הפתעה בארוחה – מאפה פרגית בבצק עלים
מחפשים תוספת מהירה וקלה להכנה לארוחה שלכם? מאפה פרגית בבצק עלים הוא הפתרון המושלם עבורכם. מאפה פריך עם מלית עסיסית של פרגיות
מחפשים תוספת מהירה וקלה להכנה לארוחה שלכם? מאפה פרגית בבצק עלים הוא הפתרון המושלם עבורכם. מאפה פריך עם מלית עסיסית של פרגיות
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 406.6 קק״ל 4879.6 קק״לפחמימות 37.8 גרם 454.1 גרםשומן 21.1 גרם 253.1 גרםנתרן 428.1 מ״ג 5137.8 מ״גחלבון 15.7 גרם 188.2 גרםסיבים תזונתיים 0.5 גרם 6.3 גרםשומן רווי 9.4 גרם 112.4 גרםכולסטרול 24.6 מ״ג 295.4 מ״גסידן 12.9 מ״ג 154.8 מ״גברזל 0.2 מ״ג 2.4 מ״גאשלגן 85.3 מ״ג 1024.0 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.8 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 20 דק׳כולל 40 דק׳
-
קלוריות407
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 406.6 קק״ל 4879.6 קק״לפחמימות 37.8 גרם 454.1 גרםשומן 21.1 גרם 253.1 גרםנתרן 428.1 מ״ג 5137.8 מ״גחלבון 15.7 גרם 188.2 גרםסיבים תזונתיים 0.5 גרם 6.3 גרםשומן רווי 9.4 גרם 112.4 גרםכולסטרול 24.6 מ״ג 295.4 מ״גסידן 12.9 מ״ג 154.8 מ״גברזל 0.2 מ״ג 2.4 מ״גאשלגן 85.3 מ״ג 1024.0 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.8 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות 407 | כמות מנות 12 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
3 בצלים בינונייםקצוצים
-
1/2 ק"ג סטייק פרגיתחתוך לקוביות קטנות
-
1 צרור כוסברהאו פטרוזיליה, קצוצה
-
1 כפית פפריקה מתוקה
-
1 כף אבקת מרק עוף
-
1 כף אבקת מרק בצל
-
2 כפות סילאן
-
2 כפות רוטב טריאקי
אופן הכנה
- מטגנים את הבצל עד הזהבה, מוסיפים את הפרגיות, סילאן וטריאקי, מטגנים כדקה נוספת.
- מוסיפים פפריקה, אבקת מרק עוף, אבקת מרק בצל וכוסברה וממשיכים לטגן עד שהפרגיות משנות את צבען ללבן.
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- כשהמלית מוכנה פורשים את הבצק על משטח העבודה, כשהניילון כלפי מטה. חותכים את הבצק לרוחב בעזרת סכין חדה למלבנים.
- מניחים שליש מלית לאורך הקצה הארוך של כל מלבן ומגלגלים לרולדה.
- סוגרים כל רולדה בקצה ומותחים בידיים כדי להאריך אותה מעט. מלפפים את הרולדה לשבלול לא מהודק.
- מברישים בביצה טרופה ואופים כרבע שעה.
מתכון: נוי מיארה
אופן הכנה
- מטגנים את הבצל עד הזהבה, מוסיפים את הפרגיות, סילאן וטריאקי, מטגנים כדקה נוספת.
- מוסיפים פפריקה, אבקת מרק עוף, אבקת מרק בצל וכוסברה וממשיכים לטגן עד שהפרגיות משנות את צבען ללבן.
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- כשהמלית מוכנה פורשים את הבצק על משטח העבודה, כשהניילון כלפי מטה. חותכים את הבצק לרוחב בעזרת סכין חדה למלבנים.
- מניחים שליש מלית לאורך הקצה הארוך של כל מלבן ומגלגלים לרולדה.
- סוגרים כל רולדה בקצה ומותחים בידיים כדי להאריך אותה מעט. מלפפים את הרולדה לשבלול לא מהודק.
- מברישים בביצה טרופה ואופים כרבע שעה.
מתכון: נוי מיארה
בשיתוף עם שמרית
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (7)
אפשר להקפיא ?
כן. לאחר ההפשרה הבצק לא יהיה פריך כמו שהוא מיד לאחר האפייה.
רעיון נדיר. מתכון מעולה והטעם מושלם
יצא נדיר!