מאפה פרגית בבצק עלים

מחפשים תוספת מהירה וקלה להכנה לארוחה שלכם? מאפה פרגית בבצק עלים הוא הפתרון המושלם עבורכם. מאפה פריך עם מלית עסיסית של פרגיות
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    40 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    11

מצרכים

בצק

אופן הכנה

  1. מטגנים את הבצל עד הזהבה, מוסיפים את הפרגיות, סילאן וטריאקי, מטגנים כדקה נוספת.
  2. מוסיפים פפריקה, אבקת מרק עוף, אבקת מרק בצל וכוסברה וממשיכים לטגן עד שהפרגיות משנות את צבען ללבן.
  3. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  4. כשהמלית מוכנה פורשים את הבצק על משטח העבודה, כשהניילון כלפי מטה. חותכים את הבצק לרוחב בעזרת סכין חדה למלבנים.
  5. מניחים שליש מלית לאורך הקצה הארוך של כל מלבן ומגלגלים לרולדה.
  6. סוגרים כל רולדה בקצה ומותחים בידיים כדי להאריך אותה מעט. מלפפים את הרולדה לשבלול לא מהודק.
  7. מברישים בביצה טרופה ואופים כרבע שעה.

מתכון: נוי מיארה

 

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 12 מנות
קלוריות 38.2 קק״ל 458.6 קק״ל
פחמימות 6.8 גרם 81.8 גרם
שומן 0.6 גרם 7.6 גרם
נתרן 229.8 מ״ג 2757.4 מ״ג
חלבון 1.2 גרם 14.4 גרם
סיבים תזונתיים 0.4 גרם 5.2 גרם
שומן רווי 0.2 גרם 2.3 גרם
כולסטרול 21.2 מ״ג 254.9 מ״ג
סידן 12.8 מ״ג 154.1 מ״ג
ברזל 0.2 מ״ג 2.8 מ״ג
אשלגן 117.4 מ״ג 1409.3 מ״ג
אבץ 0.1 מ״ג 1.0 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody