-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 4243.2 קק״ל 4243.2 קק״לפחמימות 472.4 גרם 472.4 גרםשומן 285.0 גרם 285.0 גרםנתרן 3522.0 מ״ג 3522.0 מ״גחלבון 60.4 גרם 60.4 גרםסיבים תזונתיים 17.6 גרם 17.6 גרםשומן רווי 166.5 גרם 166.5 גרםכולסטרול 716.7 מ״ג 716.7 מ״גסידן 155.0 מ״ג 155.0 מ״גברזל 7.2 מ״ג 7.2 מ״גאשלגן 812.4 מ״ג 812.4 מ״גאבץ 4.5 מ״ג 4.5 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 10 דק׳כולל 20 דק׳
-
קלוריות4243
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 4243.2 קק״ל 4243.2 קק״לפחמימות 472.4 גרם 472.4 גרםשומן 285.0 גרם 285.0 גרםנתרן 3522.0 מ״ג 3522.0 מ״גחלבון 60.4 גרם 60.4 גרםסיבים תזונתיים 17.6 גרם 17.6 גרםשומן רווי 166.5 גרם 166.5 גרםכולסטרול 716.7 מ״ג 716.7 מ״גסידן 155.0 מ״ג 155.0 מ״גברזל 7.2 מ״ג 7.2 מ״גאשלגן 812.4 מ״ג 812.4 מ״גאבץ 4.5 מ״ג 4.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 4243 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
150 גרם חמאה רכהבטמפ' החדר (לא מומסת)
-
50 גרם סוכר חום
-
50 גרם סוכר לבן
-
150 גרם שוקולד חלב
-
1 ביצה L
-
150 גרם קמח לבן
-
30 גרם אבקת קקאו
-
1 כפית מלח דק
-
1 כפית אבקת סודה לשתייה
-
200 גרם שוקולד מריר 85%קצוץ
אופן הכנה
- ממיסים בפולסים במיקרוגל את שוקולד החלב.
- בקערת מיקסר עם וו גיטרה מקציפים את החמאה הרכה עם שני סוגי הסוכר, עד לתפיחה קלה, ואז בהדרגה מוסיפים את השוקולד המומס.
- מוסיפים ביצה ומערבבים היטב.
- קוצצים את השוקולד המריר.
- מוסיפים לבלילה את הקמח, הקקאו, המלח, הסודה לשתייה והשוקולד המריר הקצוץ, ומערבבים רק עד איחוד.
- יוצרים בתבנית עוגיה ענקית עגולה (אפשר להשתמש ברינג) ואופים בתנור עד שהשוליים אפויים אבל המרכז מעט רך.
אופן הכנה
- ממיסים בפולסים במיקרוגל את שוקולד החלב.
- בקערת מיקסר עם וו גיטרה מקציפים את החמאה הרכה עם שני סוגי הסוכר, עד לתפיחה קלה, ואז בהדרגה מוסיפים את השוקולד המומס.
- מוסיפים ביצה ומערבבים היטב.
- קוצצים את השוקולד המריר.
- מוסיפים לבלילה את הקמח, הקקאו, המלח, הסודה לשתייה והשוקולד המריר הקצוץ, ומערבבים רק עד איחוד.
- יוצרים בתבנית עוגיה ענקית עגולה (אפשר להשתמש ברינג) ואופים בתנור עד שהשוליים אפויים אבל המרכז מעט רך.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (5)
אפשרי להכין עוגיות קטנות יותר במקום אחת גדולה ?
לא, מכיוון שזאת עוגייה שהיא כמו עוגה מאוד פאדג’ית ולכן לא כל כך נוח לעבוד עם הבצק ליצירת עוגיות.
נראה מדהים, רק זה כמעט בלתי אפשרי להכין מתכון ללא גודל מדויק של תבנית/רינג. תודה!
היי טל, הכלי שבתמונה בקוטר של כ-18 ס”מ, אבל את יכולה להכין בכל תבנית עגולה שיש לך והעוגייה תצא נמוכה/גבוהה יותר בהתאמה.
מצויין! תודה על המענה