ומצננים. פורסים את הלחם רק כשהוא מגיע לטמפרטורת החדר.
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
מה זה 0.6 כוס חלב?
2/3 כוס