למה או או אם אפשר גם וגם? 2 רטבי פסטה בסיר אחד
אחד אוהב עם בזיליקום, והשני מעדיף שום ופטרוזיליה? כבר לא צריך להעמיד שני סירים ורטבים שונים. בזכות סיר מחולק ותיבוליות לפסטה תוכלו להעמיד 2 רטבי פסטה בסיר אחד
אחד אוהב עם בזיליקום, והשני מעדיף שום ופטרוזיליה? כבר לא צריך להעמיד שני סירים ורטבים שונים. בזכות סיר מחולק ותיבוליות לפסטה תוכלו להעמיד 2 רטבי פסטה בסיר אחד
- שיר אשכנזי
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 219.8 קק״ל 1318.6 קק״לפחמימות 29.0 גרם 174.0 גרםסוכר 0.7 גרם 4.3 גרםשומן 7.1 גרם 42.4 גרםנתרן 819.9 מ״ג 4919.7 מ״גחלבון 9.9 גרם 59.6 גרםסיבים תזונתיים 1.2 גרם 7.5 גרםשומן רווי 3.4 גרם 20.1 גרםכולסטרול 10.2 מ״ג 61.0 מ״גסידן 143.0 מ״ג 857.7 מ״גברזל 0.3 מ״ג 1.5 מ״גאשלגן 24.5 מ״ג 147.1 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 2.2 מ״גסגור
-
מרכיבים14
-
הכנה 10 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות220
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 219.8 קק״ל 1318.6 קק״לפחמימות 29.0 גרם 174.0 גרםסוכר 0.7 גרם 4.3 גרםשומן 7.1 גרם 42.4 גרםנתרן 819.9 מ״ג 4919.7 מ״גחלבון 9.9 גרם 59.6 גרםסיבים תזונתיים 1.2 גרם 7.5 גרםשומן רווי 3.4 גרם 20.1 גרםכולסטרול 10.2 מ״ג 61.0 מ״גסידן 143.0 מ״ג 857.7 מ״גברזל 0.3 מ״ג 1.5 מ״גאשלגן 24.5 מ״ג 147.1 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 2.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 14 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 220 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
פסטת בזיליקום
-
1 קובייה תיבולית בזיליקום
-
1 כפית שמן קנולה
-
400 מ"ל מיםאו עד לכיסוי הפסטה
-
250 גרם פסטה ספגטיאו כל פסטה שאוהבים
-
1/4 כפית שבבי צ’ילי יבש
-
50 גרם גבינת פרמזןמגוררת
-
1/2 כפית מלח דק
פסטת שום ופטרוזיליה
-
1 קובייה תיבולית שום פטרוזיליה
-
1 כפית שמן קנולה
-
400 מ"ל מיםאו עד לכיסוי הפסטה
-
250 גרם פסטה ספגטיאו כל פסטה שאוהבים
-
50 גרם גבינת פרמזןמגוררת
-
1/2 כפית מלח דק
-
1 חופן פטרוזיליהקצוצה
אופן הכנה
- מחממים סיר מחולק עם מעט שמן על חום בינוני-גבוה. מוסיפים את התיבוליות (אחת בכל צד) וכשהן נמסות מוסיפים חצי כוס מים לכל צד, מערבבים ומוסיפים את הפסטה לכל צד, מערבבים עד שכל הפסטה מצופה בתיבולית ומוסיפים מים עד כיסוי הפסטה.
- מוסיפים פרמזן ומלח בכל צד, מכסים ומבשלים במשך 10-15 דקות. מדי פעם פותחים ומערבבים.
- לפסטת שום ופטרוזיליה מוסיפים מלא פטרוזיליה קצוצה ולפסטת בזיליקום מלא צ׳ילי חריף. וזהו, זה כזה פשוט. זה מושלם! בתאבון (;
אופן הכנה
- מחממים סיר מחולק עם מעט שמן על חום בינוני-גבוה. מוסיפים את התיבוליות (אחת בכל צד) וכשהן נמסות מוסיפים חצי כוס מים לכל צד, מערבבים ומוסיפים את הפסטה לכל צד, מערבבים עד שכל הפסטה מצופה בתיבולית ומוסיפים מים עד כיסוי הפסטה.
- מוסיפים פרמזן ומלח בכל צד, מכסים ומבשלים במשך 10-15 דקות. מדי פעם פותחים ומערבבים.
- לפסטת שום ופטרוזיליה מוסיפים מלא פטרוזיליה קצוצה ולפסטת בזיליקום מלא צ׳ילי חריף. וזהו, זה כזה פשוט. זה מושלם! בתאבון (;
בשיתוף עם קנור
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן