-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 196.5 קק״ל 3930.6 קק״לפחמימות 18.6 גרם 371.8 גרםשומן 11.0 גרם 220.0 גרםנתרן 6.1 מ״ג 121.8 מ״גחלבון 3.0 גרם 60.8 גרםסיבים תזונתיים 0.4 גרם 7.0 גרםשומן רווי 1.1 גרם 21.2 גרםכולסטרול 7.8 מ״ג 156.4 מ״גסידן 9.5 מ״ג 190.4 מ״גברזל 0.2 מ״ג 3.6 מ״גאשלגן 18.0 מ״ג 360.0 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 3.1 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 30 דק׳כולל שעה
-
קלוריות197
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 196.5 קק״ל 3930.6 קק״לפחמימות 18.6 גרם 371.8 גרםשומן 11.0 גרם 220.0 גרםנתרן 6.1 מ״ג 121.8 מ״גחלבון 3.0 גרם 60.8 גרםסיבים תזונתיים 0.4 גרם 7.0 גרםשומן רווי 1.1 גרם 21.2 גרםכולסטרול 7.8 מ״ג 156.4 מ״גסידן 9.5 מ״ג 190.4 מ״גברזל 0.2 מ״ג 3.6 מ״גאשלגן 18.0 מ״ג 360.0 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 3.1 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 197 | כמות מנות 20 |
---|
מצרכים
מצרכים
בצק
מילוי
-
200 גרם ממרח שוקולד אגוזים
-
1שקית או 25 גרם במבה
-
1 חופן פצפוצי שוקולד לבןופצפוצי שוקולד חום
אופן הכנה
- מערבלים במיקסר עם וו גיטרה במבה, קמח, אבקת אפייה, אבקת סוכר וחמאה קרה במהירות בינונית עד לקבלת תערובת במרקם פירורי.
- מוסיפים למיקסר את החלמון והחלב וממשיכים לערבל עד לקבלת בצק אחיד, כדקה וחצי.
- מחלקים את הבצק ל-2 ומניחים בעזרת לקקן, חלק אחד על נייר אפייה, מניחים על הבצק נייר אפייה נוסף, ומרדדים למלבן את הבצק עם מערוך, כאשר הבצק בין שני ניירות האפייה.
- מסירים את נייר האפייה העליון ומורחים על הבצק את ממרח השוקולד בעזרת מרית או ספצ’ולה. משאירים את הקצוות העליונים של הבצק ללא ממרח.
- בקצה התחתון של הבצק, הקרוב אלינו, מסדרים במבות בשורה לאורך הבצק המרוח ואת הבמבות הנשארות מועכים ומפזרים על שאר הבצק. מפזרים מעל גם את פצפוצי השוקולד.
- מגלגלים את הבצק, בעזרת נייר האפייה, לרולדה כך שהשורה של הבמבה תיהיה בחלק הכי פנימי של הבצק.
- חוזרים על הפעולות עם החצי הנוסף של הבצק.
- מעבירים לקירור לחצי שעה לפחות כדי שהבצק יתקשה ונוכל לחתוך לעוגיות.
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- מוציאים את הרולדות מקירור, מניחים על קרש חיתוך גדול ופורסים לפרוסות של 1 ס”מ עובי.
- מסדרים על נייר אפייה במרווחים שווים ואופים כ-12 דקות עד שקצוות הבצק מזהיבים מעט.
אופן הכנה
- מערבלים במיקסר עם וו גיטרה במבה, קמח, אבקת אפייה, אבקת סוכר וחמאה קרה במהירות בינונית עד לקבלת תערובת במרקם פירורי.
- מוסיפים למיקסר את החלמון והחלב וממשיכים לערבל עד לקבלת בצק אחיד, כדקה וחצי.
- מחלקים את הבצק ל-2 ומניחים בעזרת לקקן, חלק אחד על נייר אפייה, מניחים על הבצק נייר אפייה נוסף, ומרדדים למלבן את הבצק עם מערוך, כאשר הבצק בין שני ניירות האפייה.
- מסירים את נייר האפייה העליון ומורחים על הבצק את ממרח השוקולד בעזרת מרית או ספצ’ולה. משאירים את הקצוות העליונים של הבצק ללא ממרח.
- בקצה התחתון של הבצק, הקרוב אלינו, מסדרים במבות בשורה לאורך הבצק המרוח ואת הבמבות הנשארות מועכים ומפזרים על שאר הבצק. מפזרים מעל גם את פצפוצי השוקולד.
- מגלגלים את הבצק, בעזרת נייר האפייה, לרולדה כך שהשורה של הבמבה תיהיה בחלק הכי פנימי של הבצק.
- חוזרים על הפעולות עם החצי הנוסף של הבצק.
- מעבירים לקירור לחצי שעה לפחות כדי שהבצק יתקשה ונוכל לחתוך לעוגיות.
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- מוציאים את הרולדות מקירור, מניחים על קרש חיתוך גדול ופורסים לפרוסות של 1 ס”מ עובי.
- מסדרים על נייר אפייה במרווחים שווים ואופים כ-12 דקות עד שקצוות הבצק מזהיבים מעט.
בשיתוף עם בוש
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן