-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 240.8 קק״ל 1445.0 קק״לפחמימות 44.9 גרם 269.7 גרםשומן 7.0 גרם 41.9 גרםנתרן 2.3 מ״ג 14.1 מ״גחלבון 0.3 גרם 1.8 גרםסיבים תזונתיים 3.1 גרם 18.7 גרםשומן רווי 4.3 גרם 25.5 גרםכולסטרול 17.9 מ״ג 107.5 מ״גסידן 7.8 מ״ג 46.6 מ״גברזל 0.2 מ״ג 1.2 מ״גאשלגן 138.0 מ״ג 828.3 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.3 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 30 דק׳כולל 45 דק׳
-
קלוריות241
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 240.8 קק״ל 1445.0 קק״לפחמימות 44.9 גרם 269.7 גרםשומן 7.0 גרם 41.9 גרםנתרן 2.3 מ״ג 14.1 מ״גחלבון 0.3 גרם 1.8 גרםסיבים תזונתיים 3.1 גרם 18.7 גרםשומן רווי 4.3 גרם 25.5 גרםכולסטרול 17.9 מ״ג 107.5 מ״גסידן 7.8 מ״ג 46.6 מ״גברזל 0.2 מ״ג 1.2 מ״גאשלגן 138.0 מ״ג 828.3 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 7 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 45 דק׳ | קלוריות 241 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
4 תפוחי עץ גרני סמיט בינוניים
-
50 גרם חמאה
-
3 כפות סוכר לבן
-
1 כף מיץ לימון
-
1/3 כוס שמנת להקצפה יטבתה 38%
-
4 חלבונים L
-
3/4 כוס סוכר לבן
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-200 מעלות.
- חותכים את התפוחים לפלחים.
- שמים את החמאה במחבת רחבה ומחממים על אש בינונית עד שהיא נמסה. מטגנים בה את התפוחים כדקה.
- מוסיפים וניל, סוכר, קליפת לימון ומיץ לימון ומבשלים על אש גבוהה שלוש דקות.
- מוסיפים את השמנת ומבשלים עוד שתי דקות. מעבירים לפיירקס אובאלי.
- מקציפים את החלבונים, מוסיפים סוכר בהדרגה וממשיכים להקציף עד קצף יציב.
- מסדרים יפה קצף על התפוחים ואופים בתנור כרבע שעה.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-200 מעלות.
- חותכים את התפוחים לפלחים.
- שמים את החמאה במחבת רחבה ומחממים על אש בינונית עד שהיא נמסה. מטגנים בה את התפוחים כדקה.
- מוסיפים וניל, סוכר, קליפת לימון ומיץ לימון ומבשלים על אש גבוהה שלוש דקות.
- מוסיפים את השמנת ומבשלים עוד שתי דקות. מעבירים לפיירקס אובאלי.
- מקציפים את החלבונים, מוסיפים סוכר בהדרגה וממשיכים להקציף עד קצף יציב.
- מסדרים יפה קצף על התפוחים ואופים בתנור כרבע שעה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובה (1)
רעיון מעולה למנה פחות משמינה ועדיין מרהיבה. תודה