לחמניות במילוי עוף מפורק ברוטב ברביקיו
ארוחה שלמה בלחמניית המבורגר – לחמניות במילוי עוף מפורק ברוטב ברביקיו משגע, בתוספת בצל סגול ופלפל חלפיניו. והטריק? משתמשים ברוטב ברביקיו מוכן וחוסכים זמן
ארוחה שלמה בלחמניית המבורגר – לחמניות במילוי עוף מפורק ברוטב ברביקיו משגע, בתוספת בצל סגול ופלפל חלפיניו. והטריק? משתמשים ברוטב ברביקיו מוכן וחוסכים זמן
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 530.7 קק״ל 2123.0 קק״לפחמימות 69.7 גרם 279.0 גרםשומן 9.3 גרם 37.2 גרםנתרן 1772.9 מ״ג 7091.8 מ״גחלבון 46.0 גרם 184.0 גרםסיבים תזונתיים 3.0 גרם 11.8 גרםשומן רווי 2.5 גרם 9.8 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 36.3 מ״ג 145.3 מ״גברזל 1.4 מ״ג 5.5 מ״גאשלגן 136.0 מ״ג 544.2 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.5 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 30 דק׳כולל שעה ו-10 דק׳
-
קלוריות531
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 530.7 קק״ל 2123.0 קק״לפחמימות 69.7 גרם 279.0 גרםשומן 9.3 גרם 37.2 גרםנתרן 1772.9 מ״ג 7091.8 מ״גחלבון 46.0 גרם 184.0 גרםסיבים תזונתיים 3.0 גרם 11.8 גרםשומן רווי 2.5 גרם 9.8 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 36.3 מ״ג 145.3 מ״גברזל 1.4 מ״ג 5.5 מ״גאשלגן 136.0 מ״ג 544.2 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 13 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל שעה ו-10 דק׳ | קלוריות 531 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
עוף
-
500 גרם חזה עוף שלם
-
1 בצל בינוני
-
2 שיני שום
-
1 כוס מים
-
1/2 כוס רוטב ברביקיו
-
4 כפות רוטב צ’ילי מתוקמזרח מערב
-
1 כפית מלח דק
-
1/2 כפית פלפל שחור טחון
הגשה
-
4 לחמניות המבורגר גדולות
-
1 בצל סגול בינוני
-
4 כפות חלפיניו ירוק כבושמזרח מערב
אופן הכנה
- מכינים את העוף: קוצצים דק את הבצל וכותשים את שיני השום. אפשר לכתוש את השום באמצעות כותש השום המושלם הזה.
- שמים את כל המרכיבים לבישול העוף והעוף בסיר, מעלים לרתיחה על להבה גבוהה, מכסים במכסה ומעבירים לבישול על להבה נמוכה כ-40 דקות, עד שהעוף מבושל לחלוטין ורך.
- מוציאים את העוף מהרוטב שבו התבשל, שמים בקערה ובעזרת שני מזלגות מפרקים אותו לרצועות קטנות ודקות. שומרים בצד.
- בינתיים, מחזירים את הרוטב לאש ומעלים לרתיחה. מערבבים בקערה קטנה את הקורנפלור עם המים עד שאין גושים, מוסיפים לרוטב וטורפים נמרצות בעזרת מטרפה עד שהרוטב מסמיך.
- מחזירים את העוף המפורק לרוטב, טועמים ומתקנים תיבול.
- מכינים את המצרכים להגשה: פורסים את הבצל הסגול לפרוסות דקות. אפשר לצלות את לחמניות ההמבורגר על מחבת פסים לקבלת סימני חריכה.
- מרכיבים את המנה: בכל לחמניית המבורגר שמים 3-4 כפות תבשיל עוף מפורק. מניחים מעל פרוסות בצל סגול, 2-3 פלפלוני חלפיניו או פרוסות מלפפון חמוץ ומגישים.
צילום: נמרוד סונדרס
אופן הכנה
- מכינים את העוף: קוצצים דק את הבצל וכותשים את שיני השום. אפשר לכתוש את השום באמצעות כותש השום המושלם הזה.
- שמים את כל המרכיבים לבישול העוף והעוף בסיר, מעלים לרתיחה על להבה גבוהה, מכסים במכסה ומעבירים לבישול על להבה נמוכה כ-40 דקות, עד שהעוף מבושל לחלוטין ורך.
- מוציאים את העוף מהרוטב שבו התבשל, שמים בקערה ובעזרת שני מזלגות מפרקים אותו לרצועות קטנות ודקות. שומרים בצד.
- בינתיים, מחזירים את הרוטב לאש ומעלים לרתיחה. מערבבים בקערה קטנה את הקורנפלור עם המים עד שאין גושים, מוסיפים לרוטב וטורפים נמרצות בעזרת מטרפה עד שהרוטב מסמיך.
- מחזירים את העוף המפורק לרוטב, טועמים ומתקנים תיבול.
- מכינים את המצרכים להגשה: פורסים את הבצל הסגול לפרוסות דקות. אפשר לצלות את לחמניות ההמבורגר על מחבת פסים לקבלת סימני חריכה.
- מרכיבים את המנה: בכל לחמניית המבורגר שמים 3-4 כפות תבשיל עוף מפורק. מניחים מעל פרוסות בצל סגול, 2-3 פלפלוני חלפיניו או פרוסות מלפפון חמוץ ומגישים.
צילום: נמרוד סונדרס
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
עושה עכשיו פעם שניה?מתכון נהדר והכיף הגדול שהכי פשווט באפס מאמץ!!תודה לFoody?
תודה רבה גלית!! 🙂