לחמניות ביתיות עם טריק: בלי ללכלך כלים!

לחמניות ביתיות רכות וטעימות שמכינים בקלי קלות. והשוס? בלי ללכלך כלים! מתכון ללחמניות שמכינים בשקית, כאלה שיעשו לכם חשק להכנס למטבח ולהתחיל לאפות
לחמניות ביתיות רכות וטעימות שמכינים בקלי קלות. והשוס? בלי ללכלך כלים! מתכון ללחמניות שמכינים בשקית, כאלה שיעשו לכם חשק להכנס למטבח ולהתחיל לאפות
  • יונית צוקרמן
שמרו
כשר
5 דירגו [ציון 2.5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 40 דק׳
    כולל שעתיים ו-50 דק׳
  • קלוריות
    173
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 172.9 קק״ל 2592.9 קק״ל
    פחמימות 26.7 גרם 399.9 גרם
    שומן 5.1 גרם 77.1 גרם
    נתרן 222.6 מ״ג 3339.0 מ״ג
    חלבון 4.5 גרם 67.5 גרם
    סיבים תזונתיים 1.2 גרם 18.6 גרם
    שומן רווי 0.5 גרם 7.1 גרם
    כולסטרול 19.7 מ״ג 295.4 מ״ג
    סידן 8.4 מ״ג 126.0 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 9.2 מ״ג
    אשלגן 46.6 מ״ג 698.5 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 6.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 40 דק׳
    כולל שעתיים ו-50 דק׳
  • קלוריות
    173
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 172.9 קק״ל 2592.9 קק״ל
    פחמימות 26.7 גרם 399.9 גרם
    שומן 5.1 גרם 77.1 גרם
    נתרן 222.6 מ״ג 3339.0 מ״ג
    חלבון 4.5 גרם 67.5 גרם
    סיבים תזונתיים 1.2 גרם 18.6 גרם
    שומן רווי 0.5 גרם 7.1 גרם
    כולסטרול 19.7 מ״ג 295.4 מ״ג
    סידן 8.4 מ״ג 126.0 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 9.2 מ״ג
    אשלגן 46.6 מ״ג 698.5 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 6.9 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
5 דירגו [ציון 2.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

ציפוי


אופן הכנה

  1. מרססים את השקית בספריי שמן (לחיצה אחת).
  2. שמים בשקית תחילה את החומרים הרטובים: המים והשמן. מוסיפים את השמרים והסוכר ומערבבים היטב.
  3. מערבבים את הקמח והמלח ושופכים לשקית.
  4. לשים את הבצק עד שהמים נספגים בקמח.
  5. פותחים את השקית וממשיכים ללוש את הבצק במשך 7 דקות.
  6. מתפיחים את הבצק במשך שעה ורבע.
  7. קורצים מהבצק עיגולים בצורת כדור.
  8. מברישים בביצה את כדורי הבצק ומפזרים שומשום מעל.
  9. מתפיחים את כדורי הבצק במשך 20-30 דקות.
  10. אופים את הלחמניות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות במשך 20-25 דקות, עד הזהבה.

    לחמניות עם טריק בשקית
    מטבלים ליד ואתם מסודרים. צילום: הדר ברדה

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
לחמניות ביתיות עם טריק:  בלי ללכלך כלים!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (9)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      היי, אם זו שקית בגודל הגדול ביותר אז כן, אפשר לתת לבצק לתפוח בשקית. אם זו שקית קטנה ואין בה מקום להתפחת הבצק, אז יש להעבירו לקערה, לכסות בניילון נצמד ולהתפיח. בהצלחה!

    Avatar
    יוסי זוהר

    צריך באמת לבדוק שלא מלכלך נראה מעניין

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות