לחמניות ביתיות עם טריק: בלי ללכלך כלים!
לחמניות ביתיות רכות וטעימות שמכינים בקלי קלות. והשוס? בלי ללכלך כלים! מתכון ללחמניות שמכינים בשקית, כאלה שיעשו לכם חשק להכנס למטבח ולהתחיל לאפות
לחמניות ביתיות רכות וטעימות שמכינים בקלי קלות. והשוס? בלי ללכלך כלים! מתכון ללחמניות שמכינים בשקית, כאלה שיעשו לכם חשק להכנס למטבח ולהתחיל לאפות
- יונית צוקרמן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 172.9 קק״ל 2592.9 קק״לפחמימות 26.7 גרם 399.9 גרםשומן 5.1 גרם 77.1 גרםנתרן 222.6 מ״ג 3339.0 מ״גחלבון 4.5 גרם 67.5 גרםסיבים תזונתיים 1.2 גרם 18.6 גרםשומן רווי 0.5 גרם 7.1 גרםכולסטרול 19.7 מ״ג 295.4 מ״גסידן 8.4 מ״ג 126.0 מ״גברזל 0.6 מ״ג 9.2 מ״גאשלגן 46.6 מ״ג 698.5 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 6.9 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 40 דק׳כולל שעתיים ו-50 דק׳
-
קלוריות173
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 172.9 קק״ל 2592.9 קק״לפחמימות 26.7 גרם 399.9 גרםשומן 5.1 גרם 77.1 גרםנתרן 222.6 מ״ג 3339.0 מ״גחלבון 4.5 גרם 67.5 גרםסיבים תזונתיים 1.2 גרם 18.6 גרםשומן רווי 0.5 גרם 7.1 גרםכולסטרול 19.7 מ״ג 295.4 מ״גסידן 8.4 מ״ג 126.0 מ״גברזל 0.6 מ״ג 9.2 מ״גאשלגן 46.6 מ״ג 698.5 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 6.9 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 40 דק׳ | זמן כולל שעתיים ו-50 דק׳ | קלוריות 173 | כמות מנות 15 |
---|
מצרכים
מצרכים
בצק
אופן הכנה
- מרססים את השקית בספריי שמן (לחיצה אחת).
- שמים בשקית תחילה את החומרים הרטובים: המים והשמן. מוסיפים את השמרים והסוכר ומערבבים היטב.
- מערבבים את הקמח והמלח ושופכים לשקית.
- לשים את הבצק עד שהמים נספגים בקמח.
- פותחים את השקית וממשיכים ללוש את הבצק במשך 7 דקות.
- מתפיחים את הבצק במשך שעה ורבע.
- קורצים מהבצק עיגולים בצורת כדור.
- מברישים בביצה את כדורי הבצק ומפזרים שומשום מעל.
- מתפיחים את כדורי הבצק במשך 20-30 דקות.
- אופים את הלחמניות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות במשך 20-25 דקות, עד הזהבה.
אופן הכנה
- מרססים את השקית בספריי שמן (לחיצה אחת).
- שמים בשקית תחילה את החומרים הרטובים: המים והשמן. מוסיפים את השמרים והסוכר ומערבבים היטב.
- מערבבים את הקמח והמלח ושופכים לשקית.
- לשים את הבצק עד שהמים נספגים בקמח.
- פותחים את השקית וממשיכים ללוש את הבצק במשך 7 דקות.
- מתפיחים את הבצק במשך שעה ורבע.
- קורצים מהבצק עיגולים בצורת כדור.
- מברישים בביצה את כדורי הבצק ומפזרים שומשום מעל.
- מתפיחים את כדורי הבצק במשך 20-30 דקות.
- אופים את הלחמניות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות במשך 20-25 דקות, עד הזהבה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (9)
נותנים לו לתפוח בתוך השקית??
היי, אם זו שקית בגודל הגדול ביותר אז כן, אפשר לתת לבצק לתפוח בשקית. אם זו שקית קטנה ואין בה מקום להתפחת הבצק, אז יש להעבירו לקערה, לכסות בניילון נצמד ולהתפיח. בהצלחה!
צריך באמת לבדוק שלא מלכלך נראה מעניין